Trenutno čitaš
Trendovi obuće u koje trebaš investirati ove sezone

Trendovi obuće u koje trebaš investirati ove sezone

Afrodita - Essence of Nature
Afrodita - Essence of Nature

Ove sezone modne piste su pokazale raznovrsne trendove obuće koji će dominirati tokom jeseni i zime 2024/2025. Od Pariza do Milana, preko Londona i Njujorka, dizajneri su nam donijeli modele koji spajaju funkcionalnost, udobnost i stil. Evo nekoliko ključnih modela koje trebaš uvrstiti u svoju kolekciju i na taj način biti u koraku sa trendovima.

Savršeni balans između muškog i ženskog stila

Derbi obuća je ove sezone neizostavni komad koji spaja eleganciju muškog i ženskog stila. Ovaj klasičan model cipela doživljava pravi povratak, ali u novom, modernom izdanju. Idealne su za svakodnevne i poslovne kombinacije, ali pružaju sofisticiran izgled. Ako želiš investirati u obuću koja će ti služiti tokom cijele sezone, ovo je pravi izbor.

Zeleni korak – Čizme preko koljena postaju ekološki prihvatljive

Čizme preko koljena ili cuissardes i dalje su vodeći trend, ali ove godine dolaze u nešto drugačijem, izdanju. Osim što su se dizajneri okrenuli ekološki prihvatljivim materijalima, pa su cuissardes postale sinonim za održivu modu ono što smo vijdjeli na modnim pistama je i njihova posebna maslinasto zelena boja. Savršeno se uklapaju u zimske outfite, a osim što su moderne, pružaju i udobnost i toplinu tokom hladnih dana.

Divlji uzorci: Leopard print se vraća u velikom stilu

Leopard print je uvijek bio simbol odvažnosti, a ove sezone ponovo preuzima modnu scenu. Bilo da su u pitanju gležnjrice, salonke ili čizme, leopard print donosi dozu drskosti i šarma u svakodnevne kombinacije i to istovremeno. Ako želiš osvježiti svoj garderober nečim upečatljivim, obuća sa leopard printom je pravi pogodak.

Pročitaj
sienna miller chloe

Bijker čizme za one u pokretu

Bajkerske čizme ove sezone voze punom brzinom kroz modni svijet. Kombinacija robustnog izgleda i urbane estetike čini ih savršenim izborom za žene koje vole dinamičan stil. Uparene sa uskim pantalonama ili lepršavim suknjama, ove čizme pružaju neodoljiv kontrast i savršen su izbor za svaki jesenji ili zimski dan.

Investiraj u ove trendove obuće za jesen-zimu 2024-2025 i budi u korak sa modnim svijetom!

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum