Trenutno čitaš
2024. je godina kitten heels potpetica

2024. je godina kitten heels potpetica

Afrodita - Cherry Blossom
Afrodita - Cherry Blossom

U modnom svijetu, povremeno svjedočimo povratku trendova koji osvajaju srca i ormare ljubitelja mode. Jedan od najnovijih povratničkih trendova su kitten heels, koje su se vratile na scenu s nevjerojatnom snagom.

Ove elegantne, udobne potpetice ne samo da su kategorički šik, već postaju neizostavan dio garderobe za moderne modne entuzijaste.

© Vittorio Zunino Celotto

Kitten heels su prisutne na modnim pistama širom svijeta, inspirišući ne samo poznate modne dizajnere već i svakodnevne modne odabire. Od pista za proljeće/ljto 2024. brendova Prada, Valentino, do kombinacija Gigi Hadid i Kendall Jenner, kitten heels su ponovno osvojile svoje mjesto u svijetu mode, donoseći udobnost i eleganciju na svakodnevni nivo.

Što čini kitten heels tako privlačnima? Pa, osim što su udobne, dolaze u različitim oblicima, prilagođavajući se različitim ukusima i potrebama. Siluete sa šiljastim prstima, završna obrada od antilopa, ili trake za petu sa remenom, pružaju raznolikost koja odgovara svakom stilu.

Stiliziranje kitten heels potpetica je jednostavno – mogu se nositi uz farmerke i majicu za ležerni izgled ili upariti s haljinom za formalnije prilike. Kombinuj ih sa svojim omiljenim modnim komadima i osjećaj se udobno i elegantno u isto vrijeme.

U konačnici, kitten heels su ne samo modni trend, već i podsjetnik da udobnost može biti jednako važna kao i stil. Njihov povratak na modnu scenu je dobrodošao podsjetnik da moda može biti pristupačna, udobna i šik istovremeno.

Pročitaj

Globalna aplikacija za modnu kupovinu Lyst pokazala je da su kitten heels Miu Miu treći najpopularniji proizvod i najpopularnije cipele u posljednjem tromjesečju, a lako su se uklopile u trend sezone boju trešnje. Pretrage za stilom porasle su za 49 posto u novembru, primjećuje Lyst.

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum