Ultra Moderno

Zvijezde prošetale crvenim tepihom na dodjeli nagrada BAFTA

IuteCredit
IuteCredit

U Londonu se održava najveće veče u britanskom filmskom kalendaru, dodjela nagrade Bafta. Zbog Covid-19, pobjednici i nominovani nisu u Royal Albert Hall-u fizički kao i obično – već se pojavljuju virtuelno. Ali mnoštvo zvijezda je na licu mjesta da najavi pobjednike.

Među prezenterima nagrada je glumica Phoebe Dynevor, koja se proslavila u posljednjih 12 mjeseci zahvaljujući ulozi u Netflixovom hitu Bridgerton.

PA MEDIA

Britanka Cynthia Erivo nominovana je za nagradu zvijezda u usponu. Na crvenom tepihu nosila je zlatno-srebrnu mini haljinu Louis Vuitton.

PA MEDIA
IuteCredit
IuteCredit

Priyanka Chopra Jones i suprug Nick Jonas bili su među rijetkima koji se nisu morali pridržavati pravila socijalnog udaljavanja.

JEFF SPICER/GETTY IMAGES

Neke zvijezde ipak nisu prošetale crvenim tepihom u Londonu, ali su se dotjerale za poziranje u Los Angelesu. Anna Kendrick nosi haljinu Zuhair Murad, nakit Messika i cipele Andrea Wazen, a Renee Zelweger izgleda sjajno u pripijenoj srebrnoj haljini. Australijska glumica Rose Bryne (41) izgledala je šik u crnom odijelu sa sitnim šljokicama.

 

Slični članci

Koji oblik nokta je idealan za tvoje prste?

Ultra magazin

Tri vrste modernih farmerki za 2021.

Ultra magazin

Vrijeme je da napadneš celulit! Evo kako.

Ultra magazin