Trenutno čitaš
Taylor Swift pokreće novi makeup trend: Svjetlucave pjegice!

Taylor Swift pokreće novi makeup trend: Svjetlucave pjegice!

taylor swift svjetlucave pjegice
Afrodita - Essence of Nature
Afrodita - Essence of Nature

Na utakmici Kansas City Chiefs, Taylor Swift je zablistala ne samo svojom prisutnošću, već i jedinstvenim izgledom koji je privukao pažnju. Dok je svijet brujao o mogućem raskidu s Travisom Kelceom, Swift je odlučila dodati malo magije svojoj šminki – i to na način koji je iznenadio mnoge njene obožavaoce.

Na prvu, njena šminka nije bila tipična za Taylor. Uočljive svjetlucave pjegice koje su krasile njen nos i obraze dale su joj jedinstveni izgled. Ove pjegice dolaze u formi naljepnica za šminku, pod nazivom Fazit, i dostupne su na Amazonu po cijeni od 15 dolara. Dolaze u osam različitih privlačnih boja.

taylor swift
David Eulitt/Getty Images

Ove blistave pjegice sigurno će biti hit među njenim Swifties fanovima, pogotovo uz uzbuđenje koje dolazi sa sljedećom etapom njene Eras Tour, koja počinje 18. oktobra.

Osim šminke, Taylor Swift je nosila impresivan outfit koji je bio pravi odraz njenog stila. U usklađenom drapiranom korzetu i asimetričnoj kilt mini suknji sa kariranim uzorkom, isticala je svoju figuru na elegantan način. Ovaj outfit dolazi iz kolekcije Vivienne Westwood.

taylor swift svjetlucave pjegice
Getty images

Ako želiš da izgledaš kao Taylor, sve što ti je potrebno je da nabaviš te svjetlucave pjegice i inspišeš se njenim modnim izborima. Bez obzira na to da li ideš na utakmicu ili večernji izlazak, ovaj izgled će sigurno ostaviti utisak.

Pročitaj
Versace Icons kampanja

Pridruži se trendu koji je pokrenula Taylor Swift i dodaj malo svjetlucanja u svoju rutinu šminkanja.

Za još više sadržaja zaprati nas na Instagramu, Facebooku i TikToku.

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum