Trenutno čitaš
Look of the day: Sportska kombinacija, ali sa chic stavom!

Look of the day: Sportska kombinacija, ali sa chic stavom!

look of the day
Afrodita - Essence of Nature
Afrodita - Essence of Nature

Ako postoji outfit koji može savršeno premostiti granicu između opuštenog i elegantnog, onda je to upravo ovaj. Ova kombinacija neodoljivo pokazuje da udobnost ne mora značiti žrtvovanje stila. Pogledajmo kako jedan naizgled svakodnevni sportski look postaje sofisticirana modna priča!

Ovaj “look of the day” savršeno balansira između funkcionalnosti i elegancije.

look of the day
Instagram/ whatgigiwears

Bundica kao zvijezda kombinacije

Za one koji žele unijeti dozu luksuza u svoj casual stil, tamno smeđi krzneni kaput je savršen izbor. Ne samo da krzno pruža osjećaj topline i udobnosti, već ovaj statement komad unosi instant glamur u svaku kombinaciju. Krzneni kaput (po mogućnosti od umjetnog krzna) daje modnu notu koja podiže sportski duh na potpuno novi nivo. U ovoj kombinaciji, upravo bundica diktira ton, čineći da outfit priča o eleganciji, ali na opušten način.

look of the day
Instagram/ whatgigiwears

Adidas trenerka – sportski komad koji dominira

Kombinacija ne bi bila potpuna bez prepoznatljivih Adidas pruga. Tamno smeđa trenerka idealno se uklapa sa sofisticiranim gornjim dijelom. Klasični streetwear dobija prefinjenost kada je uparen sa glamuroznim detaljima poput krzna. Ova trenerka nije samo komad za trening, već postaje ključni dio modernog street style look-a, savršenog za šetnju gradom ili brunch sa prijateljicama.

look of the day
Instagram/whatgigiwears

Aksesoari koji “govore”

Jedan od najvažnijih elemenata svakog outfita su detalji, a ova kombinacija ih donosi na pravi način. Krem torbica sa minimalističkim dizajnom unosi svjetlost u tamne tonove kombinacije, balansirajući i dodajući sofisticiranost. Nakit je diskretan, ali efektan – veliki srebrni prstenovi i statement minđuše donose dodatni chic, dok zadržavaju jednostavnost. Ovi dodaci su tu da istaknu, a ne da dominiraju, čineći svaki pokret stilizovanim.

look of the day
Instagram/ whatgigiwears

Patike kao savršena osnova

Pročitaj

Retro patike u zemljanim tonovima zaokružuju ovu savršenu kombinaciju. Smeđe nijanse osvježavaju priču i povezuju se sa ostalim elementima. I dok su patike udobne i funkcionalne, njihova vintage estetika donosi šarm i nonšalantnost. Ovo je stil koji prkosi pravilima, pokazuje da patike mogu biti dio sofisticiranog outfita – idealno za sve one koji su uvijek u pokretu, a žele izgledati besprijekorno.

Ovo je savršen primjer kako spojiti sportsku udobnost i chic glamur. Trenerke i patike nisu više rezervisane samo za teretanu – uparene sa luksuznim kaputom, modernim nakitom i sofisticiranom torbom, postaju savršen izbor za šetnju gradom ili casual druženje.

look of the day
Instagram/ whatgigiwears

Za sve koji traže način da svojoj sportskoj kombinaciji dodaju malo elegancije – ovaj outfit je inspiracija koja pokazuje kako jedan odvažan komad poput krznenog kaputa može promijeniti cijelu igru.

Za još više sadržaja zaprati nas na Instagramu, Facebooku i TikToku.

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum