Trenutno čitaš
6 benefita koje nam donosi Venera u Lavu od 05. juna

6 benefita koje nam donosi Venera u Lavu od 05. juna

Bingo - Osmomartovski projekat
Bingo - Osmomartovski projekat

Ovo je jedinstvena astronomska pojava, gdje se prekrasna i zadivljujuća planeta ljubavi, ljepote i harmonije, od 05. juna susreće sa vatrenim i strastvenim znakom Lava, moćna i transformativna energija oslobađa se iz kosmosa.

Ova rijetka usklađenost nudi nam priliku da zaronimo duboko u svoje kreativno ja, izrazimo svoje prave želje i osjećaje i uživamo u toplini ljubavi i romantike. Snažan uticaj Lava može nas navesti da tražimo pažnju i potvrdu po svaku cijenu, što dovodi do drame u našim odnosima, pa pripazite na to. Tranzit Venere u Lavu nudi nam priliku da iskoristimo energiju svemira i uskladimo se s većim kozmičkim silama.

Ultra magazin

Tranzit Venere u Lavu vrlo je značajan događaj, koji sa sobom donosi niz pozitivnih efekata koji nam mogu uveliko koristiti u našim ličnim i profesionalnim životima. Kao planeta ljubavi, novca, ljepote i harmonije, Venera utiče na naše odnose, kreativnost i osjećaj blagostanja.

Povećana kreativnost

Vatrena energija Lava u kombinaciji s Venerinom umjetničkom i senzualnom prirodom, može zapaliti našu kreativnu iskru i pomoći nam da se izrazimo na nove i uzbudljive načine. Ovo je izvrsno vrijeme za bavljenje kreativnim poslovima, a uživaćemo i u umjetnosti, plesu, muzici, modi, šopingu, uljepšavanju. Pozorišta, koncerti. izlasci, druženja, zavođenje – izađite u večernje izlaske i rasplešite se.

Romantične prilike

Venera u Lavu povezana je sa strašću, romantikom i ljubavlju. Ovaj tranzit može donijeti novu romansu ili ponovno zapaliti vatru postojeće veze. Takođe je izvrsno vrijeme da izrazite svoje osjećaje i napravite romantične geste. Flert, izlasci, razgovori sa simpatijama I voljenim osobama su sada u fokusu. Vaš ljubavni život zauzima središnje mjesto, dok Venera ulazi u samouvjeren i strastven znak Lava. Ako već niste svjesni šta ovaj veliki astronomski događaj znači, smatrajte ga prilično moćnim. Ne samo da će vam Venera u Lavu dati samopouzdanje da volite otvoreno i slobodno, nego će vas takođe potaknuti da govorite srcem. Ne postoji previše kada je u pitanju Venera u Lavu, Venera u Lavu vrijeme je za velike geste ljubavi, velikodušnosti s drugima i dijeljenja obožavanja s ljudima oko vas.

Foto: Ultra magazin

Poboljšano samopouzdanje

Uticaj Lava ovog tranzita može pomoći u jačanju našeg samopoštovanja i samopouzdanja. Možda ćemo se osjećati ugodnije izražavajući se i preuzimajući rizike, što dovodi do povećanog ličnog razvoja, rasta i uspjeha. Radite na sebi, zablistajte, vodite računa da budete u zdravoj formi i zablistaćete, lijepo se obucite, našminkajte i sebi recite da ste fenomenalni, to je taj stav Venere u Lavu, koja može sve. Gradite svoje samopouzdanje, jer Lav želi da svi znaju da je on ušao u sobu, budite taj ponosni, lijepi Lav kojem se svi dive.

Poboljšan društveni život

Venera je takođe planeta društvene interakcije i može nam pomoći da se povežemo s drugima na dubljem nivou. Ovaj tranzit je izvrsno vrijeme za umrežavanje, sklapanje novih prijateljstava i poboljšanje postojećih odnosa. Pozovite prijatelje na kafu, prošetajte gradom, idite u šoping, u pozorište, u plesni klub, na večere u restorane, sredite se uljepšajte se i družite se što više s ljudima.

Finansijsko obilje

Venera je povezana s obiljem i prosperitetom, a ovaj tranzit može donijeti financijske prilike i uspjeh. Dobar je trenutak za nove poslovne prilike, pregovore, saradnje ili ulaganja. Šaljite e-mailove kao prijedloge za saradnju, ugovarajte sastanke, komunicirajte s ljudima, tražite poslovne prilike, vježbajte afirmacije za uspjeh i novac. Venera voli novac i pruža vam obilje u svakom smislu.

Pročitaj

Ultra magazin

Ljubav prema sebi

Venera u Lavu daje nam snagu da damo prednost svojim strastima i prepustimo se zasluženoj ljubavi prema sebi (meditacija, afirmacije, lijepa večera, lijepa odjeća, šminkanje, šoping, uljepšavanje, čitanje dobre knjige). A budući da Venera takođe vlada ljepotom i kreativnošću, možete zahvaliti Lavu što je izvukao vašeg unutarašnjeg umjetnika.

Od kreativnih projekata do vrućih izlazaka, Venera u Lavu je sve o prepuštanju stvarima koje vam zapale srce. Putovanje Venere kroz srdačnog Lava stavlja vaše srce i ego na puni prikaz. Lav je znak hrabrosti, kreativnosti i strasti, stavljajući laganu zabavu i omiljene hobije na sam vrh vašeg popisa. Mogli biste osjetiti inspiraciju da se kreativno izrazite i nastavite tamo gdje ste stali sa starim projektima.

Venera u Lavu je takođe veliki podsticaj za samopouzdanje, naglašavajući vaš seksipil i želju za romantikom. To je zato što Lav vlada vašim sektorom zadovoljstva, podstičući vaše hedonističke sklonosti. Moglo bi biti dobro vrijeme da preispitate svoje vrijednosti i potrebe kada je u pitanju ljubav. Budući da se Lav oslanja na opsjednutost samim sobom, ovo bi moglo biti idealno vrijeme da date prednost ljubavi prema sebi.

Sada će biti važno ukloniti energiju koja vas koči. Ovaj tranzit je sve o ljubavi prema sebi što zahtijeva puno filtriranja stvari iz vašeg života, koje više ne funkcionišu. Vrijeme je da se povežete sa svojom umjetničkom i kreativnom stranom.

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum