Trenutno čitaš
Šta gledamo u oktobru na Pickbox NOW?

Šta gledamo u oktobru na Pickbox NOW?

Pickbox NOW
Branding konferencija
Branding konferencija

U oktobru Pickbox TV i Pickbox NOW predstavljaju niz premijera koje će oduševiti gledatelje raznovrsnim pričama i intrigantnim likovima. Ovaj mjesec donosi bogatstvo novih serija i filmova, uključujući napete advokatske drame, uzbudljive špijunske trilere i misteriozne zaplete koji istražuju ljudske emocije i moralne dileme.  Pritom se ističu poznata glumačka lica i vrhunske produkcije, s naglaskom na britansku i skandinavsku produkciju.

Gledatelji će imati priliku uživati u dramatičnim zapletima dok se razotkrivaju mračne tajne i složene priče.

Tražeći Alice (Finding Alice)

Priča prati Alice, Harryja i njihovu kćerku Charlotte dok se useljavaju u svoj dom iz snova. Međutim, njihov savršeni život ubrzo postaje noćna mora nakon što Harryja pronađu mrtvog. Ova mračna drama istražuje tajne i intrige koje se odvijaju unutar porodice dok Alice pokušava otkriti istinu o svom suprugu i njegovoj smrti.

Pickbox NOW
Pickbox NOW

Ridley Road (Ridley Road) – od 11. 10.

Ova miniserija prikazuje London šezdesetih godina očima mlade Židovke koja se bori protiv krajnje desnice čija je popularnost u porastu. Uvučena u svijet prevara i laži, suočava se s velikim ulozima i opasnim izazovima pokazujući hrabrost i snalažljivost dok pokušava zaštititi svoju zajednicu.

Pickbox NOW
Pickbox NOW

Hotel na plaži (The Beach Hotel) (Viaplay) – od 14. 10

U ovoj četvrtoj sezoni skandinavske kriminalističke serije tamni oblak nadvio se nad hotelom zbog Lovise. Dok Hanna dolazi do neočekivanog otkrića o žrtvi, Werner počinje dovoditi istragu u pitanje. Julie se suočava s vlastitim demonima mučeći se s Rebeckinim tajnim sastankom s Oscarom.

Pickbox NOW
Pickbox NOW

Utočište zla (Sanctuary) – od 18. 10.

Helena nerado posjećuje svoju otuđenu sestru blizanku Siri u mentalnoj bolnici. No situacija postaje mračna kada Siri nestaje, a Helena se nađe u budnoj noćnoj mori u kojoj niko ne vjeruje da ona nije svoja sestra. Ova napeta drama istražuje pitanja identiteta, povjerenja i preživljavanja u okruženju koje skriva mračne tajne.

Pickbox NOW
Pickbox NOW

Juliet (Juliet) (Viaplay) – od 21. 10.

Nakon očeve smrti detektivka Juliet Dumon vraća se u De Haan kako bi preuzela privremenu dužnost s lokalnim timom detektiva. Dok pokušava pronaći udomiteljsku porodicu za svoju nećakinju tinejdžericu Chloë, suočava se s neprocesuiranom smrću svoje majke, a svaki korak prema rješenju otkriva više od onoga što je zamišljala.

Pickbox NOW
Pickbox NOW

IZDVOJENI NASLOVI NA PICKBOX TV:

Čast (Honour) – od 7. 10. serija će se prikazivati od ponedjeljka do petka u kasnijem poslijepodnevnom terminu

Triler-drama prati advokatice Karin, Janni, Nour i Elin u svijetu gdje se prostitucija seli s ulica na pametne telefone. Dok se bore protiv muškaraca koji dugo profitiraju od zloupotrebe industrije, njihova borba postaje opasna. Prijetnje postaju vrlo stvarne kada je ubijen novinar s kojim su sarađivale na otkrivanju skandala, a advokatice se nađu u smrtonosnoj igri gdje su im životi na kocki.

Agatha Christie: Ubiti je lako (Agatha Christie: Murder is Easy) – od 9. 10. do 11. 10. u poslijepodnevnom terminu

Temeljena na klasiku Agathe Christie, ova miniserija prati Lukea Fitzwilliama koji u pitoresknom britanskom selu susreće misterioznu gospođicu Pinkerton. Fascinirajući ga pričama o tajnovitim ubistvima, Fitzwilliam se upušta u potragu za ubicom prije nego što se dogodi nova tragedija. Uz promišljenu scenografiju i kostimografiju, ova serija nudi savršenu priliku za opuštanje i uživanje u klasičnom žanru.

Pročitaj
Daisy Edgar-Jones

Pickbox NOW
Pickbox NOW

Crveni izbori (Red Election) – od 14. 10. serija će se prikazivati od ponedjeljka do petka u 21 h

U napetom špijunskom trileru britanska tajna služba bori se da otkrije tajni ruski plan koji prijeti nacionalnoj sigurnosti. Kako vrijeme ističe, agenti se suočavaju s neprijateljima unutar vlastitih redova i prisiljeni su poduzeti posebne mjere kako bi spriječili katastrofu koja bi mogla imati dalekosežne posljedice.

Prijatelji poput nje (Friends Like Her) – od 28. 10, serija će se prikazivati od ponedjeljka do srijede u 21 h

U ovoj emotivnoj drami prijateljstvo postaje otrovno kada ugovor o surogat-majčinstvu krene po zlu u malom gradu u Novom Zelandu, koji se još oporavlja od razornog potresa. Kako se tenzije povećavaju, glavni likovi moraju se suočiti s posljedicama svojih odluka što dovodi do neočekivanih obrata i emocionalnih sukoba.

Jesen na Pickbox TV kanalu i Pickbox NOW nikada nije bila zabavnija!

Za još više sadržaja zaprati nas na Instagramu, Facebooku i TikToku. 

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum