Ultra horoskop

Veliki ljubavni horoskop za 2022. godinu je tu!

Spremite se za veliku lekciju na odjelu za romantiku! Vaš ljubavni horoskop za 2022. godinu je tu, da vam kaže da 2022. godina, donosi jedinstvenu aromu kada su u pitanju sve romantične stvari, imaćete se čemu radovati!

Foto: Ultra magazin

Venera – planeta ljubavi i zadovoljstva je retrogradna u znaku Jarca do 29. januara 2022. godine. Ovaj intenzivan tranzit će razotkriti manipulacije i temeljna pitanja u odnosima sa konačnošću učenja, kako da uspostavimo i održimo zdrave granice u vezama. Venera kreće direktno 29. januara, tako da možemo očekivati ​​da će se stvari u potpunosti vratiti u normal, do trenutka kada dođe Dan zaljubljenih.

Naš drugi kosmički ljubavnik, Mars – planeta seksa, akcije i nagona će biti retrogradna od 30. oktobra do kraja 2022. godine. Dakle, tokom novembra i decembra očekujte da će određene romanse nestati. Sa pozitivne strane, retrogradni Mars je nevjerovatno vrijeme za suočavanje sa potisnutim bijesom, koji je prethodno bio gurnut pod tepih.

Kao što vidite, biće izazovnih ljubavnih aspekata iz kosmosa kada su u pitanju ljubavne veze. Međutim, ova godina će nam donijeti i jedan od najsanjivijih i najpozitivnijih uticaja za ispoljavanje ljubavi u 2022. godini.

Velike vijesti ove godine najavljuje veličanstveni Jupiter! Budući da je oličenje sreće, kada je Jupiter u pozitivnom znaku, to povećava našu sposobnost da privučemo obilje. S obzirom na to da će Jupiter od 1. januara do 10. maja biti u Ribama opsjednutim romansom, maštom i ljubavlju, možemo očekivati ​​da će naš faktor privlačnosti biti ogroman za to vrijeme. Ovo će biti posebno naglašeno oko 12. aprila, kada će se Jupiter sastati sa Neptunom, kako bi nam donio romantiku, glamur, zadovoljstvo i zavođenje. Obilježite ovaj čarobni datum u svom kalendaru!

Foto: Ultra magazin

OVAN

Aktiviraće se vaša osma kuća transformacije, pripremite se za rad na sebi, kada su u pitanju ljubavne veze, dragi Ovnovi! Budite spremni da odbacite svoja stara uvjerenja o partnerstvu i vjerujte da će se super stvari dogoditi 2022. godine. Do trenutka kada Venera uđe u vaš znak početkom maja, bićete spremni za potpuni reset, kada su ljubav i romantika u pitanju. Mars, vaš planetarni vladar, završava godinu u retrogradnom kretanju, donoseći dvomjesečni period revizije načina na koji se vi vidite. Ovnovi će 2022. biti uspješni u ljubavnom životu. Mjeseci februar i mart, biće veoma dobri za vaš ljubavni život. Oboje imate velika očekivanja jedno od drugog, zbog čega ćete se možda osjećati pomalo tužno. Prava sreća leži u malim stvarima i osjećajima, ne morate stalno pronalaziti mane svom partneru. Ove godine, zbog prisustva planete Jupiter u jedanaestoj kući i kompletne vizije pete kuće, pažljivo slušajte riječi svog partnera i ne treba ništa da krijete od njih. Međutim, ove godine februar će biti srećan za vas i u ovo vrijeme možete učvrstiti svoju vezu ili izaći na kafu sa nekim bliskim vama. Konjukcija Sunca sa Jupiterom biće dobra za nove parove od marta do jula. Istovremeno, ove godine partnera mogu dobiti i oni koji su još uvijek slobodni. Ove godine treba da poklonite više pažnje svom partneru, to će ojačati vašu vezu. Ako želite da budete dobro u svom profesionalnom životu, onda biste trebali poslušati savjet svog partnera.

Foto: Ultra magazin

BIK

Uzbudljiva godina za Bikove, jer uskoro ćete vidjeti neka od vaših najluđih ponašanja kada su u pitanju izlasci i veze. Za vas, privlačnost dostiže vrhunac kada Venera uđe u vaš znak između 28. maja i 22. juna. Ako se usudite, ovo bi bio odličan trenutak da isprobate neke nove stvari u spavaćoj sobi – ili alternativno, povežete se s nekim ko inače ne bi bio vaš tip partnera. Ove godine morate pažljivo hodati putevima ljubavi. Na početku godine može biti problema u vašoj vezi zbog vaše ljenosti, letargije. Budite u skladu sa svojim partnerom ove godine i pokušajte naći balans. Ove godine ne treba da se svađate oko sitnica, jer je gospodar pete kuće iz vašeg zodijaka, Merkur spojen sa Suncem, zbog čega možete imati psihičke probleme, tenzije, napetosti, anksioznost. Od maja do septembra držite ego podalje i ne petljajte se u rasprave, jer vaš ljubavni život ove godine može dostići vrhunac, budite strpljivi i opušteniji. Pokušajte učvrstiti svoju vezu. Provodićete vrijeme jedno sa drugim i biti iskreni u vezi. Morate zadržati neke granice u ljubavi i zadržati povjerenje svog partnera. Slobodni Bikovi bi mogli konačno upoznati neku super osobu koja im u potpunosti odgovara.

Foto: Ultra magazin

BLIZANCI

Godina 2022. biće poprilično zauzeta obavezama za vas u karijeri, Blizanci, pa ostavite malo prostora za romantiku, kako biste održali dobar balans. Planeta Venera posjećuje vaš znak od 23. juna do 17. jula, što ove dane čini idealnim za odlazak na godišnji odmor, bilo sami ili sa partnerom. Planeta Mars će biti u vašem znaku od 20. avgusta do ostatka godine. Iako je još uvijek direktan, Mars bi vas mogao učiniti tako gladnim akcije i promjena, njegovo retrogradno kretanje (počevši od 30. oktobra) moglo bi vas uvući u neku ozbiljnu dramu u vezi. Mudro birajte svoja ljubavne iskušenja! Početkom godine, zbog konjukcije ljubavnog faktora planete Merkur sa Suncem i Saturnom, moći ćete da nađete rješenje za svaki problem kroz dijalog. S ulaskom Jupitera u Ribe, možete zadovoljiti svog ljubavnika svojom inteligencijom i otkloniti sumnje koje se pojavljuju. Ove godine boje ljubavi će se raspršiti oko vas i nećete propustiti nijednu priliku da provedete vrijeme sa svojim partnerom. Ove godine morate koračati u harmoniji između vašeg posla, porodice i partnera. Međutim, ako ste previše zauzeti poslom, onda bi se vaš partner mogao naljutiti na vas što mu ne poklanjate dovoljno pažnje. Zbog toga, postoji mogućnost svađe između vas dvoje. Morate mirno da iznosite svoje stavove partneru, a ne da se raspravljate. Ako želite da se vjenčate, povoljan period je u avgustu i decembru. Slobodni Blizanci će češće izlaziti, boraviti u dobrom društvu i za oko će im zapasti neko vrlo interesantan.

Foto: Ultra magazin

RAK

Volite uvijek dobru romansu Rakovi, a 2022. godine ćete se moći fokusirati na sve stvari koje volite! Januarska retrogradnost Venere će vas natjerati da preispitate svoj pristup partnerstvu, tako da se nemojte skrivati ​​od rada na vašoj vezi. Jer sa kosmičkim ljubavnicima – Venerom i Marsom, koji se u februaru i martu, imate priliku da izgradite ljubav koja će izdržati test vremena. Pripremite se da oslobodite sve duboko ukorijenjene strahove i nesigurnosti. Ove godine možete ispuniti svoje obaveze i krenuti naprijed tako što ćete ukloniti strah od ljubavi, koji se nakupio u vama. Početkom godine, može doći do problema u ljubavi i vezama. Nakon sredine aprila, možete da raščistite sve zabune u vezi povjerenja. Od 17. maja do posljednje faze novembra, tranzit Jupitera u Ribama održaće vas veoma dobro u romantičnoj energiji, zbog čega ćete moći da se lijepo provodite sa njom i biće na pretek ljubavi i romanse. U svom partneru ćete vidjeti dobrog prijatelja, što će dodati ljepotu vašoj vezi. Ako vjerujete svom partneru, podijelite s njim svoje lične misli i stavove i poslušajte savjete od njega. Slobodni Rakovi će imati više prilika za ljubav na raznim stranama, biće dosta romantičnih ponuda za vas.

Foto: Ultra magazin

LAV

Ako su odnosi do sada bili teški, sigurno osjećate prisustvo strogog Saturna u svojoj sedmoj kući partnerstva. I ovaj trend se nastavlja i 2022. godine. Za dobre veze je potreban trud, zato nemojte odustati od obavljanja posla i rada u vezama. Koristite konjunkciju Venera-Mars 6. marta da shvatite šta zaista želite. Na kraju krajeva, Jupiter u Ribama bi vas mogao navesti da shvatite da vam treba neko sa kim se možete potpuno stopiti, na duhovnom nivou. I ove godine bi ta osoba mogla doći do jeseni, ako ne i ljeta. Potrebno je da posvetite dovoljno vremena svom partneru, trebalo bi da pokušate da ga razumijete i treba da znate koji se problemi dešavaju u njegovom životu. Nakon sredine aprila, može pokazati poboljšanje u dugogodišnjoj ljubavnoj vezi u vašem životu. Istovremeno, neki ljudi mogu uspostaviti novu vezu. Ako ste u vezi i želite je unaprijediti, izbjegavajte ponavljanje starih grešaka. Ove godine možete se više emotivno povezati sa svojim partnerom. Vrijeme od sredine do kraja ove godine biće prijatno za one ljude koji su u vezi. Biće mnogo razgovora između vas dvoje i podijelićete svoja iskustva sa svojim partnerom. U ovom trenutku ćete se pobrinuti i za potrebe svog partnera. Slobodni Lavovi će željeti posjećivati više zabava, lokacija za putovanja, druženja, žurki, izlazaka.

Foto: Ultra magazin

DJEVICA

Ljubav je slatka za vas ove godine, drage Djevice. Označite sedmicu od 12. aprila u svom kalendaru kao nevjerovatno vrijeme da vezu podignete na viši nivo ili čak upoznate nekoga ko bi bio savršen za vas. 6. marta takođe dobijate prelijepo spajanje kosmičkih ljubavnika – Venere i Marsa. Vi ste zauzeta pčelica i marljiv radnik, ali u godini koja je pred vama, više ćete dobiti od života kada posvetite više svog vremena romansi, povezanosti i zabavi! Početak godine može biti problematičan za vaš ljubavni život. Ali vaš partner će ovoga puta stati uz vas i poslušaće svaku vašu odluku i savjet. Zbog dobrih odnosa sa partnerom, možete ojačati svoju vezu do aprila mjeseca. Ova godina će biti dobra za romantični život. Ove godine ćete osjetiti jak uticaj partnera u svom životu. Istovremeno, slobodne Djevice ove godine mogu dobiti na lutriji u ljubavi, odnosno dobrog partnera. U periodu od jula do septembra, možete smatrati da ste sretnici u bračnom životu, a podrška vašeg partnera će vas ove godine ispuniti pozitivnošću.

Foto: Ultra magazin

VAGA

Počinjete godinu intenzivno, drage Vage. S vašim vladarom, Venerom, retrogradnom u Jarcu tokom cijelog januara, promjene u vezi mogu vam oduzeti mnogo energije. Dobra vijest je da će vaš trud uskoro biti nagrađen. Vibracija oko vašeg ljubavnog života postaje bolja, čim se Venera sretne sa Marsom prvo sredinom februara, a zatim ponovo početkom marta, zapanjujući seksi vatromet svuda oko vas! Međutim, vaše apsolutno najbolje vrijeme da se zaljubite ili posvetite nekom novom dolazi na jesen, kada Venera provede vrijeme u vašem znaku između 29. septembra i 22. oktobra. Ove godine morate da kontrolišete svoju tvrdoglavu prirodu, jer može da udalji partnera od vas. Nakon posljednje faze aprila mjeseca, pokušajte sami da vodite u svojoj vezi, da budete lider partneru. Ako možete kontrolisati svoju prirodu, onda ova godina može biti dobra. Period od maja do septembra, biće dobar za vaš ljubavni život. Ako želite da se vjenčate, ova godina je super za to. Slobodne Vage mogu upoznati nekog novog na nekim proslavama, poslovnim druženjima, izlascima.

Foto: Ultra magazin

ŠKORPIJA

Spremite se da sve što znate (ili mislite) o ljubavi i to ostavite iza sebe! Jedan od vaših fokusa u ovoj godini je posvećenost. Učite kako se spojiti s nekim na slobodniji i opušteniji način. Ako ste slobodni, mogli biste upoznati ekscentričnu, ali fascinantnu ličnost oko 17. februara, kada bi vas kosmos mogao staviti licem u lice sa sopstvenom sudbinom. Hoćete li otvoriti vrata ljubavi? Vi odlučujete! Početkom godine u vašem životu može doći do većih uspona i padova. Međutim, ako mirno prihvatate situacije, mnogi vaši problemi se mogu prevazići. U isto vrijeme, poslije sredine mjeseca aprila, doživjećete veliku promjenu, ljubav će se povećati, vjera u ljubav će se proširiti, a vi takođe možete krenuti za novim planom za sebe. Ove godine svakako će doći neki dobri i nezaboravni trenuci u ljubavnom životu. Ove godine ćete morati da razmišljate malo drugačije, kako biste prevazišli nevolje koje se iznova pojavljuju u vašem ljubavnom životu. Oni koji su dugo bili u ljubavnoj vezi mogu se suočiti sa manjim problemima u životu, iako to neće uticati na vašu vezu, već će dodatno ojačati vašu vezu. Da biste otklonili sumnje i razočaranja, možda ćete ove godine morati donijeti neke velike odluke u vezi sa svojim ljubavnim životom. S druge strane, osobe koje su imale raskid mogu se pomiriti i vratiti svom partneru.

Foto: Ultra magazin

STRIJELAC

Pred vama je zanimljiva godina kada je ljubav u pitanju! Ponekad ćete se osjećati spremni da se posvetite i ugnijezdite s nekim, ali i tada ćete poželjeti da budete slobodni i htjećete stalno izlaziti i flertovati! Istina je da će biti potrebna posebna vrsta osobe, koja može držati korak s vašim tempom – zato imajte to na umu, prije nego što se potpuno posvetite nečijem srcu. Ali nakon sredine aprila, biće vam veoma plodonosno da imate potpunu viziju, vidjećete vjetar ljubavi kako ove godine duva oko vas i osvježiće vašu ljubavnu vezu. U posljednjoj fazi mjeseca maja, naći ćete veću bliskost prema svom partneru. Neki Strijelčevi žele da razgovaraju o braku, ipak, trebali biste dobro razmisliti prije nego što donesete konačnu odluku o vjenčanju. Ako postoji bilo kakva sumnja, razgovarajte sa svojim partnerom i razriješite je. Sve u svemu, bićete zadovoljni šta god da odlučite. Slobodni Strijelčevi su uvijek za neka luda putovanja, žurke, zabave i provod.

Foto: Ultra magazin

JARAC

Godinu započinjete i završavate sa Venerom, planetom zadovoljstva i ljubavi, aktivirajući moćni Pluton u vašem znaku. Tokom godine koja je pred vama, fokusiranje na vlastitu vrijednost, osnažiće vas da tražite romantična iskustva, koja bi vam mogla promijeniti život. To uključuje imati (ili pronaći) partnera koji se, poput vas, ne plaši ulaska u dublje veze. Ali stvari ne moraju uvijek biti tako ozbiljne – jer ovo nije godina za zadržavanje iste stare rutine zabavljanja. Bilo da ste sami ili već u partnerstvu, ovo je godina da proširite svoje horizonte u romansi, izlasku i seksu. Samo naprijed. Početak godine će biti dobar za Jarčeve, u smislu ljubavi i prisutnosti. Ako do sada niste našli nekog posebnog za ljubavnu vezu, ova godina vam se smiješi sa romansom. U isto vrijeme, neki ljudi se mogu i vjenčati ove godine. Od mjeseca maja do jula, veoma je povoljan period za ljude ovog zodijaka koji se zaljubljuju. Mjesec juli je pogodan za vjenčanja. Postojaće osjećaj ljubavi i predanosti tokom cijele ove godine. Slobodni Jarčevi imaju priliku da rade na sebi i da u život privuku neku zanimljivu osobu.

Foto: Ultra magazin

VODOLIJA

Život će se kretati takvom brzinom za vas ove godine drage Vodolije, da možda nećete biti toliko zainteresovani za scenu zabavljanja, izlazaka i ulazaka u ljubavne veze. Međutim, od 1. februara do 9. aprila, možda ćete se osjećati rastrganim između trenutne potrebe da budete s nekim i one vaše strane koja želi zauvijek ostati slobodni društveni leptir. S obzirom na to, imate prilično sjajne dane za ljubav. Neki dolaze već u martu, kada Venera i Mars posjećuju vaš znak – a zatim ponovo u oktobru kada Venera krasi vašu kuću seksa i romantike. Vodolije će vjerovatno imati različite situacije u ljubavnom životu od početka godine do prve polovine aprila. Ove godine ćete morati da uložite više napora da poboljšate svoj ljubavni život i postepeno će vaša ljubav jačati i moći ćete da se ujedinite. Od juna do oktobra ove godine vidjeće se pozitivni aspekti. U posljednjoj fazi ove godine, odnosno od oktobra do kraja decembra, moći ćete da razumijete osjećanja svog partnera i da donesete odluku o braku.

Foto: Ultra magazin

RIBE

Dobro došli u svoju godinu, drage Ribe! 2022. godine, zvijezde će vas obasjati dok će oba vaša planetarna vladara – Jupiter i Neptun, imati rijedak i prekrasan susret u vašem znaku 12. aprila. Ako ste slobodni, ovo bi mogao biti trenutak da upoznate nekog posebnog. Ako ste u vezi, podizanje vaše veze na viši nivo ili proširenje porodice sigurno bi moglo biti u planu! Od 25. jula do 23. oktobra, stiže važan period prilagođavanja vašim najvažnijim vezama. Tada ćete uočiti poboljšanje u ljubavnom životu. Početkom ove godine nećete moći da posvetite dovoljno vremena svom partneru. Moraćete se suočiti sa problemima u svom ljubavnom životu. Nakon aprila mjeseca, vidjećete mnogo dobrih uticaja i pozitivnih stvari za vašu ljubav. Do kraja godine tenzije i svađe koje se vode između vas će nestati. Od maja do septembra, vrijeme će vam dati vremena da shvatite i oporavite se od neriješenih problema, a za to vrijeme ćete dobiti i priliku da prihvatite sebe. Vrijeme za nove parove će biti povoljno, jer će jedno drugom posvetiti puno vremena i pažnje. U ovom trenutku ćete odati puno poštovanje svom partneru i on će vam uzvratiti. Uz to, treba da podijelite svoja razmišljanja i stavove sa partnerom, kako nikada ne bi došlo do nesporazuma između vas dvoje. Slobone Ribe, radujte se nekim novim romantičnim susretima, kojih će biti mnogo!

Slični članci

Šta nam donosi sezona Vodolije?

Ultra magazin

Uran, planeta promjena, konačno kreće direktno!

Ultra magazin

Kada je najsretniji datum za vjenčanje 2022. godine?

Ultra magazin