Ultra Moderno

Znaš li za broš koji spašava živote?

IuteCredit Cash
IuteCredit Cash

Kupovinom Avon broša s roza vrpcom možeš učiniti razliku i konkretno donirati za borbu protiv raka dojke. Nosi svoj novi modni detalj s ponosom! U proteklih godinu dana, cijeli se svijet okrenuo brizi o zdravlju. Iako je pažnja opravdano bila usmjerena na borbu sa Covid -19 pandemijom, ne smijemo zaboraviti da uprkos tome, rak dojke ne miruje! Rak dojke jedan je od najčešće dijagnostifikovanih malignih tumora kod žena, kao i vodeći uzrok prijevremene smrti među ženama u Bosni i Hercegovini.

Foto: AVON

Ipak, ta teška bolest je izliječiva u više od 90% slučajeva, ako se otkrije na vrijeme. Zato je važno redovno brinuti o svojim grudima #čekiraj i podsjećaj drage ženske osobe da misle na svoje zdravlje #budizdrava. Mjesečni samopregled dojki, odličan je način da upoznamo svoje grudi, a godišnji odlazak specijalisti neophodan da se brinemo za svoje zdravlje.

Foto: AVON

Modni dodatak koji spašava život – broš roza vrpca

IuteCredit Cash
IuteCredit Cash

Roza vrpca međunarodni je simbol borbe protiv raka dojke, a već godinama krasi i brojne Avon proizvode od čije prodaje, izdvaja cjelokupan neto prihod za borbu protiv raka dojke u našoj zemlji.

Avon ponosno predstavlja 2 nova broša s roza vrpcom, u dva različita stila: s kamenčićima i emajlirani. Kupovinom novog broša, direktno učestvuješ u Avon sljedećoj donaciji i postaješ dio Avon humanitarne porodice.

Foto: AVON

Misliš da jedan naručen proizvod ne pravi razliku?

Mi mislimo da je baš tvoj presudan! Zato te pozivamo da se uključiš, KUPI I DONIRAJ: https://bit.ly/3uwjiQf Hvala ti, jer činiš razliku! Svaka kupovina dio je naše borbe protiv raka dojke i  omogućava donacije, koje ostvarujemo ZAJEDNO. Avon, Broš s roza vrpcom po cijeni od 8,90 KM.

Foto: AVON

Slični članci

Greška u jutarnjoj njezi lica koja ti uništava kožu

Ultra magazin

Bila kiša ili sunce, u mokasinama ćeš izgledati šik!

Ultra magazin

Donosimo najbolje jakne za proljeće 2021.

Ultra magazin