Ultra Zanimljivo

Znakovi koji govore da brak neće potrajati

Nažalost svi parovi koji kažu “DA” na dan vjenčanja, neće biti zauvijek sretni. Iako je, u očima gostiju, vjenčanje bilo savršeno, uvijek postoje sitni detalji koji mogu da znače problem u budućnosti. A ko najbolje zna da protumači te sitne detalje, pa naravno planer vjenčanja. Oni provode dane i mjesece sa parom, dok planiraju vjenčanje i kako reaguju na stres, kako prave kompromise (ili ne) i kako se slažu njihove porodice. Pa da vidimo šta kažu planeri.
Foto: Best Life
Par ne komunicira efikasno

Naravno da je nemoguće da se par slaže oko svake sitnice, ali ono što je važno je kako razgovaraju jedno sa drugim. Par može da se ne slaže oko svih detalja vezanih za vjenčanje, ali kada se ideje ili promijene ne iskomuniciraju pravilno ili ako jedno od njih hoće da sve bude po njenom/njegovom i odbija kompromise, to ne izgleda dobro na duge staze, slažu se svi planeri vjenčanja.

Foto: Best Life
Previše ih brinu sitnice 

Iako pomaže da se par pripremi za nepredvidive situacije, ponekad PREpripremljenost može da uništi stvari. Fotografi i planeri se slažu da parovi, koji su previše opterećeni detaljima obično ne potraju. Kažu da im je to znak za uzbunu, jer umjesto da obrate pažnju jedno na drugo i da se raduju, njima su prioritet detalji na zabavi.

Foto: Best Life
Jedan od partnera je nezainteresovan za detalje

Dok ne biti opsjednut detaljima vjenčanja, može značiti da je par fokusiran jedno na drugo, ako jedno od njih ne pokazuje apsolutno nikakav interes, to takođe može biti znak za uzbunu. Kako se vaš partner ponaša u procesu planiranaja vjenčanja, može vam reći puno toga. Jasno je da na primjer, izbor cvijeća ili aranžmana nije baš najzanimljivija stvar na svijetu, ali podrška i razumijevanje su apsolutno bitni.

Foto: Best Life
Jedan partner se stalno protivi zahtjevima drugog 

Planiranje vjenčanja je često puno kompromisa. Tako da, ako se jedna strana stalno protivi zahtjevima partnera, to je jasan znak da stvari neće izaći na dobro.

Foto: Best Life
Neko se stalno hvali koliko košta vjenčanje

Kada mlada ili mladoženja počnu da se hvale koliko vjenčanje košta, to je jasan znak da im je pažnja usmjerena na nešto drugo, a ne na sretan brak.

Foto: Best Life
Loše se ponašaju prema osoblju na vjenčanju

Ako se par loše ponaša prema osoblju koje planira vjenčanje ili radi na njihovom vjenčanju, velike su šanse da će se i prema braku ponašati na isti način.

Foto: Best Life
Porodice se ne slažu

Normalno je da neće svi imati svekrvu ili punicu, koja ih obožava. Ali ako je baš očigledno da se porodice ne slažu, ili ako jedna od porodica nije baš presretna brakom, to nije dobar znak.

Foto: Best Life
Par se ne trudi da sjedi zajedno

Planeri vjenčanja su podijelili zapažanja na Redditu i svi se slažu u jednom. Sretni parovi tokom proslave uvijek su blizu jedno drugoga, sjede zajedno, pričaju, dijele hranu. U svom su svijetu dok traje vjenčanje. S druge strane, primjetili su parove koji su tokom vjenčanja doslovno razdvojeni.

Foto: Best Life
Par ne pozdravlja goste zajedno

Na vjenčanjima svi žele da pričaju sa mladencima ili da ih pozdrave. Većina parova to radi zajedno, tako da ako se odluče da to rade odvojeno, možda i nije baš dobar znak.

 

Izvor: msn.com

 

Slični članci

Poznate statue širom svijeta nose maske

Ultra magazin

Veganska ishrana može da pomogne u sprečavanju pandemija

Ultra magazin

Kako pozirati pred kamerom zna ovaj popularni psić

Ultra magazin