Trenutno čitaš
U L’Occitane trgovinu u Banjaluci su stigle tople i mazne praznične kolekcije

U L’Occitane trgovinu u Banjaluci su stigle tople i mazne praznične kolekcije

Afrodita - Cherry Blossom
Afrodita - Cherry Blossom

Najljepše je doba godine, praznici su pred vratima, dani su kraći, u zraku se osjeća pucketava hladnoća, a spremne su i playliste s prazničnim pjesmama. Pretvaranje tvog doma u prazničnu zemlju čudesa nije mali podvig, ali može biti vrlo zabavno i zaista pomoći da svi uđu u radosno raspoloženje.

Na “to do” listi je i prilagođavanje uljepšavajućih proizvoda prazničnoj magiji. Glow, slatki i gurmanski mirisi su svuda oko nas, topli napici u rukama, praznične boje, lampice i iskre u očima. Sve je spremno za euforiju praznika.

L'occitane banja luka
Foto: L’Occitane

Ne postoji ništa što nas brže, lakše i bolje uvodi u cozy atmosferu od mirisa. Stoga je L’OCCITANE i ove godine pripremio dvije praznične limitirane kolekcije s karite maslacem – Zlatno mlijeko i Zeleni kesten, koje će nas zagrliti raskošnom i obnavljajućom karite njegom te uvesti u prazničnu čaroliju kombinacijama mirisnih nota karakterističnih za ovo doba godine.

Omekšaj suhu kožu dok se prepuštaš kremastim aromama ovih limitiranih izdanja. Pružiće ti prekrasan miris i jednostavno stvoriti ugođaj u kojem ćeš se osjećati sjajno.

L'occitane banja luka
Foto: L’Occitane

Oprosti se od suhoće s hidratantnom kolekcijom u ugodnom mirisu Zlatnog mlijeka. Ušuškaj se u svojoj omiljenoj, mekanoj dekici uz toplu šoljicu zlatnog mlijeka, ljekovitog napitka s kurkumom, cimetom i medom, koji će te okrijepiti za zimske dane. Ovaj napitak poslužio je kao inspiracija za kolekciju Zlatno mlijeko koja će te obgrliti mirisnom njegom poput toplog zagrljaja.

Za ljubitelje kestena, tu je pravi užitak u svježoj, osnažujućoj kolekciji Zeleni kesten. Ova simfonija delikatno parfemiše kožu svečanim notama svježe magnolije i kestena, obavijenih toplom vanilijom, kedra i balzamom od jele. Miris koji će obožavati žene i muškarci, uz hranjivu njegu s karite maslacem koja štiti od zimskih uslova, pun je pogodak i za poklon dragim osobama.

Pročitaj

L'occitane banja luka
Foto: L’Occitane

Kroz ulja za njegu tijela, kreme za ruke, pilinge za tijelo, balzame za ruke, pjene za tuširanje iz ovih neodoljivih, prazničnih kolekcija, pretvori trenutke opuštanja u svoj mali, topli raj prepun udobnosti i lijepih emocija.

U periodu, 17 – 18.11. u L’Occitane trgovini u Delta Planet shopping centru imaš priliku da uradiš kompletan pregled svoje kože i preuzmeš besplatne uzorke omiljenih L’Occitane proizvoda i naravno da isprobaš njihove tople i mazne praznične i limitirane kolekcije.

Više informacija saznaj na oficijelnom L’Occitane BiH Instagram profilu @loccitane_bh

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum