Trenutno čitaš
Nije ni smeđa ni crvena. U trendu je chocolate cherry boja kose!

Nije ni smeđa ni crvena. U trendu je chocolate cherry boja kose!

chocolate cherry
Afrodita - Essence of Nature
Afrodita - Essence of Nature

Kao što jesen donosi bogate tonove u naše ormare, tako i naša kosa zaslužuje da zasija u novom ruhu! Upoznaj trend sezone – chocolate cherry, boja koja izgleda jednako ukusno koliko i zvuči. Ova nijansa je pravi hit među slavnim ličnostima i sve više nas osvaja. Dakle, ako si spremna da isprobaš nešto novo, čitaj dalje!

Šta je to “chocolate cherry”?

Zamisli bogatu, čokoladnu brinetu sa zavodljivim podtonovima trešnja crvene. Da, to je ta čarolija! Ova boja stvara duboku i sofisticiranu nijansu koja će te primorati da se osmjehneš svaki put kada se pogledaš u ogledalo. Ne zaboravi, nije to samo boja kose; to je izjava!

Kome stoji?

Ova boja može biti tvoja najbolja prijateljica ako imaš tamniju kosu, dok svijetlije plavuše mogu malo da se pomuče. Ali ne brini, i plavuše, uz pravi pristup i stručnjaka, mogu zablistati u ovoj slasnoj kombinaciji!

Slavne ličnosti na čelu trenda

Znaš li ko voli chocolate cherry boju? Zendaya, Dua Lipa i Jenna Ortega! Ove dame ne samo da prate trendove, već ih postavljaju. Njihove frizure su inspiracija za sve nas koji želimo da dodamo malo glamura u svoj život. Bilo da se odlučiš za nježne talase ili smjelu frizuru, ova nijansa se savršeno uklapa u različite stilove i ličnosti.

Kako da postigneš chocolate cherry look?

Ako si odlučila da ovu zimu započneš sa novom bojom kose, evo nekoliko savjeta:

Pročitaj
puter žuta

Pravi ton: Razgovaraj sa frizerom o tome koliko crvene želiš – blago ili odvažno? Tvoj izbor, tvoja pravila!

Održavanje: Da bi tvoja nova boja izgledala svježe, koristi šampone i maske za obojenu kosu. U suprotnom, boja će brzo postati prošlost.

Boja kose “chocolate cherry” nije samo trend; to je način da pokažeš svoj lični stil i dobiješ taj slatki, zavodljivi izgled. Kada sljedeći put razmišljaš o promjeni, dodaj malo čokolade i trešnje u svoju kosu!

Za još više sadržaja zaprati nas na Instagramu, Facebooku i TikToku.

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum