Ultra Zanimljivo

Volkswagen vraća svoj kultni “LOVE BUS” sa modernim promjenama

IuteCredit
IuteCredit

Poznati brend Volkswagen predstavlja novi moderni električni model starog favorita “LOVE BUS”.  Volkswagen oživljava kultni “LOVE BUS” – koji se prvobitno prodavao tokom 1950-ih, 1960-ih i 1970-ih godina. Ovo najnovije izdanje klasičnog kombija, koje je decenijama popularno među kolekcionarima automobila, podsjetiće nas na lepršavu hippy eru, ali ovog puta sa modernim preokretom. 

Foto: Volkswagen

Ovo električno vozilo biće predstavljeno u Evropi 2022. godine, gdje će biti dostupne putničke i komercijalne varijante. Dr. Deiss, predsjednik Upravnog odbora brenda Volkswagen: „Ovi će automobili ponuditi sve – i čak više od toga što smo vidjeli od drugih proizvođača automobila na električni pogon, a ono što je super ovo će biti model koji je mnogo pristupačniji.

Foto: Volkswagen

Električna vozila stvaraju buku i postaju relativno česta, ali Volkswagen ID.BUZZ nudi nešto zaista jedinstveno. Početni nivo ID.BUZZ vozila je verzija sa pogonom na zadnje točkove sa oko 200 konjskih snaga. Vrhunski ID.BUZZ imaće vodeći pogon na sve točkove i do 300 konjskih snaga. Ovo vozilo će biti idealno za putovanja sa porodicom, prijateljima ili partnerom.

Foto: Volkswagen
Foto: Volkswagen
Foto: Volkswagen
Foto: Volkswagen
IuteCredit
IuteCredit

Izvor: mymodernmet.com

Slični članci

5 idealnih rasa pasa za starije osobe

Ultra magazin

Šta nam donosi Venera u Blizancima?

Ultra magazin

Šta nam donosi Merkur u Blizancima?

Ultra magazin