Ultra Popularno

Vratio se! Mostar Summer Fest ovog septembra muzikom slavi život

IuteCredit
IuteCredit

Mostar Summer Fest je tu! Galija, S.A.R.S., Hladno pivo, Brkovi, Vojko V, TBF, Edo Maajka, Helem Nejse, Cunami Flo, Grše, Činčila, Josip Palameta. 12 izvođača, 12 koncerata, 12 žurki za pamćenje.

mostar summer fest 2021
Foto: klix.ba

Koliko su nam jako nedostajali koncerti, toliko smo nestrpljivi dočekati ih ovog septembra kad se napokon festivalske kapije Mostar Summer Festa otvore u četvrtak 2.9. u 18:00 h.

Pandemija COVID-19 je svijet okrenula naglavačke, tako se i tradicionalni kasni junski datum održavanja festivala pretvorio u rani septembarski. Za mjesec i po, tačnije 2., 3. i 4.9., Mostar će da gori! 12 vrhunskih muzičara će prodrmati Mostar i napraviti zabavu za pamćenje.

IuteCredit
IuteCredit

mostar summer festival

Ove se godine festival održava u samom centru Mostara, na terenu SC Kantarevac, a novina je da je ulazak prvog dana festivala (četvrtak 2.9.) slobodan za sve. Da, besplatan!

Od danas su u prodaji festivalske ulaznice (vrijede za petak 3.9. i subotu 4.9.) po cijeni od 35 KM. Zato odmah osiguraj za ekipu i sebe ulaznice na info pultu Mepas Malla ili klikom na link preko sistema Kupi kartu

Za sve detalje posjeti službenu stranicu festa www.mostarsummerfest.com ili FACEBOOK i INSTAGRAM kanale.

Ovog septembra muzikom slavimo život na Mostar Summer Festu. Lijepi dani su pred nama, jer uživati u festivalu nakon godinu i po dana tišine će biti zaista jedinstvena emocija i posebno iskustvo.

 

Slični članci

Poznate 50-godišnjakinje dokazuju da su godine samo broj

Ultra magazin

The Pursuit of Love je satirična mini serija snimljena po istoimenom romanu

Ultra magazin

Nova sezona “La Casa de Papel” dolazi! Objavljen trailer pete sezone! (VIDEO)

Ultra magazin