Trenutno čitaš
5 filmova za podizanje raspoloženja i dobre vibracije

5 filmova za podizanje raspoloženja i dobre vibracije

Bingo osmica - XXL ušteda
Bingo osmica - XXL ušteda

U trenucima kada temperature padaju, a dani postaju kraći, nema boljeg načina za kvalitetno provedeno vrijeme nego ušuškati se u omiljeni kutak uz dobar film koji će nam podići raspoloženje.

Dok se smirujemo uz topli napitak  filmske priče koje će nas ispuniti optimizmom su idealan odabir dok se opuštamo u udobnosti svoga doma. Donosimo 5 filmskih ostvarenja koja će nam garantovano popraviti dan i podići raspoloženje. Ovi filmovi pružaju različite priče, ali imaju zajednički cilj – da nas odvedu na putovanje ispunjeno smjehom, inspiracijom i dobrim vibracijama. Bez obzira na filmski ukus, ovi filmovi garantuju osmjeh na licu i pozitivnu energiju. Isključimo se iz stvarnosti na neko vrijeme i prepustimo se čarima ovih filmova!

Mamma Mia! – Ovaj filmski mjuzikl odiše pozitivnom energijom. Inspirativan film prati priču o mladoj ženi koja traži svog oca pred svoje vjenčanje. Očaravajuće pjesme, živopisni pejzaži i sjajan glumački ansambl čine ovaj film pravom poslasticom za srce i dušu.

Zootopia – Animirana avantura nosi poruku o prihvatanju različitosti i ostvarivanju snova. Priča prati mladu zebru koja postaje policajka u gradu naseljenom životinjama. Humor, toplina i duboka poruka čine ovaj film savršenim izborom za sve generacije.

The Grand Budapest Hotel – Wes Andersonova filmska vizija je šarmantna, duhovita i jedinstvena. Ova komedija prati avanture gosta hotela i osoblja, pružajući gledaocima upečatljivu sliku o ljubavi, avanturi i ekscentričnim likovima što će zasigurno donijeti dobro raspoloženje u hladnim, zimskim danima.

La La Land – Moderna mjuzikl romansa o dvoje umjetnika koji se zaljubljuju u Los Anđelesu donosi magiju muzike, plesa i nezaboravnih scena. Ovo je prava filmska poslastica i osvaja svojom energijom i estetikom, podstičući nadu i sanjarenje.

Pročitaj

The Secret Life of Walter Mitty – Avanturistička komedija prati Waltera Mittyja, običnog čovjeka koji se zaputi na neobično putovanje u potrazi za izgubljenim negativom fotografije. Ovo je film o otkrivanju hrabrosti, maštanju i avanturi.

 

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum