Trenutno čitaš
Na wish listu dodajemo ove bordo komade

Na wish listu dodajemo ove bordo komade

bordo
Afrodita - Essence of Nature
Afrodita - Essence of Nature

Bordo boja se ove sezone vraća na velika vrata, donoseći sa sobom dozu elegancije, sofisticiranosti i modernog stila. Ova bogata nijansa, koja savršeno balansira između crvene i smeđe, idealna je za jesenje i zimske kombinacije. 

Reci zbogom jarko crvenoj boji iz prošle sezone; ove jeseni je sve u znaku bordo boje (tamne trešnja crvene). Gucci, Saint Laurent, Bottega Veneta i Ludovic de Saint Sernin su predvidjeli ovaj tamniji pomak i ugradili ovu zavodljivu boju u svoje dizajne. Gucci kolekcija jesen/zima 2024. služi kao odličan izvor inspiracije za nošenje tamne trešnja crvene boje ove jeseni, uz kožne jakne, pencil suknje, blejzere i torbice u ovoj toploj nijansi.

Ako tražiš komade koji će osvježiti tvoju garderobu, evo nekoliko bordo stvari koje bi definitivno trebalo da dodaš na svoju wish listu.

mango bordo hlače
Mango

Bordo hlače su odvažan i moderan izbor koji će te izdvojiti iz mase. Ova boja odlično pristaje uz neutralne tonove, kao što su bijela, crna siva i bež, ali se može kombinovati i sa vibrantnijim nijansama poput senf žute ili smaragdno zelene.

bordo slip haljina
Massimo Dutti

Bordo slip haljina je apsolutni must-have za ovu sezonu. Ovaj komad od svilenkastog materijala djeluje izuzetno ženstveno i elegantno. Bordo slip haljina može se nositi samostalno ili u kombinaciji sa oversized džemperom ili kožnom jaknom, stvarajući savršen spoj glamura i casual stila.

reserved bordo kožna suknja
Reserved

Suknja od umjetne kože u bordo boji je komad koji će dodati edgy notu tvom stilu. Ova suknja se može kombinovati sa svilenim bluzama za elegantan izgled, ili sa oversized džemperima za casual chic varijantu. Bordo suknja od umjetne kože je savršen izbor za one koji žele da eksperimentišu sa modom, a pritom ostanu u okvirima sofisticiranog stila.

reserved bordo haljina
Reserved

Mini haljina u kombinaciji bijele i bordo boje je idealna za one koji žele da unesu malo dinamike i razigranosti u svoj garderober. Uz odgovarajuće aksesoare, može postati tvoj omiljeni komad za ovu sezonu. Ovaj model savršeno će se uklopiti u boho chic estetiku.

mango bordo torba
Mango

Bordo torbe su klasik koji nikada ne izlazi iz mode. Bilo da se odlučiš za veliku shopper torbu, praktičnu crossbody ili chic clutch za večernje izlaske, bordo torba će podići svaku kombinaciju. Ova boja je univerzalna, pa će se lako uklopiti sa različitim stilovima i prilikama.

mango bordo štikle
Mango

Cipele na petu u bordo boji su statement komad koji će privući pažnju gde god da se pojaviš. Bilo da preferiraš elegantne salonke ili moderne block pete, bordo nijansa će tvom stilu dodati notu glamura. Ove cipele su savršene za poslovne kombinacije, ali i za večernje izlaske.

Pročitaj
Catherine O’Hara, Winona Ryder, and Jenna Ortega, street style, Venecija

mango bordo baletanke
Mango

Za one koji vole udobnost, a pritom ne žele da se odreknu stila, bordo baletanke su savršen izbor. Ove cipele su izuzetno praktične i mogu se nositi u različitim prilikama – od opuštenih dnevnih varijanti do sofisticiranih večernjih izlazaka. Bordo baletanke će unijeti toplinu i ženstvenost u svaku tvoju kombinaciju.

mango bordo naočale
Mango

Bordo sunčane naočale su detalj koji će svakoj odjevnoj kombinaciji dodati dozu misterioznosti i glamura. Biraj modele sa elegantnim okvirima i lagano zatamnjenim staklimada postigneš sofisticirani izgled. Ove naočale su idealne za jesenje dane kada sunce još uvek sija, ali je potrebno zaštititi oči od sunčevih zraka.

hm bordo kačket
H&M

Kačket u bordo boji je aksesoar koji će dodati sportsku eleganciju tvom izgledu. Bilo da ga nosiš uz casual kombinaciju sa farmerkama i majicom ili kao dio urbanog stila uz oversized jaknu i patike, bordo kačket će svakako osvježiti tvoj stil i učiniti ga jedinstvenim.

 

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum