Trenutno čitaš
Blejzer kao zvijezda outfita: 7 cool kombinacija koje moraš isprobati

Blejzer kao zvijezda outfita: 7 cool kombinacija koje moraš isprobati

blejzer outfit
Afrodita - Essence of Nature
Afrodita - Essence of Nature

Blejzeri su bezvremenski komad odjeće koji dominira street style scenom svake jeseni, a različite kombinacije pružaju beskrajne mogućnosti stilizovanja. Pogledajmo neke od najefektnijih načina kako možeš nositi blejzer i osvježiti svoj izgled.

Od ležernih kombinacija sa farmerkama do sofisticiranih sa suknjama, mogućnosti su beskrajne. Ne zaboravi da dodaš svoj pečat kroz aksesoare, poput oversized torbi, modernih čizama i elegantnih naočala.

blejzer outfit
Instagram/ktlaime

Jedna od najpopularnijih kombinacija ove sezone uključuje oversized blejzer i široke pantalone, idealno u neutralnim tonovima kao što su smeđa, bež i crna. Ova kombinacija donosi sofisticiranost i eleganciju, savršena za poslovni sastanak ili šetnju gradom uz kafu u ruci.

blejzer outfit
Instagram/ooliviamiller

Za opušten, ali chic izgled, kombinacija blejzera i širokih farmerki je nepogrešiva. Spoji blejzer sa jednostavnom bijelom majicom ili rolkom za ležernu kombinaciju koja odiše francuskom elegancijom. Dodaj kožne čizme ili patike i oversized torbu za dodatnu dozu stila.

blejzer outfit

Ako si ljubiteljka minimalističkog stila, monohromatske kombinacije u bež ili smeđim nijansama su pravi izbor. Blejzer u boji pijeska, uparen sa pantalonama iste ili slične nijanse, stvara sofisticiran, moderan izgled. Dodaj aksesoare u kontrastnim bojama, poput crne torbice ili naočara.

blejzer outfit
Instagram/justine__va

Za odvažniji večernji look, blejzer možeš nositi preko mini suknje, u kombinaciji sa visokim čizmama. Ovaj elegantan, a opet smjeli look idealan je za noćne izlaske ili večere. Kombinacija tekstura, kao što su koža ili antilop, dodaje dodatnu dimenziju outfitu.

blejzer outfit
Instagram/anna.wein

Za one dane kada želiš da izgledaš stylish, a da ti je i dalje udobno, oversized blejzer u kombinaciji sa patikama i farmerkama je pun pogodak. Ova kombinacija balansira između formalnog i sportskog stila, pružajući savršeni izgled za svakodnevne obaveze.

Pročitaj

blejzer outfit
Instagram/heloise.guillet

Kožna jakna možda dominira tokom hladnijih mjeseci, ali ove jeseni, blejzeri od velura preuzimaju vođstvo. U kombinaciji sa crnim farmerkama i gležnjericama, ovaj look pruža teksturnu igru koja je moderna, a ujedno i dovoljno topla za hladnije dane.

blejzer outfit
Instagram/sandraanordstrm

Kožne pantalone postale su obavezan komad za jesen, a u kombinaciji sa blejzerom od tvida ili vune, kreira se moderan, edgy izgled. Ovaj stil je idealan za urbane djevojke koje žele izgledati moćno, a ujedno zadržati dozu sofisticiranosti.

Za još više sadržaja zaprati nas na Instagramu, Facebooku i TikToku.

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum