Ultra Popularno

Zendaya otvoreno govori o svojoj anksioznosti

Mlada glumica Zendaya, poznata po ulozi Rue u popularnoj seriji Euphoria, u posljednjih nekoliko mjeseci je bila veoma zauzeta. Promovisala je svoj novi film Spider-Man: Far From Home, predstavila je svoju novu kolekciju Tommy x Zendaya za proljeće 2020. u Parizu, a takođe je i zaštitno lice najnovije kampanje za Lancome parfem, Idôle.

ZOEY GROSSMAN, ELLE

„Iako je serija Euphoria bila nevjerovatno i uzbudljivo iskustvo, bilo je i izuzetno stresno. Svake sedmice mi je izazivala anksioznost”, kaže Zendaya. “To je nešto sa čime se suočavam; anksiozna sam. Već znam nakon završetka ovog intervjua, sedmicama ću to analizirati.”

„Mislim da me je Euphoria mnogo naučila o meni. Učinila me samopouzdanijom u moje sposobnosti, jer sam sumnjala u sebe.“ Zendaya kaže da prije serije nije imala ulogu koja bi je podsticala ili omogućila da bude kreativna. „Tražila sam nešto kako bih dokazala da mogu to učiniti“, kaže ona. „Euphoria je poslužila, na najzdraviji način. Posao glumice mi pruža mogućnost da radim stvari koje vjerovatno nikada ne bih radila, jer sam introvertna osoba.”

 

Izvor: elle.com

Slični članci

Simon Cowell smršavio 27 kg na veganskoj ishrani, a izdaje i vegansku knjigu recepata

Ultra magazin

Camila Cabello otvoreno progovorila o svom mentalnom zdravlju

Ultra magazin

Ellie Goulding objavljuje novi dvostruki album!

Ultra magazin