Trenutno čitaš
Ova popularna jakna od umjetnog krzna ti osigurava stil i udobnost

Ova popularna jakna od umjetnog krzna ti osigurava stil i udobnost

jakna od umjetnog krzna
Afrodita - Essence of Nature
Afrodita - Essence of Nature

Dolaskom hladnijih dana, modni entuzijasti uvijek traže savršenu kombinaciju stila i funkcionalnosti. Ove zime, borg jakna od umjetnog krzna se vraća na velika vrata kao omiljeni komad garderobe koji ne samo da grije, već i izgleda fantastično.

Ako još nisi čula za ovaj trend, vrijeme je da otkriješ šta ga čini nezaobilaznim.

jakna od umjetnog krzna
@emilieesaunders

Šta je borg jakna od umjetnog krzna?

Borg jakna, poznata po svojoj mekoj i plišanoj teksturi, napravljena je od vještačkog krzna ili teddy materijala. Ova jakna pruža osjećaj ugode, nalik zagrljaju, dok je istovremeno izuzetno topla i moderna. Materijal podsjeća na ovčije krzno, ali se uglavnom radi o sintetičkom materijalu koji je lakši za održavanje i mnogo pristupačniji.

jakna od umjetnog krzna mango
Mango

Ovaj komad odjeće postao je omiljen zbog nekoliko ključnih faktora. Savršena je za zimu, jer debljina i tekstura materijala čuvaju toplinu i pružaju maksimalnu udobnost. Borg jakne dolaze u različitim stilovima, bojama i krojevima, a možeš ih nositi u različitim prilikama, od svakodnevnih šetnji do noćnih izlazaka.

Ova jakna se lako uklapa u bilo koji stil, bilo da je u pitanju casual kombinacija s farmerkama i čizmama, ili elegantniji look preko haljine.

jakna od umjetnog krzna
Asos

Borg jakna je savršena za slojevito oblačenje. Možeš je kombinovati sa skinny farmerkama, širokim pantalonama, čak i suknjama. Za dodatnu dozu sofisticiranosti, biraj modele sa naglašenim detaljima poput velikih dugmadi ili vezom na rukavima.

Ako se odlučiš za oversized varijantu, balansiraj outfit sa užim pantalonama ili suknjama da postigneš skladnu siluetu. Za više casual stil, borg jakne možeš nositi sa sportskim patikama, a za elegantniju varijantu, probaj ih kombinovati sa čizmama na petu.

jakna od umjetnog krzna
Asos

Cijene variraju u zavisnosti od kvaliteta materijala i dizajna, pa tako možeš pronaći povoljnije modele, ali i luksuzne verzije high street brendova.

Pročitaj
micelarna voda, suho pranje kose

Ako tražiš jaknu koja kombinuje stil i praktičnost, borg jakna je definitivno izbor koji vrijedi razmotriti. Ova meka i udobna jakna pružiće ti toplinu tokom zimskih mjeseci, dok ćeš istovremeno izgledati moderno i sofisticirano. Bilo da je kombinuješ s elegantnim komadima ili nosiš u opuštenijim prilikama, borg jakna je tu da podigne svaki outfit na viši nivo.

jakna od umjetnog krzna
ASOS

Dopusti sebi da ove zime uživaš u udobnosti, a da pritom izgledaš trendi!

Za još više sadržaja zaprati nas na Instagramu, Facebooku i TikToku.

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum