Trenutno čitaš
3 knjige koje treba da poneseš na svoje sljedeće putovanje

3 knjige koje treba da poneseš na svoje sljedeće putovanje

3 knjige

Putovanja su idealno vrijeme za opuštanje i uživanje u dobrim knjigama. Bilo da se spremaš za dugo putovanje avionom, vožnju vozom kroz prelijepe pejzaže ili jednostavno želiš da se opustiš pored bazena, pravi izbor knjige može učiniti svako putovanje još prijatnijim.

Predstavljamo tri knjiga koje ćete očarati svojim pričama, inspirisati svojim mudrostima i pružiti bijeg od stvarnosti dok istražuješ nove destinacije. Spakuj kofere i ne zaboravi dodati ove književne dragulje na svoju listu za čitanje!

Odakle sam bila, više nisam, Dejan Tiago-Stanković

Tiago, majstor pera, ovjenčan Nagradom Evropske unije za književnost, poslije Estorila, ljetovališta burne istorije, i kairskog vrelog Zamaleka obgrljenog vodama Nila, ne posustaje u svojoj geografiji ljudskih duša duž ose vremena i prostora od Atlantika do Mediterana. Odakle sam bila, više nisam od naslova pa do poslednje rečenice donosi izuzetnu atmosferu jednog posebnog grada koju stvaraju njegovi stanovnici, bilo da su rođeni tu, ili pridošli, a pripovijedač se potrudio da duh ostane bogatiji i srce radosnije kada zaklopiš stranice ove izuzetne knjige.

Putovanje s bivšim, Bet O’Liri

Šta ako je kraj puta ipak samo početak? Prije četiri godine bogati oksfordski student Dilan odseo je kod svoje prijateljice Čeri u ogromnoj francuskoj vili dok je nesputana Adi tu radila kao kućepaziteljka. Dilan i Adi su se zaljubili pod suncem Provanse. Prije dve godine njihova veza je zvanično prekinuta. Od tada nisu razgovarali.

Njihovi automobili su se sudarili kada su oboje krenuli na Čerino venčanje, koje se održava negdje u škotskim brdima. Roman o podsjećanju da je kraj samo početak novog putovanja, ispunjenog izazovima i mnoštvom mogućnosti za rast i sreću.

Izvor: Laguna 

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum