Ultra Popularno

Vruće ljeto uz odlične premijere na Pickbox NOW

Sada je pravo vrijeme za opuštanje! Provjeri koje serije i filmovi te čekaju ovog avgusta. Pronađi nešto za sebe i uživaj u vrhunskom sadržaju s prevodom i bez reklama. Vruće ljeto osvježi novim epizodama serija na Pickbox Now.

Trovanja u Salisburyju – premijera 03.08.

Britanska kriminalistička miniserija sastoji se od četiri epizode i temelji se na istinitim događajima od prije dvije godine. 4. marta 2018. godine hitna pomoć primila je poziv zbog Sergeja i Julije Skripal koji su pronađeni u nesvjesnom stanju na klupici u parku u Salisburyju.

O.J.: Stvoreno u Americi – premijera 17.08.

Suđenje O.J. Simpsonu preraslo je u sagu o rasnim odnosima, slavi, medijima, nasilju i američkom pravosudnom sistemu, a i decenijama kasnije i dalje fascinira i razvija se. Kako bismo u potpunosti shvatili pozadinu priče, ova višestruko nagrađivana serija sagledava događaje počevši od Simpsonove rane karijere pa sve do šokantne presude. Serija je dobitnica Oskara 2017. godine.

Spasi i mene – premijera druge sezone 21.08. 
Prošlo je 17 mjeseci otkako je Nelly Rowe spasio ranjivu mladu ženu Grace dok je tražio svoju nestalu ćerku Jody. Hoće li Grace pomoći Nellyju u potrazi za Jody ili će odmoći i izazvati potencijalno stravične posljedice za njega i sve one koji ga okružuju?

Slični članci

Nova serija Away sa Hilary Swank stiže na Netflix

Ultra magazin

10 najboljih filmova Ryana Goslinga, rangiranih prema IMDb-u

Ultra magazin

Dwayne “The Rock” Johnson je najplaćeniji glumac

Ultra magazin