Ultra Zanimljivo

Zadnji pun mjesec ove godine 12.12. donosi dobre vibracije

Zadnji pun mjesec ove godine dolazi nam 11. ili 12. decembra (u zavisnosti od vremenske zone u kojoj se nalazite) i donosi nam snažnu energiju. Zato što je ovaj pun mjesec u Blizancima, možemo da iskusimo kako se stvri dešavaju u paru. Na primjer, moguće je da imate dva mišljenja o nečemu, što znači da ćete se možda osjećati rastrzano između dvije odluke.
Instagram/@starkissedkate

Za vrijeme punog mjeseca, imamo priliku da se riješimo stvari koje nam više ne služe. Možemo da se riješimo stvari koje ne želimo da ponesemo u Novu godinu. Takođe možemo da se riješimo problema koje smo imali za vrijeme zadnjeg pomračenja u julu. Ako postoji neko neriješeno pitanje iz tog perioda, ovaj pun mjesec je savršena prilika da se neka poglavlja zatvore.

Uprkos činjenici da je većina nas veoma zauzeta u decembru, možete probati da razmislite u miru o stvarima koje ne želite da unesete u 2020. godinu. Postoje li neke navike kojih želite da se riješite, ovaj pun mjesec je idealan za to, jer vam daje taj toliko potreban dodatni podstrek.

Foto; Unsplash

Taman nakon vrhunca punog mjeseca, Chiron (asteroid zacijeljenja) će ići direktno nakon što je bio retrogradan od jula ove godine, što znači da ovaj pun mjesec ima velike ljekovite vibracije. Ovo je idealan period da se fokusirate na vaše zdravlje i pojačate imunitet. Ako ste željeli da posjetite doktora, sada je pravo vrijeme da zakažete taj pregled, jer je pravo vrijeme da se brinete o svom zdravlju.

Nije samo fizičko zdravlje važno, takođe je bitno mentalno i emotivno zdravlje. Ako mislite da ima potrebe za tim, pronađite terapeuta, prijatelja ili člana porodice i porazgovarate sa njim. Ako ne želite da se obraćate za pomoć, možete pokušati sa novim izazovom kao na primjer novi sport, nova dijeta ili meditacija.

Planeta Venera je veoma animirana tokom ovog punog mjeseca u Blizacima i to bi moglo pokrenuti veze i finansije. Venera se nalazi između Saturna i Plutona (trostruka konjukcija) i definitvno ćete osjetiti njenu moćnu energiju. Ako ste imali probleme u vezi ili ste bili nesigurni, ovaj pun mjesec bi mogao da ubrza stvari u bilo kojem pravcu. Okončanje veze ili jasno postavljanje granica nije nikad lako, a najteže je za vrijeme praznika. U slučaju problema u vezi, uradite ono što je najbolje za vas i ne ustručavajte se da pitate za pomoć. Na kraju krajeva Blizanci su dvojni znak, što znači da ne morate sve riješiti sami.

foto: Unsplash

Za mnoge od nas sezona praznika znači da moramo provesti puno vremena sa porodicom. Ako bi vam ovo mogao biti “okidač”, možda biste trebali smisliti način kako da se zaštite od negativnih uticaja. Međutim, bilo kakvi problemi koji izađu na površinu su puno bolji na površini nego da se gomilaju u vama.

U toku ovog punog mjeseca moguće je da ćete se osjećati voljenije, osjetljivije i otvorenijie, Možete iskoristiti te energije da date ljubav, širite dobrotu i dijelite saosjećanje. Naravno ovim stvarima bi trebalo težiti tokom cijele godine, a ne samo tokom ovog punog mjeseca.

Što se tiče finansija, ovaj pun mjesec može biti težak. U ovo doba godine obično se troši više novca, ali postoje načini kako bi mogli da iskoristite ovaj pun mjesec u vašu finansijsku korist. Tačno prije punog mjeseca, napravite plan budžeta kako biste organizovali vaše finansije. Možda biste već sada mogli da stavite novac sa strane za štednju ili da napravite plan za iduću godinu.

Foto: Unsplash

Pored toga što može biti težak, ovaj pun mjesec bi vam mogao donijeti i finansijsko obilje, ili ako ste već u finansijskom obilju, mogli biste darovati nešto novca u dobrotvorne svrhe.

Ovaj pun mjesec ističe ravnotežu između primanja i davanja tako da trebad a date sebi vremena i da razmislte kako biste mogli dati više i biti otvoreniji prema primanju.

Kada period ovog punog mjeseca završi, snažna energija koja je sa njim došla će takođe proći. Ovo je zadnji pun mjesec 2019. godine i bez obzira da li smo zadovoljni ili ne sa pojednim aspektima života, ovo je vrijeme da prihvatite i da pustite, kao i da započnete novu godinu iznova.

 

Izvor: thewildchild.co.za

Slični članci

Fotografije pokazuju kako izgledaju turističke atrakcije širom svijeta tokom pandemije

Ultra magazin

Nauka kaže da bi kupanje prije spavanja moglo biti ključno za sjajan san

Ultra magazin

Srećan Međunarodni dan piva! Nazdravi uz omiljeni Jelen!

Ultra magazin