• Home
  • Ultra Inspirativno
  • Volimo životinje: Mr. Louie je 7-godišnja “beba” koja je za keksić spremna da uradi sve
Ultra Inspirativno

Volimo životinje: Mr. Louie je 7-godišnja “beba” koja je za keksić spremna da uradi sve

IuteCredit
IuteCredit

Bišon kojeg ćeš danas upoznati u rubrici “Volimo životinje”, možda nije francuski kralj, ali jeste gospodar srca svojih vlasnica, Milice i Janke Budimir. 7-godišnjeg Luouie-ja već godinama instagram pratioci viđaju na profilima ove poznate fitness trenerice, dvije sestre, a nedavno je i on dobio svoj instagram profil mr_louie.

“Lui je član porodice, koji je u januaru je napunio 7 godina. Ali, svi ga doživljavamo kao bebu i dan danas. Što nije neobično, jer se on tako i ponaša. Razmažen je i vješto koristi to što sam slaba na njega i sve mu udovoljavam”, iskrena je Milica Budimir.

IuteCredit
IuteCredit

Ona ističe, da je nemoguće opisati koliku količinu ljubavi, osjeća prema svom preslatkom ljubimcu.

“Jako je pametan i zna da komunicira. Grebe na frižider kada je gladan, sjedne pred vrata kada želi van, laje kada mi zazvoni telefon i radi razne nestašluke, koje bolje da ne pričam. A za keksić je u stanju, sve da učini”, rekla je Milica o svom malenom prijatelju.

Od sredine marta, Milica je počela sa live treninzima, koje je snimala svojim instagram pratiocioma, a njen glavni pomoćnik joj je bio upravo Lui.

“Tokom izolacije i mojih instagram live treninga, bio je glavna zvijezda. Kao da je znao da hiljade ljudi prati to što radim, privlačio je pažnju, lajao, unosio se u telefon, donosio moje patike i papuče u kadar. A malo je i trenirao”.

Kažu da psi vremenom počnu da liče na svoje vlasnike, a Milica ne krije da joj je drago ako je ova izreka tačna.

“Ako je istina da su psi ogledalo svojih vlasnika, onda moram da se pohvalim, da je on jedna divna “osobica”, puna ljubavi i blage naravi, ali isto tako i tvrdoglav do poslednjeg atoma snage”.

Uprkos tvrdoglavosti, količina sreće i ljubavi, koju joj svakodnevno pruža, ne može se mjeriti sa obavezama i poslom, koji ima oko njega.

“Psi jesu velika obaveza, posebno kućni pas, ali ljubav i energiju, koju vam pruža ne može da zamijeni ama baš ništa”, iskrena je Milica.

Slični članci

Tri izvrsna YouTube fitnes trenera koja trebaš zapratiti

Ultra magazin

5 snažnih dokaza da ljubav prema sebi vodi do zdravijeg i sretnijeg života

Ultra magazin

Zašto su prvi jutarnji sati najbitniji?

Ultra magazin