Trenutno čitaš
Outfit ideje za opušteno druženje s prijateljicama ove jeseni

Outfit ideje za opušteno druženje s prijateljicama ove jeseni

outfit jesen
Afrodita - Essence of Nature
Afrodita - Essence of Nature

Jesen je pred nama, a sa njom dolazi i savršeno vrijeme za druženje s prijateljicama. Bilo da idete na kafu, šetnju gradom ili vikend avanturu, evo nekoliko stylish i opuštenih outfit ideja koje će te inspirisati za vaša jesenja druženja. Kombinacija udobnosti i aktuelnih trendova, uz fokus na boje i detalje koji su hit ove sezone, donosi savršene izbore za ležerne, a moderne momente.

Koji god outfit da odabereš, budi sigurna da ćeš ostaviti utisak svojim stilom. Ove jesenje kombinacije su spoj udobnosti i modnih trendova koji će te pratiti u svakom trenutku vaših opuštenih druženja.

Instagram/vanessaroseblair

Ove jeseni, Nike Cortez patike u bordo boji su pravi modni hit. Uz njih možeš kombinovati udobne, široke farmerke koje daju opušten izgled, a kratka smeđa jakna od velura savršeno će zaokružiti outfit. Dodaj koćnu torbu za teksturni kontrast i spremna si za cjelodnevno druženje s prijateljicama. Bordo patike ne samo da unose boju, već i daju retro vibe koji se savršeno uklapa u ovaj casual-chic stil.

Instagram/ooliviamiller

Za one koji vole da se poigraju sa uzorcima i bojama, ovo je idealan outfit! Široke farmerke ostaju u igri, ali sada ih stilizujemo s čokoladno smeđom kratkom jaknom koja daje topao, zemljani ton. Kitten heel cipele s leopard printom dodaju ženstvenu notu, uz dašak odvažnosti koji će te izdvojiti iz mase. Ovaj look je savršen za večernje druženje ili brunch s prijateljicama.

outfit jesen
Instagram/missjamiefirth

Ležeran i pomalo neobičan izbor za jesen – kombinacija plavo-bijele majice na pruge i teksas bermuda donosi morski duh na gradske ulice. Čizme do koljena dodaju dozu elegancije i savršeno balansiraju casual bermude. Ovaj outfit je idealan za sunčane jesenje dane kada želiš da budeš opuštena, ali i stilizovana.

outfit jesen
Instagram/ninaleacaine

Jednostavan, a efektan izgled koji nikada ne izlazi iz mode. Kožni crni oversize sako je komad koji dodaje dozu sofisticiranosti svakom outfitu. Uz običnu bijelu majicu i omiljene farmerke, dobijaš balans između casual i chic. Ovaj outfit možeš nositi na kafu ili ručak, a lako ga možeš stilizovati i za večernji izlazak dodavanjem upečatljivog nakita.

Pročitaj
zoe kravitz, ideje za tetovažu

outfit jesen
Instagram/cheriedari

Ako voliš slojevito oblačenje, ovaj outfit je prava inspiracija. Adidas patike sa leopard printom unose igru u vaš stajling, dok bijela suknja i džemper stvaraju čist, sofisticiran izgled. Dodaj čokoladno smeđi kaput kao završni sloj i dobijaš savršenu kombinaciju za hladnije jesenje dane. Ovaj outfit je idealan za dnevne aktivnosti u gradu, bilo da ideš u šoping ili na laganu šetnju.

Za još više sadržaja zaprati nas na Instagramu, Facebooku i TikToku.

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum