Trenutno čitaš
Lista filmova za romantičnu jesen

Lista filmova za romantičnu jesen

Bingo osmica - XXL ušteda
Bingo osmica - XXL ušteda

Postoji nešto neosporno magično u jeseni. Savršeno je vrijeme da se zamotaš u udobnu dekicu i uroniš u dirljiv romantični film. Bilo da tražiš klasičnu ljubavnu priču ili šarmantnu komediju, evo nekoliko romantičnih filmova koje moraš pogledati, a koji prikazuju bit jeseni.

“Persuasion” (2022)

Upoznaj Anne Elliot—ženu sa modernim senzibilitetom koja živi sa svojom snobovskom porodicom na rubu bankrota. Kada se stara ljubav vrati u njen život, ona mora odlučiti da posluša svoje srce ili da ostavi prošlost iza sebe.

“Autumn in New York” (2000)

Smještena na pozadini kultnog horizonta New Yorka ukrašenog jesenjim nijansama, ova gorko-slatka romansa između Richarda Gerea i Winone Ryder idealna je za romantičnu jesen.

“Sweet November” (2001)

Keanu Reeves i Charlize Theron imaju nezaboravne uloge u ovoj priči o burnoj novembarskoj romansi, koja će te definitivno rasplakati.

“You’ve Got Mail” (1998)

Tom Hanks i Meg Ryan ponovo se udružuju u ovoj dirljivoj priči smještenoj knjižara prepun New York tokom jesenje sezone, što ga čini obaveznim za sve jesenje entuzijaste.

“Lake house” (2006)

Jedinstvena ljubavna priča koja nadilazi vrijeme, s Keanuom Reevesom i Sandrom Bullock u glavnim ulogama, sa nekoliko prekrasno snimljenih jesenjih scena.

“Silver linings playbook” (2012)

Nakon što je izgubio posao i ženu i proveo vrijeme u mentalnoj ustanovi, Pat Solatano (Bradley Cooper) upoznaje Tiffany (Jennifer Lawrence) koja mu nudi pomoć da se ponovo poveže sa svojom ženom, ali će morati učiniti nešto veoma važno za nju.

Pročitaj

“Sweet Home Alabama” (2002)

Njujorška modna dizajnerka Melanie iznenada se nađe zaručena za najpoželjnijeg neženju u gradu, ali jedna stvar nije u redu. Još uvijek je u braku sa svojom srednjoškolskom ljubavi koji odbija da se razvede od nje. Odlučna da okonča njihovu vezu, ona se vraća kući u Alabamu kako bi se suočila sa svojom prošlošću.

 

 

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum