Trenutno čitaš
Kako produžiti ljeto? Tri savjeta za uključivanje ljetnih komada u jesenji stil.

Kako produžiti ljeto? Tri savjeta za uključivanje ljetnih komada u jesenji stil.

Afrodita - Essence of Nature
Afrodita - Essence of Nature

Već si nostalgična za ljetom? Nema potrebe za brigom, jer sa nekoliko kreativnih modnih trikova možeš produžiti sezonu svojih omiljenih ljetnjih komada. Ova jesen nudi priliku da obnoviš svoj stil i iskoristiš sve one prekrasne komade koje si obožavala tokom toplih mjeseci.

Pripremili smo tri sjajna savjeta kako da tvoj garderober ostane u ritmu ljeta, čak i kad se jesen useli u njega. Otkrij kako da svoje letnje favorite transformišeš u ključne dijelove jesenjeg stila i uživaš u svim čarima ove prelazne sezone.

Povratak na posao: Tri jednostavna modna trika da nastaviš da nosiš svoje omiljene ljetnje komade

Ljetni nakit: nosi ga u slojevima

Šareni kamenčići, školjke i drugi talismani krasili su naše vratove, zglobove i gležnjeve tokom cijelog ljeta. Zašto bismo ih se odrekli čim krene jesen? Upareni s finim pletivom, bijelom košuljom ili teksas izgledom, ovi komadi nakita, koji su podsjećanje na prošlo ljeto, toplo će nas pratiti u jesenje dane.

Foto: Christian Vierig/Getty Images

Privjesci: neophodni za torbu

Poslednjih mjeseci smo svi podlegli šarmu privjesaka za torbe. Ovi mali, ali moćni dodaci dodaju šareni i zabavan element svakodnevnim torbama koje nosimo sa sobom.

Bez obzira na to da li preferiraš da privjeske nosiš pojedinačno ili ih slojevito kombinuješ, oni su savršeni za unapređenje tvog jedinstvenog stila ove jeseni. Sa mnoštvom opcija – od privjesaka koji podsjećaju na ljetnja putovanja do onih u obliku omiljenih kućnih ljubimaca – mogućnosti su beskonačne. Zato uživaj u kreativnom izrazu i dodaj malo magije svojim torbama s ovim trendi detaljima.

Pročitaj

privjesci
Foto: Christian Vierig/Getty Images
ljeto
Foto: Raimonda Kulikauskiene/Getty Images

Letnja haljina: nosi je preko omiljenog džinsa

Slip haljine, haljine s otvorenim leđima, cvjetne kreacije – trendovi koji su obelježili naše ljeto ne treba odmah da odu u zaborav s dolaskom jeseni. Naprotiv, vrijeme je da iskoristiš ove omiljene komade i tokom hladnijih mjeseci.

Umjesto da ih skloniš u ormar, upotrijebi ih na inovativan način: nosi ljetnju haljinu preko omiljenog širokog džinsa. Ovaj trend, inspirisan kombinovanjem suknje i pantalona, donosi svježinu i originalnost jesenjem izgledu. Haljina koja je tokom ljeta bila simbol lakoće i boemskog šarma sada može da se transformiše u ključni dio jesenje garderobe, pružajući savršenu ravnotežu između lepršavog stila i klasične poslovne elegancije.

 ljeto
Foto: Christian Vierig/Getty Images

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum