Trenutno čitaš
Ultra Glow Box jesenji favoriti: Proizvodi koji će te oduševiti!

Ultra Glow Box jesenji favoriti: Proizvodi koji će te oduševiti!

ultra glow box beauty
Afrodita - Essence of Nature
Afrodita - Essence of Nature

Jesen je pravo vrijeme za novi početak, osvježenje beauty rutine i posvećivanje sebi. Kako bismo proslavili ovaj prelaz u novu sezonu, kreirali smo Ultra Glow Box – kutiju punu proizvoda koji njeguju, podmlađuju i dodaju dašak glamura tvojoj svakodnevici.

Ova selekcija jesenjih favorita dolazi od naših pažljivo odabranih partnera sa ciljem da ti pruže najbolju njegu kože, kose i tijela. U nastavku predstavljamo svaki proizvod iz kutije, i kako oni mogu postati ključni dio tvoje jesenje rutine!

ultra glow box

Afrodita Professional X Lifting Shot peptidni koncentrat

Počinjemo s proizvodom koji je prava revolucija u borbi protiv znakova starenja. X Lifting Shot peptidni koncentrat iz Afrodita Professional djeluje kao alternativa injekcijskim tretmanima, a zahvaljujući inovativnom Argireline™ Amplified peptidu, efikasno smanjuje mimičke bore i vraća koži volumen. Ovaj serum ne samo da trenutno djeluje, već uz redovnu upotrebu duboke bore postaju manje vidljive, a elastičnost kože se značajno povećava. Lagana tekstura seruma savršeno se upija, čineći kožu glatkom i mladalačkom. Već nakon 5 dana možeš primetiti prve rezultate – koža će izgledati pet godina mlađe!

X Lifting Shot peptidni koncentrat
Afrodita

X LIFTING SHOT peptidni koncentrat može zamijeniti botoks ili barem produžiti razmak između tretmana. Sa visokom koncentracijom peptida, serum pomaže u vraćanju elastičnosti i volumena kože. Potiče sintezu 6 ključnih sastojaka kože: kolagena tipa I, III i IV, fibronektina, hijaluronske kiseline i laminina 5.

X Lifting Shot peptidni koncentrat
Afrodita

Serum dolazi u predivnoj mliječnoj teksturi koja hrani kožu. Preporučuje se koristiti ujutro i naveče kako bi pokazao svoju punu snagu.

Mary & May Tranexamic Acid + Glutathione Eye Cream

Područje oko očiju zaslužuje posebnu pažnju, a Mary & May Tranexamic Acid + Glutathione Eye Cream je pravo rješenje za osvježenje i posvjetljivanje umornih očiju. Obogaćena traneksamičnom kiselinom i glutationom, ova krema smanjuje tamne kolutove i posvjetljuje pigmentacije oko očiju. Vitamin C dodatno potiče proizvodnju kolagena i poboljšava ton kože, čineći je blistavom i revitalizovanom. Ova krema se može koristiti i u dnevnoj i večernjoj rutini, pružajući optimalne rezultate uz kontinuiranu upotrebu.

mary&may eye cream

Mary & May Idebenone Blackberry Intense Cream

Za suhu i zrelu kožu koja zahtijeva intenzivnu hidrataciju i zaštitu, tu je Mary & May Idebenone Blackberry Intense Cream. Ova bogata krema sadrži 63% kompleksa kupine i idebenon, snažni antioksidans koji pomaže u borbi protiv prvih znakova starenja. S pet vrsta ceramida, ova krema jača barijeru kože i zadržava vlagu, ostavljajući kožu mekom i hidriranom. Njena svilenkasto glatka tekstura pruža vrhunsku njegu, a krema je idealna za dnevnu i noćnu rutinu, posebno tokom hladnijih mjeseci kada je koži potrebna dodatna hidratacija.

Mary & May Idebenone Blackberry Intense Cream
Mary&May

Gloria HYDRO CONTROL Boost Serum

Gloria Boost serum iz HYDRO CONTROL linije pravi je saveznik za sve tipove kože. Sa kombinacijom vitamina B3, B5 i hijaluronske kiseline, ovaj serum pruža dubinsku hidrataciju i umiruje crvenilo, vraćajući koži njen prirodan sjaj. Posebno je efikasan u smanjenju nepravilnosti i ujednačavanju tena. Ovaj serum je idealan za jutarnju i večernju rutinu, jer pomaže koži da zadrži vlagu tokom cijelog dana.

gloria boost serum
Gloria

CeraVe pjenušavi gel za čišćenje lica

Za svakodnevno dubinsko čišćenje kože tu je CeraVe pjenušavi gel za čišćenje. Ovaj gel je posebno formulisan za normalnu do masnu kožu, a zahvaljujući ceramidima, hijaluronskoj kiselini i niacinamidu, ne samo da temeljno uklanja nečistoće, već i štiti prirodnu barijeru kože. Savršen je za uklanjanje viška masnoće i šminke, a koži pruža osvježavajući osjećaj bez isušivanja.

CeraVe foaming-cleanser
CeraVe

Yves Rocher – Riche Creme 

Yves Rocher donosi kremu koja zaglađuje bore oko očiju i smanjuje otečenost. Obogaćena dragocjenim uljima, krema intenzivno hrani kožu, smanjuje podočnjake i pruža regeneraciju osjetljivom području oko očiju. Nakon mjesec dana, rezultati su jasno vidljivi, a koža postaje glatka i osvježena.

yves rocher riche creme
Yves Rocher

Urban Care serum za kosu sa hijaluronskom kiselinom i kolagenom

Za beživotnu i oštećenu kosu, Urban Care serum za kosu pruža instant hidrataciju i jača kosu od korjena do vrhova. Hijaluronska kiselina dubinski hrani i hidrira kosu, dok biljni kolagen smanjuje gubitak kose, jačajući njen korjen. Kosa je gušća, zdravija, snažnija i sjajnija.

urban care serum za kosu

Urban Care šampon za kosu sa hijaluronskom kiselinom i kolagenom

URBAN Care šampon za njegu kose s hijaluronskom kiselinom i kolagenom za ekstra volumen razvijen je za dosadnu, beživotnu i oštećenu kosu kako bi je učinila gušćom, glatkijom, voluminoznom, zdravom, snažnom i sjajnom. Promoviše snažan, zdrav rast kose. Zahvaljujući svom intenzivnom efektu, pomaže da dobiješ sjajnu, zdravu, glatku i jaku kosu od korijena do vrhova.

urban care šampon

Eveline Face Therapy Professional maska-ampula za lice sa niacinamidom

Otkrij ovu kremastu masku savršenu za masnu i mješovitu kožu. Bogata formula osigurava trenutne efekte i visoku apsorpciju aktivnih supstanci. Zahvaljujući 15% niacinamidu, cinku i salicilnoj kiselini, efikasno se bori protiv mitesera, papula i bubuljica. Maska ograničava lučenje sebuma, sužava pore i smanjuje promjenu boje, maskira nesavršenosti i ujednačava ton kože. Nježna, kremasta konzistencija i suptilan miris čine nanošenje užitkom. Rezultati su vidljivi nakon prve upotrebe – idealno rješenje za problematičnu kožu. Za najbolje rezultate koristi masku 2-3 puta sedmično.

Eveline SOS Lash Booster

San svakog ljubitelja dugih, gustih trepavica! Eveline SOS Lash Booster serum je obogaćen hijaluronskom kiselinom i arganovim uljem, koji njeguju i jačaju trepavice, a ujedno pospješuju njihov rast. Ovaj serum može se koristiti kao baza prije maskare, pružajući trepavicama dodatnu zaštitu i produžujući njihov životni vijek.

eveline sos lash booster

Eveline Cosmetics – Strawberry Skin

Eveline balzam za ruke s mirisom sočnih jagoda brzo se upija i trenutno regeneriše nadraženu kožu ruku. Zahvaljujući ekstraktima acai bobica, nara i bademovom ulju, balzam dubinski hidrira kožu, smiruje iritacije i pruža dugotrajnu zaštitu.

eveline hand balm

Avon Anew HA Hydrate & Plump Water Cream

Avon je kreirao ovu kremu za lice kako bi pružio intenzivnu hidrataciju i puniji izgled kože. Anew HA Hydrate & Plump Water Cream sadrži hijaluronsku kiselinu i Pro Vita D tehnologiju, koji koži daju svježinu i elastičnost. Ova krema obnavlja suhu kožu, čineći je zdravom i hidriranom čak 72 sata. Zahvaljujući svojoj teksturi nalik vodi, krema se brzo upija i ostavlja kožu zategnutom i glatkom.

avon anew water serum

Avon Care balsam za tijelo sa ružinom vodom i shea puterom

Avon Care balsam za tijelo je savršen za svakodnevnu hidrataciju kože. Obogaćen vitaminom E, shea puterom i ružinom vodom, ovaj balsam se brzo upija, ostavljajući kožu mekom, glatkom i hidriranom tokom cijelog dana. Plus, kupovinom ovog proizvoda podržavaš borbu protiv raka dojke!

Avon Care balsam za tijelo
Avon

Avon Power Stay Lip Stylo

Ako tražiš dugotrajan ruž koji ne isušuje usne, Avon Power Stay Lip Stylo je tvoj novi najbolji prijatelj. Ovaj ruž traje do 10 sati, a njegova lagana formula obogaćena uljem jojobe i vitaminom E njeguje usne i održava ih hidriranim tokom cijelog dana. Precizan tanak vrh omogućava lako nanošenje, dok mat završnica daje savršen izgled bez razmazivanja.

avon power stay lip stylo

Hellena Soft Care gel za tuširanje

Obogaćen medom i proteinima mlijeka, Hellena Soft Care gel za tuširanje pruža neodoljivo glatku kožu, štiteći je od isušivanja i održavajući njen prirodni pH balans. Pantenol dodatno umiruje kožu, ostavljajući je hidriranom i mekom.

hellena shower gel

Hellena Make Up Micellar

Efikasno uklanjanje šminke nikada nije bilo lakše. Hellena Make Up Micellar maramice uklanjaju vodootpornu šminku, dok nježno njeguju kožu. Dermatološki testirane, ove maramice su hipoalergenske i savršene za osjetljivu kožu.

hellena makeup micellar

Hellena Make-Up Almond Oil

Make-Up Almond Oil maramice su više od običnih maramica za čišćenje. Ove hipoalergenske maramice obogaćene su bademovim uljem, ekstraktom badema, proteinima mleka i pantenolom, pružajući koži osećaj nežnosti i luksuza pri svakom korišćenju. Jedna od prednosti ovih maramica je tzv. lash protection formula, koja njeguje i čuva trepavice, omogućavajući im dodatnu zaštitu tokom čišćenja lica. Idealne su za uklanjanje šminke i njegu kože bez iritacija, pružajući luksuzni osjećaj njege svakim potezom.

hellena makeup

A za uživanje u beauty rutinama ove jeseni tu je JYSK ANDERAS svijećnjak.

Unesi toplinu i stil u svoj dom uz JYSK ANDERAS svijećnjak od kamenine, dizajniran u klasičnoj bež boji sa vertikalnim prorezima koji dodaju suptilan i sofisticiran izgled. Ovaj svijećnjak pruža ugodan ambijent bilo kojem prostoru, savršen za stvaranje opuštajuće atmosfere.

jysk svijećnjak
JYSK

Njegova čvrsta konstrukcija od kamenine osigurava dugotrajnost, dok dimenzije (Ø8 x V7 cm) omogućavaju držanje manjih svijeća ili lučica, što ga čini izuzetno svestranim za različite stilove enterijera. Bilo da ga postaviš na sto, policu ili prozorsku dasku, JYSK ANDERAS svijećnjak unosi dašak elegancije i mira u tvoj dom.

U Ultra Glow Box kutiju smo dodali i proizvode uz koje možeš da se zasladiš i osvježiš…

Proteini.si shaker

Za sve ljubitelje zdravih napitaka, Proteini.si shaker od 700 ml praktičan je i elegantan dodatak tvojoj sportskoj rutini. Bez BPA, jednostavan za upotrebu i nepropusan, ovaj shaker je idealan za pripremu proteinskih i energetskih napitaka.

Pročitaj
rosalia balon suknja

proteini si

Proteini.si 100% Natural Whey Protein

Ovaj prirodni proteinski prah od sirutke s dodanim probavnim enzimima idealan je za one koji traže zdrav izvor proteina. Proteini.si Natural Whey Protein pomaže u održavanju mišićne mase i zdravih kostiju, bez dodanih vještačkih zaslađivača i boja.

proteini si whey protein

Proteini.si Strawberries in Protein Chocolate

Slatki užitak bez griže savjesti! Proteini.si liofilizirane jagode prelivene proteinskom čokoladom bez dodatog šećera uz 27% bjelančevina, pružaju savršenu kombinaciju okusa i nutritivnih benefita. Savršena proteinska poslastica za sve ljubitelje zdravih slatkiša.

proteini si strawberries

Proteini.si Protein Chocotella

Za sve ljubitelje čokoladnih namaza, Proteini.si Protein Chocotella je savršena kombinacija kremastog kikiriki-čokoladnog namaza koji pruža vrhunski užitak bez griže savjesti. Ovaj namaz je zdrava alternativa popularnim slatkim namazima, obogaćen proteinima i zdravim masnoćama, idealan za sve koji žele nutritivno bogat snack.

Idealna je za mazanje na tost, palačinke, kroasane ili kao dodatak omiljenim kašama. Chocotella je savršen izbor za sve koji žele balans između slatkog zadovoljstva i zdrave ishrane! Bez palminog ulja i dodatnih konzervansa, ovaj ukusan namaz je idealan dodatak tvojim zdravim obrocima.

proteini si chocotella

Green Lemon

Osvježi se uz Green Lemon limunadu bez kalorija, sa prirodnim zaslađivačima. Ovaj napitak bez dodatnog šećera pruža osvježenje uz savršenu ravnotežu okusa.

green lemon

Hidra Iso napitak s okusom limuna i narandže

Ovaj izotonični napitak bogat prirodnim sokovima i elektrolitima savršen je za rehidraciju nakon fizičke aktivnosti. Hidra Iso napitak pomaže u obnavljanju energije i vraćanju balansa tokom sportskih aktivnosti.

hidra iso

Na našoj instagram stranici u toku je giveaway, a možda baš ti osvojiš Ultra Glow Box.

Za još više sadržaja zaprati nas na Instagramu, Facebooku i TikToku.

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum