Trenutno čitaš
Hailey Bieber zna šta nosi prava boss lady

Hailey Bieber zna šta nosi prava boss lady

hailey bieber odijelo
Afrodita - Essence of Nature
Afrodita - Essence of Nature

Hailey Bieber se vratila u velikom stilu! Samo dva mjeseca nakon što je postala majka, ova 27-godišnja manekenka pokazala je svima ko je prava boss lady na ekskluzivnoj Rhode zabavi u Los Angelesu.

Hailey je sa suprugom Justinom Bieberom prisustvovala događaju u Funkeu na Beverly Hillsu, proslavljajući lansiranje svog najnovijeg proizvoda iz linije za njegu kože, Barrier Butter, koji stiže na police 28. oktobra.

Naravno, Hailey Bieber nije razočarala svojim modnim odabirom. Njen izgled bio je prava modna izjava – sivi oversized sako i plisirane pantalone iz Saint Laurent kolekcije by Anthony Vaccarello, koje je kombinovala s košuljom na pruge i crvenom kravatom.

Sve je začinila upečatljivom frizurom, crnim naočalama i elegantnom Saint Laurent clutch torbom u bogatoj kestenjastoj boji. Uz par šiljastih potpetica, Hailey je izgledala kao da je spremna za korporativni sastanak na Wall Streetu, dok je u isto vrijeme zadržala svoju prepoznatljivu eleganciju.

hailey bieber odijelo
LAGOSSIPTV/BLUE LOVE IMAGES / BACKGRID

Na zabavi su prisustvovali i njihovi najbliži prijatelji, uključujući Kendall Jenner, Kylie Jenner, Bellu Hadid i Lori Harvey, što je dodatno pojačalo atmosferu glamura.

Pročitaj
Bardit izrez, golih ramena,

Hailey je, kao prava SHE-E-O, pokazala da majčinstvo i karijera mogu ići ruku pod ruku, a njen stil na ovom događaju dokazao je da je i dalje na vrhu modne igre. Uz podršku najbližih prijatelja i supruga, Hailey je dominirala scenom, slaveći svoj uspjeh i najavljujući novu eru modne elegancije i beauty inovacija.

rhode barrier butter, zaštitna krema
Instagram/rhode

Uz nestrpljenje čekamo lansiranje Barrier Butter-a, koji obećava vrhunsku njegu kože, baš kao što Hailey donosi vrhunski stil u svaki svoj javni nastup!

Za još više sadržaja zaprati nas na Instagramu, Facebooku i TikToku.

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum