Trenutno čitaš
Anne Hathaway je učinila košulja haljinu najglamuroznijim izdanjem u Rimu

Anne Hathaway je učinila košulja haljinu najglamuroznijim izdanjem u Rimu

anne hathaway gap bvlgari
Afrodita - Essence of Nature
Afrodita - Essence of Nature

Anne Hathaway je u Rimu, učinila da klasična košulja haljina izgleda kao ultimativni element crvenog tepiha.

Glumica je viđena kako izlazi iz luksuznog hotela Bulgari u italijanskoj prestonici u svježem potpuno bijelom outfitu. Centralni dio izgleda bila je duga, bijela košulja haljina po mjeri koju je dizajnirao kreativni direktor Gap Inc. Zac Posen. Bio je to komad bez rukava s kragnom i bež dugmadima u sredini – čiju je donju polovinu je Anne Hathaway ostavila otkopčanom.

Anne Hathaway Gap Rim
Franco Origlia – Getty Images

Dok bi haljina do poda mogla biti komad koji se nosi na plažama u Cannesu ili na ulicama New Yorka u proljeće, Hathaway joj je dala vrhunski izgled crvenog tepiha tako što ju je iskompinovala preko prozirnog bijelog bodija u obliku korzeta. Korzet bez naramenica imao je grudnjak sa čašicama i providni steznik. Hathaway je nastavila monohromatsku šemu sa šiljastim bijelim štiklama.

reddit.com/r/whatthefrockk

Ali ono što je istinski uzdigalo ovaj outfit bio je njen Bulgari nakit: nevjerovatna bijela dijamantska ogrlica sa ogromnim safirom u sredini, plus odgovarajuće naušnice sa dijamantima, dijamantska narukvica i dijamantski i safirni prstenovi. Nosila je blistavu, ružičastu šminku i sjajni nude manikir, dok joj je tamna kosa bila spuštena u svilenkaste talase.

reddit.com/r/whatthefrockk

Hathaway je u gradu kako bi prisustvovala reviji i predstavljanju Bulgarijeve kolekcije visokog nakita Aeterna u italijanskom gradu – događaju koji je takođe obilježio 140. godišnjicu brenda. Događaju su prisustvovale i Priyanka Chopra, Liu Yifei i Shu Qi.

Pročitaj
maslinasto zeleni manikir

Hathaway je bila na “modnoj” svjetskoj turneji dok nastavlja promovisati svoj novi film romantičnu komediju The Idea of You.

Za još više sadržaja zaprati nas na Instagramu i Facebooku.

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum