• Home
  • Ultra Popularno
  • Zvijezda serije ‘Squid Game’ Park Hae-soo predvodi korejsku verziju ‘Money Heist’
Ultra Popularno

Zvijezda serije ‘Squid Game’ Park Hae-soo predvodi korejsku verziju ‘Money Heist’

Franšiza Money Heist postaje još veća sa novim spinoffom!

Netflix

Park Hae-soo, koji je stekao još veću slavu nakon uloge u Netflixovoj seriji ‘Squid Game’, predvodiće korejsku verziju popularne serije Money Heist.

Novu seriju će režirati Kim Sung-ho, scenario potpisuje Ryu Yong-jae, a glumiće i Yoo Ji-tae, Jun Jong-seo, Lee Won-jong i Park Myung-hoon.

Korejska verzija će se fokusirati na kriznu situaciju sa taocima smještenu na Korejskom poluostrvu, uključujući genijalnog stratega i ljude različitih ličnosti i sposobnosti.

Hae-soo će glumiti Berlina.

Vijesti o njegovom castingu stižu u vrijeme kada se originalna serija bliži kraju svog prikazivanja 3. decembra, a kako je Netflix otkrio Berlin će se pojaviti u spin-offu koji je zakazan za 2023. godinu.

“U proteklih pet godina obožavatelji širom svijeta pokazali su svoju ljubav prema seriji. Nadam se da će i naša korejska verzija dobiti vašu ljubav i podršku”, rekao je Park u video poruci, obučen u elegantno odijelo i držeći jednu od prepoznatljivih maski za pljačku. „Čast mi je učestvovati u tako divnoj seriji i iznad svega učiniti Berlina nevjerovatnim likom.”

Do lansiranja “Squid Game”, “Money Heist” je bila najgledanija Netflixova drama na ne-engleskom jeziku, koju je pogledalo 180 miliona domaćinstava širom svijeta.

Slični članci

Adele u suzama odgodila nastupe u zadnji čas!

Ultra magazin

Noćni pozivi – ekskluzivna premijera policijske serije na Pickbox-u

Ultra magazin

Gledaj sa Monikom: Najbolje serije 2021.

Ultra magazin