Trenutno čitaš
Nezaobilazna paleta boja ove jeseni: Topla burgundy susreće hladnu sivu

Nezaobilazna paleta boja ove jeseni: Topla burgundy susreće hladnu sivu

burgundy siva
Afrodita - Essence of Nature
Afrodita - Essence of Nature

Jedna od najistaknutijih kombinacija za jesen 2024. godine je burgundy i siva – spoj koji savršeno balansira između smjelosti i neutralnosti, i nudi neograničene mogućnosti za stilizovanje.

Burgundy, duboka vinska boja s primjesama ljubičaste i crvene, simbolizuje sofisticiranost i strast. S druge strane, siva donosi smirenost, eleganciju i lakoću. Zajedno, ove boje stvaraju harmoničnu i zapanjujuću kombinaciju koja odgovara raznim prilikama – od poslovnih sastanaka do večernjih izlazaka.

Ove boje dominiraju i modnim pistama ove jeseni, a viđene su na revijama brendova kao što su Gucci i Max Mara. Upravo zato ih možeš vidjeti na svakom koraku – od ulica svjetskih metropola do Instagram feedova modnih influensera.

Siva boja se već godinama smatra osnovom svakog jesenjeg ormara. Njena neutralnost pruža idealnu bazu, a jedan od najpopularnijih načina da sivi outfit pretvoriš u statement kombinaciju ove jeseni je dodavanjem burgundy aksesoara. Ovaj kontrast boja savršeno spaja sofisticiranost i hrabrost, omogućavajući da u jednom potezu unaprijediš svoj izgled.

Kombinacija burgundy i sive je hit za jesen 2024. godine jer spaja najbolje od oba svijeta – intenzitet i eleganciju. Bilo da preferiraš sofisticirani poslovni look, casual outfite za vikend ili glamurozne večernje kombinacije, ove boje ti omogućavaju da izraziš svoj stil i prilagodiš ga svakoj prilici.

Za modno osviještene, burgundy i siva će biti nezaobilazna paleta boja ove jeseni, a ti ćeš s ovom kombinacijom sigurno biti primijećena.

Za još više sadržaja zaprati nas na Instagramu, Facebooku i TikToku.

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum