Trenutno čitaš
5 jednostavnih jesenskih outfita koji su oličenje bezvremenskog stila

5 jednostavnih jesenskih outfita koji su oličenje bezvremenskog stila

Bingo - Home magazin
Bingo - Home magazin

Minimalistički modni trend se u velikoj mjeri uklapa u umjetnost jednostavnog stilizovanja. Ključ je u tome da se držimo klasičnih boja, miješamo neočekivane teksture i igramo se dramatičnim siluetama.

Srećom, kada je u pitanju minimalistički stil, na Instagramu se može pronaći mnogo inspiracije. Najbolja stvar? Vjerovatno imaš mnoge od ovih komada već u svojoj garderobi, pa slobodno iskoristi ove minimalističke ideje zajesenji outfit.

Pleteni džemper + bijele farmerke

@ALEXISFOREMAN

Paleta u istom tonu će uvijek izgledati bez napora. Naravno, minimalistička kraljica Aleksis daje lekciju kako to da uradiš za zimu sa udobnim pletenim džemperom i bijelim farmerkama.

Karirani sako + široke farmerke

@JEN_WONDERS

Nema sumnje da već vjerovatno posjeduješ ovakva dva komada, pa ih upari zajedno i dobićeš dvojac koji će funkcionisati jako dobro.

Teksas košulja + farmerke

@LINDATOL_

Poput Linde utakni svoju košulju u par odgovarajućih farmerki širokih nogavica. Cipele sa blagom potpeticom podižu ovaj look korak dalje, ali možeš nositi i paletanke, patike ili čizme.

Kardigan + farmerke

@MONIKH

Kardigan je klasik jesenjske i zimske garderobe. Udruži svoj udoban stil s jednostavnim farmerkama i glomaznim čizmama za lak izgled koji će funkcionisati cijelu zimu.

Pročitaj

Neutralno odijelo + klasični dodaci

@NATASHANDLOVU

Odijelo zaslužuje da se nosi tokom cijele godine. Od dodataka zavisi da li ćeš ga nositi u poslovnim, svečanim ili čak opuštenijim prilikama uz patike.

 

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum