Trenutno čitaš
Vikend preporuka: Na obroncima Jahorine pronašli smo mjesto gdje nastaje zimska čarolija

Vikend preporuka: Na obroncima Jahorine pronašli smo mjesto gdje nastaje zimska čarolija

Dolazak zime nagovještava i potragu za planinskim kućicama u kojima ćemo provoditi ušuškane vikende i slobodno vrijeme, uživajući u zimskoj idili, ali i u zimskim radostima. Za sve ljubitelje zimskog sporta, ali i za sve koji žele da pobjegnu od svakodnevne gužve i uhvate dah čistog, planinskog vazduha, pronašli smo čarobni kompleks Mala Jahorina.

Čist vazduh, magični pogled iz toplih bungalova su primamljiva ideja za druženje sa dragim i bliskim ljudima u bilo koje doba godine. Međutim, kompleks Mala Jahorina nalazi se u samom podnožju planine Jahorina, što ga čini još privlačnijim u zimskim danima jer ljubitelji zimskh sportova mogu da uživaju u svim radostima koje nam zima donosi, a za one koji žele bijeg od užurbanog života ovo mjesto je opijajuće u bilo koje doba godine.

Kompleks Mala Jahorina  je udaljen 3 km od Pala, 9 km od Olimpijskog centra Jahorina i 15 km od Sarajeva, a osim čistog vazduha i bajkovitih prizora osvaja i svojim unutrašnjim uređenjem. Sastoji od 3 bungalova i centralnog objekta. Centralni objekat prostire se na 80m2 i opremljen je modernom kuhinjom te komfornim dnevnim boravkom.

Svi bungalovi posjeduju bračne krevete, a pored centralnog grijanja postoje i kamini na drva za potpuni idilični zimski ugođaj, dok dva bungalova posjeduju  još po dva kreveta samca. Kompleks je predviđen za 10 osoba, pa je odličan za trenutke koje želiš proslaviti i podijeliti sa posebnim osobama.

Druženje s prijateljima i pripremanje dobre, gurmanske hrane nikad nije loša ideja, a mi smo na obroncima zimske ljepotice pronašli mjesto gdje je komfor spojen sa udobnim ambijentom, pa ako planiraš romantični bijeg ili druženje s prijateljima, Mala Jahorina je destinacija koja bi se trebala naći na vrhu tvoje liste. Za više informacija o ovom smještaju posjeti Instagram profil Mala Jahorina.

 

© 2022 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum