• Home
  • Ultra Popularno
  • Vjenčanje Jennifer Lopez i Alexa Rodrigueza odgođeno zbog pandemije korona virusa
Ultra Popularno

Vjenčanje Jennifer Lopez i Alexa Rodrigueza odgođeno zbog pandemije korona virusa

Tokom virtualnog gostovanja u emisiji Ellen DeGeneres, poznata muzičarka i glumica, Jennifer Lopez otkrila je da je na pomjeranje datuma njenog vjenčanja, uticala pandemija korona virusa. Takođe, otkrila je i kako dane provodi u kućnoj izolaciji. 
Foto: Getty images

“Iskreno, stvarno ne znam šta će se sada dešavati, što se tiče nekog narednog datuma za vjenčanje. Mi smo kao i ostatak svijeta u kućnoj izolaciji. Moramo pričekati i vidjeti, šta će se dešavati narednih mjeseci”, izjavila je Jennifer Lopez.

Ona je ranije za magazine ELLE, izjavila da ima posla, iako je u kućnoj izolaciji. “U ovoj situaciji, ako imamo dovoljno sreće da smo zdravi, budimo zahvalni. Ako ste zdravi i boravite u svojoj kući, to može biti dugme za resetovanje. Da budem iskrena, radim od kuće, čitam scenarije za filmove, razvijam nove projekte, vježbam nove plesne korake, jer sada, mogu iskoristiti vrijeme za pripremu. Trebamo iskoristiti ovo vrijeme, da se pripremimo za povratak i da budemo još bolji … Niko nije želio da se ovo dogodi, ali ako mora biti ovako, možete iskoristiti vrijeme kod kuće da se unaprijedite, pripremite i resetujete” poručuje Jeniffer Lopez.

 

Izvor: harpersbazaar.com

Slični članci

Camila Cabello otvoreno progovorila o svom mentalnom zdravlju

Ultra magazin

Ellie Goulding objavljuje novi dvostruki album!

Ultra magazin

Književnica J.K. Rowling objavljuje besplatnu knjigu bajki za djecu

Ultra magazin