Ultra Moderno

Zendaya novo lice Valentina

Miljenica crvenog tepiha i omiljena moderna djevojka Zendaya, ulazi u svijet Pierpaola Picciolija i pridružuje se porodici Valentino, kao najnoviji ambasador brenda.

Valentino

“Ženska sila puna emocionalne živosti, ona tumači značenje svake kreacije koju nosi”, opisao je brend Zendayu na svojoj web stranici.

“Razlog zašto smo izabrali Zendayu za novo lice Valentina je taj što ona savršeno utjelovljuje ono što Valentino danas predstavlja i za što se zalaže. Ona je moćna i neustrašiva mlada žena koja svoj talenat i svoj rad koristi da izrazi sebe, svoje vrijednosti i svoju generaciju,” dodao je kreativni direktor Pierpaolo Piccioli. Zendaya se pridružuje Lady Gagi, koja je nedavno imenovana za ambasadorku  parfema ovog brenda, Voce Viva.

Valentino

“Čast mi je što sam izabrana za Valentinovo lice. Tako sam uzbuđena što započinjem ovu nevjerovatnu saradnju s Pierpaolom i cijelom porodicom Valentino”, rekla je Zendaya u izjavi.

Glumica nije amaterka u modnom svijetu, budući da je nizala kampanje za brendove poput Bulgari i Lancome, te sarađivala na svojoj vlastitoj liniji odjeće s Tommyjem Hilfigerom.

Kad ne predvodi kampanje, marljivo radi na prikazivanju uloga poput Rue u HBO hit seriji Euphoria – ulozi koja joj je donijela nagradu Emmy za izvanrednu glavnu glumicu u drami – ili glumi zajedno s Timothéejem Chalametom u predstojećem naučno – fantastičnom filmu Dine.

Inače, Euphoria se vraća na naše ekrane s prvim dijelom specijalne epizode na HBO-u.

Slični članci

Pet trendova nakita ravno sa pista za proljeće 2021. godine

Ultra magazin

Modne objave Anne Hathaway su glamur koji nam trenutno nedostaje

Ultra magazin

Naturalno_ba domaći brend kozmetike od “čistih” sastojaka

Ultra magazin