Ultra Zanimljivo

Zamisli da spavaš u ‘Bubble House’ u Portoriku

Baloni za odmor predstavljaju novu zaluđenost svijeta, ali ovo Airbnb mjesto za odmor u Portoriku podiže taj pojam na potpuno novu razinu. Smješten neposredno izvan grada Ponce, Bubble Portorico, je opisan kao “ekološki, čarobno mjesto za odmor”. I zaista, samo gledajući fotografije, ovaj opis djeluje potpuno tačno.

Airbnb

Bubble House ima prozirnu spavaću sobu s kupolom u kojoj gosti mogu spavati pod zvijezdama, gledati ptice kako lete i ujutro se buditi uz sunce. Što se tiče kupaonice, i to je potpuno napolju. Ne brini, tuš i toalet omogućavaju privatnost, ali možda ćeš morati pokazati nekim životinjama u blizini svoje rođendansko odijelo. Uz kupolu dolazi i kuhinja na otvorenom s osnovnim priborom, tako da gosti mogu napraviti mali obrok.

Airbnb

“Zamisli kako spavaš u providnoj kupoli, kupaš se u vrućoj vodi na otvorenom, okružena prirodom, uživaš u privatnom bazenu s toplom vodom, noću uživajući u mjesecu, zvijezdama, a tokom dana izlazeći na sunce iznad rijeke”, napisali su vlasnici na Airbnb-u. “Definitivno mjesto i iskustvo kojem se stvarno raduješ!”

Airbnb

Smeštaj takođe ima nevjerovatan pogled na rijeku i planine u okolini. A, kao napomena vlasnika, rijeka koja “teče pored imanja je čista. Možeš zaroniti i okupati se u jezercima koje pruža sama rijeka.” Na rijeci, pa čak i kod kuće, vlasnici napominju, “moći ćeš promatrati nevjerovatne životinjske vrste, guštere, leptire, ptice, a ponekad se čuju i papagaji. Možeš vidjeti egzotično cvijeće, nekoliko grmova banana, neke voćke.”

Airbnb

Slični članci

“Pakao” na zemlji – najtoplija mjesta na svijetu

Ultra magazin

Odmaralište na Maldivima traži ‘bosonogog prodavača knjiga’ na šest mjeseci

Ultra magazin

7 savjeta za zdravlje i vitalnost tvog psa

Ultra magazin