Ultra Popularno

Zvanično je potvrđeno! Sex and the city se vraća na male ekrane!

Kultna serija “Sex and the City” se vraća na male ekrane i to na HBO Max.

SEX AND THE CITY: THE MOVIE, Cynthia Nixon, Kristin Davis, Sarah Jessica Parker, 2008. ©New Line Cinema/courtesy Everett Collection

Novo poglavlje naslovljeno je “And Just Like That…”, a u njemu će glumiti Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon i Kristin Davis. Kim Cattrall, koja je glumila Samanthu Jones u originalnoj seriji, neće se vratiti. Parker, Nixon i Davis će takođe biti izvršne producentkinje, zajedno s Michaelom Patrickom Kingom.

Nastavak serije će pratiti Carrie Bradshaw (Parker), Charlotte York (Davis) i Mirandu Hobbes (Nixon) kako proživljavaju ljubavi i prijateljstva u pedesetim godinama. Serija će se sastojati od 10 polusatnih epizoda, a trebala bi započeti sa snimanjem u New Yorku krajem proljeća.

Parker, Davis i Nixon podijelile su odgovor na glasine o vijestima na Instagramu. Video prikazuje snimke New Yorka i ispisa, poput “I tek tako …” i “Priča se nastavlja …”. Sarah Jessica Parker je podijelila objavu  naslovljenu: “Nisam mogla, a da se ne zapitam … gdje su one sada?”

“Odrasla sam s tim likovima i jedva čekam da vidim kako je njihova priča evoluirala u ovom novom poglavlju, s iskrenošću, potresnošću, humorom i voljenim gradom koji ih je uvijek definisao”, navela je u izjavi Sarah Aubrey, šefica originalnog sadržaja na HBO Max.

“Seks i grad” stvorio je Darren Star na osnovu istoimene knjige Candace Bushnell iz 1997. Originalna serija premijerno je prikazana na HBO-u 1998. godine i trajala je šest sezona do 2004. godine.

Snimljena su i dva filma, “Sex and the City” 2008. i “Sex and the City 2” 2010. Prequel serija u kojoj glumi AnnaSophia Robb, “The Carrie Diaries”, takođe je premijerno prikazana na CW 2013. godine.

Slični članci

Velika, ali tužna ljubavna priča Ave Gardner i Franka Sinatre

Ultra magazin

“Drivers License” hit na TikTok-u, zvanično je najpopularnija pjesma

Ultra magazin

TOP 5 “feel good” serija koje garantovano popravljaju raspoloženje

Ultra magazin