Trenutno čitaš
Tri knjige koje će ti promijeniti život

Tri knjige koje će ti promijeniti život

Banja Luka Fest - Bijelo dugme
Banja Luka Fest - Bijelo dugme

U današnjem svijetu, gdje se suočavamo s različitim izazovima i tražimo smisao života, knjige često predstavljaju izvor inspiracije i dubokih promjena. Odabrali smo za tebe tri knjige koje imaju moć ne samo pružiti uzbudljivo književno iskustvo, već i podstaknuti duboke transformacije u tvom životu.

Ovi naslovi su i vodiči koji će ti pomoći da razumješ sebe, pokreneš pozitivne promjene i radiš na svom dubljem duhovnom iskustvu. Ako želiš krenuti na put unutrašnjeg otkrića nastavi čitati.

Placebo ste vi,  Dr Džo Dispenca

Dr Džo Dispenca smatra da smo placebo mi sami – naše misli, stavovi, uvjerenja i percepcija koje oblikuju našu stvarnost pa tako i zdravlje. Donosi potvrđene slučajeve ljudi koji su oboljeli pa čak i umrli jer su povjerovali, kako se pokazalo, u pogrešno postavljenu fatalnu dijagnozu. Ali ako je moguće da naše misli budu tako moćne, zašto ih ne iskoristiti za ozdravljenje i kvalitetniji život? Dr Dispenca navodi brojne primjere polaznika svojih radionica koji su se snagom uma izliječili od različitih bolesti. Na temelju najnovijih istraživanja na području kvantne fizike, neurologije, psihologije, biologije i hipnoze dr Dispenca je oblikovao model transformacije koji nas poučava kako da postignemo placebo efekat, u šta su se uvjerili njegovi pacijenti, a čudesna poboljšanja njihovih stanja su i naučno potvrđena. Knjiga sadrži uputstva za vođenu meditaciju i doprinosi promjeni duboko ukorjenjenih vjerovanja i opažaja, što je prvi korak ka ozdravljenju umom koje nije samo moguće, već i vrlo učestalo.

Atomske navike, Džejms Klir

Knjiga “Atomske navike” Džejmsa Klira pripada žanru psihologije uspjeha i od svog prvog objavljivanja postala je bestseler u toj oblasti. Našla se na policama u čak 40 zemalja širom svijeta! Džejms Klir, jedan od vodećih svjetskih stručnjaka za formiranje navika, otkriva praktične strategije koje će nas naučiti kako da formiramo dobre navike, razbijemo loše i ovladamo sitnim navikama koje vode do izvanrednih rezultata.

Budite izuzetn, Džo Navaro

Ova knjiga, napisana od strane bivšeg FBI agenta i stručnjaka za govor tijela i neverbalnu komunikaciju, će ti pomoći da ovladaš vještinama koje krase izuzetne pojedince. Te vještine su vladanje sobom, zapažanje, komunikacija, postupanje i psihološka utjeha. Džo Navaro donosi praktične savjete kako pročitati druge ljude, kako savladati probleme i postati najbolja verzija sebe.

Pročitaj

 

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum