Ultra Zanimljivo

Veliki horoskop za avgust!

IuteCredit
IuteCredit

Avgust je stigao, a donosi sunčano nebo i ugodno astro-vrijeme!

Ultra magazin

Mjesec počinje mladim mjesecom u Lavu, 8. avgusta, i daje nam priliku da svoj život uskladimo sa ciljevima koje nosimo u srcu. U međuvremenu, znatiželjni Merkur ulazi u analitičku Djevicu 11. avgusta, a zatim se 30. avgusta prebacuje u Vagu. Ova dva tranzita omogućiće nam da razumijemo društvena i lična pitanja na dubljem nivou. 16. avgusta, senzualna Venera stiže u Vagu, što je jedan od njenih omiljenih znakova, dajući vašem ljubavnom životu srećan sjaj. Odnosi i novac će se promijeniti kada revolucionarni Uran 19. avgusta započne svoje retrogradno putovanje u Biku. Ova planetarna šetnja trajaće do 18. januara 2022. godine, a za to vrijeme ćemo tražiti avanturu i promjene u različitim dijelovima svog života. Sezonski pun “Plavi” mjesec javlja se 22. avgusta u Vodoliji. Bićemo kosmički pozvani da se oslobodimo statusa quo i situacija koje su izgubile sjaj. Sunce ulazi u Djevicu 22. avgusta, završavajući mjesec razumnom, praktičnom i logičnom notom koja će se prenijeti i na septembar.

Ovan

Ultra magazin
IuteCredit
IuteCredit

Vaš poslovni život postao je naporan, što bi vas moglo iznenaditi jer se mnogi vaši prijatelji odmaraju i generalno uživaju u mirnom, ležernom životu. Razlog zbog kojeg biste mogli biti jako zaposleni u avgustu je taj što biste mogli raditi na sezonskom poslu. Ako ipak odete na godišnji odmor u avgustu, možda ćete odlučiti izgubiti nekoliko kilograma koje ste stekli tokom pandemije. Odmor ili vikend za uživanje u sportu mogli bi vam se svidjeti, uključujući planinarenje, hodanje, trčanje, vožnju biciklom, penjanje po stijenama ili druge aktivnosti na otvorenom. Aktivnosti će vam biti zabavne, dragi Ovnovi, jer ste poznati kao takmičarski, atletski znak – na kraju krajeva, vama vlada Mars. Biti aktivan pomaže vam ublažiti stres.

Događaji u petak, 6. avgusta ili oko tog datuma, mogu vas uznemiriti, naročito kada veliki trošak koji niste očekivali dođe do izražaja. Ovo neće biti nikome omiljeni dan jer će Uran, planeta iznenađenja, izazvati Sunce. Da stvar bude teža, Saturn će vas pritisnuti u isto vrijeme, pa ćete morati platiti troškove bez mogućnosti za odgodu obaveze. Porodica će biti naklonjena vašoj potrebi da riješite ovaj finansijski zastoj i možda će vam dati novac u posljednjoj trećini avgusta kako biste mogli sastaviti kraj s krajem.

Mladi mjesec u Lavu, 8. avgusta, donijeće poteškoće u romantičnu vezu. Možda mislite da stvari nisu krenule u dobrom smjeru i možda će vam trebati mnogo napora da tu vezu vratite na pravi put. I ovdje će se ponovo pojaviti tema novca i čini se da je ili u korijenu problema ili ima veliki doprinos tome. Ako nemate ljubavnu vezu koja izaziva stres, to bi moglo biti povezano s vašom potrebom za brigom o djetetu ili poslom koji radite na kreativnom projektu koji se čini da je na vrhuncu. Ostanite optimistični jer bi se vaše finansije mogle promijeniti na bolje prije nego što mislite.

Zaista, bilo da ste samozaposleni ili radite za druge, novac će i dalje pristizati, pa situacija nije tako strašna kao što ste zamišljali. Mars, vaša vladajuća planeta, sada u vašem svakodnevnom sektoru rada i obaveza (šesta kuća) osiguraće da vaše usluge budu tražene, pa ćete moći zaraditi dodatni novac.

U petak, 20. avgusta, do vas će vjerovatno stići neočekivane vijesti o karijeri. Uran će poslati zlatne zrake Merkuru, što će se pretvoriti u prestižni uspon u vašoj karijeri, kao i više novca za vas.

Zaokružite pun mjesec, nedjelju, 22. avgusta, kao briljantan trenutak u mjesecu – ovaj pun mjesec će početi slati svoju poruku već 20. avgusta, a konačne efekte ćete osjetiti od 26. do 27. avgusta. Prijatelj ili član porodice može biti domaćin događaja koji će biti luksuzan i nezaboravan u svakom pogledu. Čini se da ćete možda morati putovati avionom da biste došli do ovog posebnog društvenog događaja, a ako je tako, biće vrijedno truda. Svakako idite.

Ovaj pun mjesec 22. avgusta je toliko blistav da će vam donijeti i druge dobre vijesti. Na vaš će sto doći više zadataka i čini se da vam na ovaj ili onaj način stiže više novca, baš kad vam je najpotrebnije. Reći ćete sebi: „Zašto sam se zabrinuo? Život je ponovo veličanstven.”

Bik

Bik
Ultra magazin

Jupiter, planeta poklona i sreće, od 28. jula se vratio u vašu desetu kuću počasti, nagrada i dostignuća, nakon kratkog odmora koji je trajao od 13. maja do 28. jula, kada je Jupiter nakratko boravio u Ribama. Od sada do 29. decembra imate najbolje aspekte za karijeru od svih znakova zodijaka. Snažno krenite naprijed – ova trenutna posjeta Jupitera vašem sektoru slave rijetka je i dolazi samo svakih 12 godina.

Nakon što Jupiter ode na kraju godine, vratiće se tek 2032. Rijetki, pozitivni aspekti uvijek su uočljivi, jer vam se čine novim – snažno se potrudite za napredak karijere u drugoj polovini 2021. Rezultate ćete vidjeti već kasnije ovog mjeseca.

Zaista, imaćete priliku vidjeti dokaz Jupiterove pomoći na veličanstvenom punom Mjesecu, 22. avgusta. Ako ste se potrudili, Jupiter će vam donijeti nevjerovatne vijesti o vašem napredovanju u karijeri. Ako ste plaćeni za svoje ideje, bićete miljenik VIP osoba koje će aplaudirati mnogim idejama koje sada nudite. Pobrinite se da budete dostupni u ovom trenutku u mjesecu (čak i ako ste odsutni) – propustićete svoj ključni trenutak da uživate u centru pažnje koja dolazi od vrlo pozitivnog publiciteta ili pohvala važnih ljudi.

Mars, planeta akcije, kretaće se u vašem sektoru prave ljubavi, pa ćete bez sumnje biti raspoloženi za romantiku. Venera, vaš vladar, takođe  ukazuje na to da vam treba vremena da njegujete odnos sa svojim partnerom ili supružnikom ili da pronađete novu ljubav ako niste u vezi. I Venera i Mars, poznati po svojoj sklonosti da izazivaju sjajnu hemiju između dvoje ljudi, radiće s drugim planetama kako bi vam pomogli da pokažete i primite ljubav.

Ovog mjeseca imate nekoliko istaknutih dana koje biste mogli poželjeti da zapamtite planiranjem posebnog događaja – večerom, putovanjem za „samo nas dvoje“ ili jednostavnom šetnjom u ranim večernjim satima.

Prvo zaokružite 2 – 3. avgusta, kada će vaš vladar Venera u Djevici i Uran u Biku izazvati seksi zabavu – privući ćete više pažnje pune ljubavi, slobodni ili u vezi, što je uvijek ugodna mogućnost.

Zatim, imajte na umu 11. avgust kada će Venera i Pluton stvoriti pojačanu strast, a kako su oboje u zemljanim znakovima, čini se da su ove planete odlučne donijeti vam nezaboravno iskustvo.

Ako ste slobodni, jedan od vaših najboljih dana za ljubav biće 22. avgust, kada će Mars i Uran udružiti snage da izazovu zabavu i ljubav. Možda ćete nekoga iznenada sresti u društvenom okruženju, a to će se dogoditi kada to najmanje očekujete. Mars i Venera će biti u Djevici, Uran ostaje u Biku, a Pluton u Jarcu – sve četiri planete će raditi u vaše ime. Zaista, bićete u najboljoj poziciji da uživate u novoj ljubavi ili da začinite svoju romantičnu vezu.

Ali da se vratimo na početak mjeseca. Čini se da se nešto dešava u vezi sa porodičnom ili stambenom/imovinskom situacijom, a razgovori će se vjerovatno pojaviti na ili odmah nakon što se mladi mjesec pojavi u Lavu, 8. avgusta i tokom dvije nedelje koje slijede. Mladi mjesec obično donosi priliku, ali ovaj mjesec je lukav i predstavljaće vam niz neočekivanih zaokreta i prepreka koje morate proći prije nego što postignete cilj povezan s kućom. Ovaj put, Uran će iznijeti stvari na vidjelo koje nećete pretpostaviti da dolaze. Trebaće vremena da pronađete rješenje za ovu situaciju – vjerojatno do povoljnog punog mjeseca za šest mjeseci, 16. februara 2022. Vi ste strpljiva duša i razumijete da za promjene može biti potrebno vrijeme. Ovo će vas staviti ispred drugih znakova koji će htjeti požuriti. U ovom slučaju, strpljiv i predan pobjeđuje u utrci.

Blizanci

blizanac
Ultra magazin

Čini se da ste jako fokusirani na porodicu, možda zato što jedan član prolazi kroz težak period i potrebna mu je pomoć, ili je u tranziciji i jednostavno mu je potreban vaš savjet. Mars, planeta akcije, nedavno je ušao u vaš porodični sektor 29. jula kako bi ostao do 14. septembra. Ako ne razmišljate o porodičnoj situaciji, možda se selite, pregovarate o prodaji ili kupovini imovine, popravljate ili renovirate ili ste zauzeti planom uređenja.

Venera, planeta ljepote, takođe je u vašem sektoru kuće, pa su šanse da će promjene koje napravite biti lijepe, prilično velike. Mars će postaviti temelje za veće kretanje u pogledu kuće ili porodice koje će doći na mlad mjesec sljedećeg mjeseca, 6. septembra. Pratite dane koji slijede sljedećeg mjeseca, jer ćete početi uviđati kako vaši planovi dolaze na svoje mjesto.

Takođe, obratite pažnju na 22. avgust, kada će Mars biti usklađen sa Uranom, donoseći rješenje iznenada. U međuvremenu, na horizontu se oblikuje težak mlad mjesec, 8. avgusta. Dobićete snažan znak da nešto ne ide baš kako treba 6. avgusta kada će Uran biti u suprotnosti sa Suncem. Ovaj mladi mjesec osvijetliće vašu treću kuću dogovora, a ako se nadate da ćete potpisati ugovor, budite spremni na neočekivan odgovor druge strane ili na uslov koji će isplivati ​​na površinu, a koji niste očekivali ni vi, ni vaš advokat, ni vaš potencijalni partner.

Ovaj mladi mjesec će postaviti trend koji traje šest mjeseci ili više. Težak položaj Urana prema Suncu i mladom mjesecu, ukazuje na to da će se iznenada pojaviti prepreke. U isto vrijeme, opozicija sa Satunom sugeriše da ćete preuzeti veću odgovornost, ili će u pregovorima oko imovine ili obnove biti teško postići uslove dogovora koji su vam predstavljeni. Budite oprezni na šta pristajete, jer ćete morati ispuniti svoja obećanja.

Bilo bi najbolje da sačekate pun mjesec, 22. avgusta. Ovo će biti sjajan dan, jer će rezultati vjerovatno biti bolji nego što ste mogli zamisliti. Ono što treba zapamtiti je da se ne prisiljavate da pronađete brzo rješenje za ono što dolazi u danima koji slijede nakon mladog mjeseca, posebno od 8. do 12. avgusta. Vjerujte da ćete pronaći odgovor, zato ne žurite.

Pun mjesec 22. avgusta u vašoj devetoj kući mogao bi lako donijeti priliku za rješavanje problema s kojima ćete se susresti. S obzirom da je Mars tog dana, 22. avgusta, napokon u prijateljskom odnosu sa nepredvidljivim Uranom, vaša će se sreća pretvoriti iz loše u sjajnu. Možda se čini kao čudo – možete vjerovati – i vijesti će doći iznenada, kao i sve ostale vijesti u ovom iznenađujućem mjesecu.

Rak

rak
Ultra magazin

Želite povišicu, trebate povišicu, ali taman kad mislite da će dodatni novac biti odobren i da će vam pasti u ruke, neko uključen u finansijski sporazum će izazvati probleme. Bilo da ste zaposleni kod drugih ili sami, bićete podložni ovom uticaju. Ovo će vjerovatno izazvati strah, jer će se dogoditi u posljednjem trenutku – baš kada očekujete da će novac stići. Čini se da ste računali na ovaj novac, ali težak aspekt između Urana i Sunca 6. avgusta, nakon kojeg slijedi stresni mladi mjesec 8. avgusta, predstavlja upozorenje da se ne radujete prije vremena. Provjerite sve pretpostavke i ne uzimajte ništa zdravo za gotovo.

Saturn vam neće učiniti uslugu ni tako što će se direktno suprotstaviti mladom mjesecu u isto vrijeme, eventualno dodajući više posla ili odgovornosti na vaša ramena. Saturnove akcije znak su da morate biti što objektivniji i realniji. Ne brinite o stvarima koje ne možete promijeniti, samo se pozabavite stvarima koje možete kontrolisati i svojim stavom prema onome što se događa. Takođe, nemojte nikada brinuti o stvarima koje se još nisu dogodile, jer se možda nikada neće dogoditi!

Svi mladi mjeseci postavljaju novi trend koji traje šest mjeseci, pa će možda trebati vremena da se riješi trenutna situacija. Saturn trenutno boravi u vašoj osmoj kući tuđeg novca i u direktnoj je suprotnosti sa Suncem i mladim mjesecom u vašoj drugoj kući plate i drugih zarađenih prihoda, što ukazuje na to da možda imate račun koji ćete morati platiti bez odlaganja. To može biti uplata studentskog kredita ili porez koji ćete morati platiti ili neku drugu sličnu obavezu. Ne brinite se, međutim, jer imate Jupiter u istoj kući tuđeg novca (na udaljenosti od Saturna), pa ćete možda moći razgovarati sa svojim bankarom, investitorom ili porodicom o brzom kreditu ako vam nedostaje novca i morate kupiti malo vremena.

Planeta sreće Jupiter može vam pomoći na nevjerovatne načine, a ova je godina trebala biti vaša finansijski najbolja godina. Šta god da se dogodi na mladom mjesecu, 8. avgusta i narednih dana, ublažiće se punim mjesecom, 22. avgusta. Ovaj pun m jesec takođe će istaknuti pitanje novca, samo ovaj put, na pozitivan način.

U vašu korist ide to što će se Jupiter vratiti u Vodoliju (nakon kratke posjete Ribama), a značajno je to što će se Jupiter 22. avgusta spojiti s punim mjesecom, što će vam donijeti više novca. Spremite se za dobre vijesti. Bićete zapanjeni iznenadnim vijestima koje primite i nećete morati biti toliko zabrinuti zbog nedostatka novca koliko ste se bojali. Do 29. decembra 2021. godine, dok Jupiter boravi u vašem finansijskom sektoru, naći ćete mnogo mogućnosti da zaradite novac.

Takođe, tokom ovog punog mjeseca Mars će biti izuzetno harmoničan sa Uranom. Prijatelj vas može iznenada vijestima, koje će vas jako obradovati. Biće očito da je vašem prijatelju stalo do vas i da će učiniti sve da vam pomogne na način na koji to može učiniti samo pravi prijatelj.

S Marsom u Djevici, vašom trećom kućom komunikacije, gledajući prema Uranu u Biku, imaćete sreće u pisanju, uređivanju i govornim projektima (uključujući TV i podcast hosting i nastupe), kao i s PR -om, društvenim medijima i sa pregovaranjem o ugovoru ili sporazumima.

Treća kuća takođe vlada brzim, spontanim putovanjima, pa ako mislite da ste pomalo iscrpljeni, možete planirati brzo, možda spontano zabavno putovanje. Vikend od 21. do 22. avgusta bio bi rajski trenutak za odlazak. Imaćete sreće s novcem koji vam stiže u ovo doba mjeseca, pa biste mogli dobiti jeftin paket u hotelu iz snova.

Lav

Ultra magazin

Čini se da u posljednje vrijeme trošite prilično novca. To može biti zato što ćete uskoro krenuti na važno putovanje ili ćete otići na postdiplomski studij, kupiti stan, vjenčati se, roditi dijete – ovo je nekoliko primjera, ali ste shvatili. Velike promjene načina života uvijek su skupe, ali su istovremeno neophodne i vrijedne novca. Odliv sa vašeg bankovnog računa biće privremen, jer je uzrokovan kretanjem Marsa kroz vašu drugu kuću zarađenog prihoda. Mars će otići do 14. septembra i neće se vratiti dvije godine.

U međuvremenu biste se početkom avgusta mogli naći u malom finansijskom problemu s nedostatkom novca, možda zbog klijenta ili druge osobe koja vam duguje, a zakasniće s plaćanjem. Planete neće biti dobro raspoložene 6. avgusta, niti na mladi mjesec 8. avgusta.

Planetarno komešanje će prvo biti pokrenuto aspektom između Sunca i Urana 6. avgusta, a taj teški aspekt dodatno će pojačati mladi mjesec u Lavu, 8. avgusta. Ovo nije lak mladi mjesec, pa se pripremite za iznenadne vijesti ili mogući privremeni zastoj u karijeri. Alternativno, na poslu možete imati svađu s važnom osobom. Ili vam šef može objaviti vijesti o promjenama u kompaniji koje vam se čine pogrešnom odlukom, a stižu niotkuda. Bez obzira na to koje vijesti čujete, vijesti će se pojaviti neočekivano, a možda ćete osjetiti i da se ljudi na poslu ponašaju čudno, bez karaktera.

Sunce, vaša vladajuća planeta, biće u kvadratu sa Uranom, pa bi ova planeta iznenađenja mogla pokrenuti frustrirajuću, neočekivanu prepreku. Dio koji otežava ovaj mlad mjesec je to što će se istovremeno, ozbiljni Saturn, 8. avgusta direktno suprotstaviti tranzitnom Suncu i mladom mjesecu. Ovo je iscrpljujući aspekt za tijelo, um i duh, ali ne gubite samopouzdanje. Doduše, ovi vam aspekti mogu biti teški za živce, pa ovog mjeseca pažljivo birajte riječi i donosite opreznije odluke. Ovo nije vrijeme za velike ili čak srednje rizike.

Možda ćete osjećati da ne ostvarujete nikakvu saradnju u raznim dijelovima svog života, ali ako u pobuni uradite nešto, samo ćete pogoršati stvari. Tokom prve polovine avgusta biće lako nevino izazvati neslaganje sa supružnikom, šefom ili klijentom, pa ćete se možda zapitati: „Šta sam rekao? Šta sam uradio?” Nisi ti, dragi Lave, to su oni. Svi će šetati uokolo u krhkom stanju, pa bi bilo najbolje da pazite na svoje ponašanje.

Moguće je da kompanija u kojoj radite reorganizuje odjele kako bi smanjili troškove i na kraju postali konkurentniji, ali u međuvremenu možda nećete znati kakva je budućnost vaše karijere kad se konačno slegne prašina. Saznaćete, ali za to će trebati vremena. Istina, niko u vašem odjeljenju neće biti siguran u taj odgovor. Ako vam se ne sviđaju promjene koje vidite na pomolu, možete tiho planirati svoj prelazak u novu kompaniju. Ako ste samozaposleni, dinamični tržišni uslovi mogu vas natjerati da razmislite i prilagodite svoju strategiju.

Čuvajte svoje zdravlje tokom cijelog mjeseca jer će drugi ovisiti o vama, a ipak ćete se ponekad osjećati otuđeni zbog teških aspekata u danima koji dolaze nakon mladog mjeseca 8. avgusta. Nakon što avgust prođe, bićete suočeni sa istinom, a znati je uvijek bolje nego ne.

Evo dobrih vijesti – stvari će se uveliko razvedriti na punom mjesecu, 22. avgusta. Osoba koja je izgledala antipatično prema svemu onome s čime ste se nosili početkom avgusta mogla bi biti upravo ta koja će vam pomoći. Ovaj će pun mjesec biti u konjunkciji sa srećonom planetom Jupiterom – izuzetno koristan aspekt koji bi mogao izbrisati veliki dio napetosti koju ste osjećali ranije. Osoba koja će vam biti od najveće pomoći mogla bi biti vaš supružnik, partner ili saradnik na poslu.

Iako avgust stiže poput gromoglasnog tornada, odlazi s blagim, lijepim zalaskom sunca, punim boja, ljepote i poezije. Imajte vjere, dragi Lavovi – možete se nositi sa svime što se pojavi, a na kraju ćete se kretati u pravom smjeru.

Djevica

djevica
Ultra magazin

Možda biste htjeli putovati, ali s obzirom da se planete međusobno svađaju tokom mladog mjeseca u Lavu 8. avgusta, bilo bi bolje da ostanete blizu kuće. Osim toga, izgleda da ćete na poslu biti posebno zauzeti, pa ako napustite grad, po povratku ćete imati samo dvostruki posao. Ipak, nađite načina za odmor, drage Djevice.

Obično se, kad se osjećate preopterećeni poslom, obraćate svom najbližem prijatelju, ali čini se da će vaš prijatelj doživjeti vlastite teškoće i umjesto da vam pomogne, naprotiv, nadaće se vašoj pomoći. Početkom avgusta neće biti lako nijednom znaku, a za poteškoće koje se pojave biće potrebna diskusija i vrijeme za njihovo rješavanje.

Mladi mjesec nije poput punog mjeseca koji donosi brzo rješenje (jer ne ostavlja drugu mogućnost), ali mladi mjesec pokreće duže trendove. Imate sreću što je Mars u Djevici, jer će vam pružiti odlučnost, hrabrost i sposobnost da istrajete. Bićete i vrlo uvjerljivi, što je koristan talenat za bilo koji poduhvat, pa iskoristite ovaj trend do 14. avgusta.

Venera će vam pomoći da privučete ljubav, jer to Venera najbolje radi – vjeruje u moć prirodnog magnetizma. Najbolje od svega, Mars će 22. avgusta primiti blistave vibracije od Urana, donoseći iznenađenje i mogući napredak u jednom od sljedećih područja: svakodnevni projekti, zdravstvena pitanja, međunarodna putovanja, odnosi ili prekomorsko tržište ili akademske zajednice, mediji i pravne radnje.

22. avgust će svakako biti poseban. Koliko god vam početak mjeseca bio stresan, kraj mjeseca će biti upravo obrnut, jer će se pun mjesec u Vodoliji pojaviti 22. avgusta. Biće to izuzetno harmoničan pun mjesec i donijeće dobre vijesti o projektu koji ćete završiti u roku od pet dana od ovog datuma.  Ako ste samozaposleni ili radite u prodaji, vjerovatno ćete u roku od pet dana od 22. avgusta dovesti unosnog klijenta.

Kad je u pitanju ljubav, kako mjesec odmiče, Venera u Djevici i Uran u Biku će izazvati posebno uzbuđenje -ovo je izvanredan aspekt vrijedan planiranja društvenih izleta. Boginja ljubavi Venera će ostati u Djevici do 15. avgusta, a s Marsom koji je već u Djevici do 14. septembra, vaš šarm i harizma dostići će velike visine. Idealno je vrijeme za pronalaženje načina da poboljšate svoj izgled. Posebni datumi za ljubav uključuju 9. avgust kada će Venera i Neptun stvoriti glamuroznu noć. 11. avgust biće poseban kada će Venera u Djevici biti u božanskom trigonu sa Plutonom (nebeski aspekt), a strast i ljubav će procvjetati. Obratite pažnju na 20. avgust kada će vas Merkur i Uran možda odvesti na spontano putovanje na dug, zabavan vikend.

Merkur (vladar Djevice) biće u Djevici od 11. avgusta. Srećom, Merkur neće biti retrogradan kao u junu, uzrokujući kašnjenja i zabune, ali će ići retrogradno od 26. septembra do 18. oktobra. Dakle, Merkur će biti povoljan za vas u avgustu.

Rijetko je da imate Veneru i Mars u svom znaku, pa kupujte u prvoj polovini mjeseca i spremite se za komplimente!

Vaga

vaga
Ultra magazin

Avgust je i želite da iskoristite ljeto i zabavite se sa prijateljima. Mladi mjesec 8. avgusta u Lavu, mogao bi lako pokrenuti hrpu poziva vaših prijatelja za odlaske na vikendice, kasne večere ili koncerte, ili na otvaranja muzeja i druge aktivnosti koje niste radili tako dugo zbog pandemije. Nakon mjeseci zatvaranja, spremni ste za slobodan let.

Problem je što će mlad mjesec 8. avgusta donijeti nekoliko planeta koje će se naći u sukobu. Uran i Saturn  će se suprotstaviti Suncu i mladom mjesecu, sugerišući da će se iznenada pojaviti određene odgovornosti koje će vas spriječiti da s prijateljima provodite onoliko vremena koliko ste se nadali. Čini se da je i novac briga za vas, pa ćete možda zasad htjeti trošiti oprezno, dok se finansijski ne oporavite.

Prijatelj vas može uznemiriti, a ako je tako, problem će se pojaviti iznenada, možda baš slučajno u trenutku kada je posljednja stvar koju očekujete sukob s vašim prijateljem. Ili bi ovo moglo značiti da ćete biti zabrinuti za zdravlje ili dobrobit prijatelja koji možda iznenada prolazi kroz težak period u životu. Ako se radi o drugom slučaju, a vi dobrovoljno pomognete, vaš prijatelj će vas trebati u narednih šest mjeseci – ova situacija neće biti kratka za vaše prijatelje, jer mladi mjesec postavlja trend koji traje oko šest meseci. Vaš prijatelj će ovisiti o vama, zato nemojte iznenada nestati nakon nekoliko sedmica – kad se posvetite, posvetite se cijelim srcem.

Mars će se kretati kroz vašu dvanaestu kuću, što ukazuje na to da biste možda trebali balansirati svoje društvene događaje s periodima odmora. Kad sljedećeg mjeseca, od 14. septembra do 30. oktobra, Mars krene kroz Vagu, kretaćete se brzinom svjetlosti, započinjući novi energični dvogodišnji ciklus. Mars nismo vidjeli u Vagi od oktobra 2019. godine. Planeta akcije će vam dati hrabrost, energiju i upornost. Biće to sjajno vrijeme za pokretanje novog poglavlja u vašem životu – u bilo kojoj oblasti. Tada ćete biti zauzeti, pa sada, dok možete, iskoristite priliku da zastanete i dođete do daha.

Pun mjesec 22. avgusta biće jedan od vaših omiljenih trenutaka u mjesecu, a možda i tokom cijele godine – ovo će biti pun mjesec u Vodoliji, koji sjajno osvjetljava vašu petu kuću prave ljubavi. Ove godine Jupiter će biti u Vodoliji prvi put nakon 12 godina, a izuzetno je to što će se Jupiter spojiti s punim mjesecom. Ovo ukazuje na to da vam se sprema fantastično lijep, luksuzan, romantičan događaj.

Vikend od 21. do 22. avgusta mogao bi biti rajski za zabavu i ljubav. Jupiter će vas obasuti bajkovitom prašinom i biće to lijep, glamurozan trenutak u godini. Ako ste slobodni, možda ćete na ovom punom mjesecu upoznati nekoga novog, pa se potrudite – vaše šanse za sudbonosni sastanak su odlične. Ako ste u vezi, vaš supružnik ili stalna draga biće polaskani pažnjom koju ćete mu posvetiti.

Na ovom senzacionalnom jedinstvenom punom mesecu 22. avgusta, Venera će biti u Vagi, čineći vas prilično neodoljivim. Venera će obilaziti Vagu od 15. avgusta do 10. septembra. Ovo bi bio savršen period za kupovinu nove odjeće, njegu i uređivanje.

Ako ste pokušavali zatrudniti, ovaj pun mjesec može donijeti sjajne, dobre vijesti o trudnoći. Ako to nije bilo moguće i želite dijete, zakažite ovaj mjesec termin kod doktora. Ako ste trudni i blizu termina poroda, možete roditi u roku od pet dana od 22. avgusta.

Sve u svemu, druga polovina avgusta trebala bi biti prilično radosna, pa ako se nadate da ćete uzeti godišnji odmor, pobrinite se da vam pun mjesec obasja barem dio dana dok ste na odmoru.

Škorpija

Ultra magazin

Mnogi ljudi odlaze na odmor u avgustu, ali vi biste trebali ostati u stalnom kontaktu sa poslom, posebno nakon mladog mjeseca 8. avgusta. Saturn će se direktno suprotstaviti Suncu i mladom mjesecu, što ukazuje na to da ćete biti zabrinuti zbog novonastalih uslova u pogledu člana porodice ili stambene i druge imovinske situacije. U isto vrijeme Uran će izazvati Sunce, vladara vaše desete kuće počasti, nagrada i postignuća, ukazujući na to da bi vam neke iznenadne promjene mogle privremeno privući punu pažnju, a vi ćete ostati bez riječi dok ne budete imali vremena da riješite stvari.

Mladi mjesec, poput onog 8. avgusta, donosi nove mogućnosti koje će dominirati vašim životom u narednim sedmicama. Vaš poslovni status je sada u profesionalnom porastu, a način na koji kompanije često pokazuju zahvalnost za odlične performanse je da daju više moći i odgovornosti – čini se da je to na djelu i u vašem slučaju. U isto vrijeme izgleda da imate ljude oko sebe u svom privatnom životu, posebno one kod kuće, koji zavise od vas i kojima će trebati vaša puna pažnja. Mnogo ćete žonglirati, ali budite dobre volje. Jedan od vaših vladara, Mars, donijeće poruku prijatelja ili gest iznenađenja 22. avgusta (plus pet dana) i pomoći vam da pronađete način za stvaranje harmonije.

Naravno, kada stvari krenu nizbrdo, teško ih je zaustaviti, a ovog mjeseca stvari će se dodatno zakomplikovati. Ako ste u braku ili imate ozbiljnog poslovnog partnera ili stručnog saradnika, poput vašeg agenta, menadžera, računovođe ili advokata, ova osoba može stvoriti i iznenadne prepreke i probleme.

Ako ipak vaš poslovni ili ljubavni partner nisu problem, Uran, koji ovog mjeseca trenutno izaziva napetost u vašoj sedmoj kući, mogao bi se tumačiti drugačije. Sedma kuća, kada je pod teškim aspektima (kao što je slučaj 8. avgusta), ponekad ima način da dovede žestokog konkurenta. Neočekivano bi isplivao na površinu s glavnom strategijom da vam oduzme veliki dio tržišnog udjela. Trikovi ovog konkurenta bi bili okrutni – morali biste se boriti da smislite novu strategiju na poslu – a to će vam oduzeti energiju od planova vezanih za dom. Ovo je život, a ponekad se i to dogodi.

Srećom, poslije ovoga dolazi do zaista sjajnog dijela mjeseca. 22. avgusta će biti pun mjesec u Vodoliji, koji bi trebao donijeti gotovo čudesan zaključak o stambenim ili porodičnim stvarima. Jupiter, veliki dobrotvor, poslaće vam sreću baš kad vam je najpotrebnija. Kućne ili porodične stvari donose zaključak koji oduzima dah, a ako vam je potreban novac od banke ili kao zajam od porodice, dobićete iznos kojem ste se nadali, možda čak i više nego što ste tražili ili očekivali.

Nema sumnje da će početak avgusta biti izazov za sve znakove horoskopa, ali zadržite vjeru jer možete doći do genijalnih ideja kojima biste usrećili sve oko sebe. Neće biti lako, ali možete se nositi sa svime što se pojavi. Pun mjesec 22. avgusta razriješiće mnoge složene situacije u vezi kuće i imovine koja su vas mogle uznemiriti početkom avgusta.

Iako će vaš posao biti prilično zahtjevan, srećom, imate svoju vladajuću planetu Mars u Djevici, savršeno skladnom mjestu. Mars vam uljepšava sektor prijateljstva, osiguravajući da u avgustu neće biti samo posao bez zabave.

Govoreći o septembru, oba vaša vladara, Mars u Djevici i Pluton u Jarcu, biće u slatkoj harmoniji 6. septembra, a vi ćete osjetiti njihov sjaj. Dobro vam ide kada oba vaša vladara blisko sarađuju u harmoniji.

Strijelac

strijelac
Ultra magazin

Od trenutka kada avgust počne, osetićete da će ovaj mesec biti ključan za vašu karijeru. Mars će uticati na vašu karijeru do 14. septembra. Šlag na tortu biće mladi mjesec, 6. septembra, što bi lako moglo pokrenuti zavidne profesionalne prilike koje biste trebali razmotriti. Samozaposleni Strijelci naići će i na sreću u karijeri kada započnu novi posao, a i plata će biti fantastična. Osim toga, bez obzira radite li za druge ili ste samozaposleni, možda ćete dobiti pozitivan i entuzijastičan publicitet za svoj nedavni posao koji niste očekivali ni sanjali da će vam ikada doći.

Venera trenutno prolazi kroz vašu desetu kuću slave i počasti do 15. avgusta, a Venerin kosmički ljubavnik Mars, će takođe boraviti u ovom polju vašeg horoskopa do 14. septembra. Zajedno će vam ovaj dvojac pomoći da dobijete naklonost VIP osoba. Iskoristite ovo vrijeme da zatražite njihovu pomoć, da vam pomognu ili da uvjerite šefa da ste spremni za napredovanje.

Možda ste planirali putovati na daleke destinacije, neposredno nakon što se 8. avgusta pojavi mladi mjesec, ali novi projekti i sadašnje obaveze vezane za dom mogu vas natjerati da dvaput razmislite o napuštanju grada. Vijesti o novom klijentu ili važnom zadatku mogle bi doći iz vedra neba, ali ipak ćete morati reagovati odmah na njih.

Vjerovatnije je da će sadašnji projekti početi izlaziti iz kolosijeka, a na vama će biti da brzo pronađete rješenje i primijenite ga. Početkom 6. avgusta, što je samo dva dana prije mladog mjeseca, počeće se naslućivati ​​novonastali kancelarijski urnebes. Nešto će se dogoditi što će vas natjerati da sjednete i dobro razmislite. To bi moglo izazvati nervozu i vama i svima oko vas. Ovaj mladi mjesec će imati isti efekat na skoro sve znakove, pa imajte na umu da će svi biti krhki u danima koji slijede.

Pun mjesec, 22. avgusta, biće ispunjen veseljem i sretnim iskustvima. Zapravo, ovo može biti jedan od vaših favorita tokom cijele godine. Ako ste razočarani što ste čuli da za sada možda nećete moći na daleki put, ovaj pun mjesec donosi pozitivne vijesti.

Imate Jupitera u svojoj trećoj kući putovanja na kratke udaljenosti, pa biste lako mogli pronaći zabavu, opuštanje ili romantiku tokom bijega za vikend, od 21. do 22. avgusta. Pripremite se tako što ćete potražiti jeftin vikend paket u luksuznom hotelu. U avgustu će vam biti izvjesnija kratka putovanja.

Oko punog mjeseca 22. avgusta lako biste mogli dobiti nagradu za dobro obavljen posao, uz vrlo javne pohvale u medijima. Taj publicitet mogao bi pokrenuti glas o vama i donijeti vam prestižnije nagrade. Dokaz za to vidjećete tek nakon mladog mjeseca 6. septembra. Ovaj trend će se zadržati cijeli ovaj mjesec i do sredine septembra. Očigledno imate „konja za trku“, pa dok ga imate, iskoristite ga maksimalno.

Jarac

jarac
Ultra magazin

Imate dobru reputaciju kao neko ko je veoma vješt sa novcem, uvijek oštroumni, konzervativni u proračunskim sredstvima i predviđanju, uvijek etični i pouzdani. Život nije uvijek predvidljiv, ali postoje trenuci, koje možemo kontrolisati, a neke ipak ne možemo. Ti nepredvidljivi trenuci testiraju našu sposobnost da smislimo brze odgovore. Ovo opisuje šta će se dogoditi ovog mjeseca, stoga budite oprezni.

Možda ćete 6. avgusta iznenada doći u određene finansijske probleme, a dva dana kasnije će ovaj problem naizgled biti nešto veći, zbog dolaska mladog mjeseca, 8. avgusta. U danima i sedmicama koje slijede nakon mladog mjeseca, finansije će vam biti stalno na umu, gotovo opsesivno.

Uran će biti u vrlo teškom aspektu, prema tranzitnom Suncu i mladom mjesecu iz vaše pete kuće ljubavi i djece. Na primjer, vaš bivši supružnik možda neće moći da vam pošalje očekivanu alimentaciju. Možda ćete imati neočekivano veliki izdatak novca zbog djece ili bi moglo doći do iznenadne trudnoće. Ako niste spremni zasnovati ili proširiti svoju porodicu, budite oprezni u avgustu.

Istovremeno s ovim problematičnim i nepredvidivim mladim mjesecom, 8. avgusta, Saturn će se suprotstaviti Suncu i mladom mjesecu, tako da ćete u svakom slučaju imati neočekivane troškove. Saturn nas uči da igramo po pravilima, ali kada drugi ne sarađuju ili ne ispunjavaju svoje obaveze prema vama, preostaje vam da smislite konačno rješenje. Ovi pomalo teški trenuci samo će vas učiniti jačim i snalažljivijim.

Može se desiti da ovaj mladi mjesec utiče i na neki vaš trenutni kreativni projekat, te bi mogli prekoračiti budžet, pa ćete hitno morati da se snađete, kako bi pokrili dodatne troškove.

Ne nervirajte se. Ipak, rješenje je na vidiku, u vašoj drugoj kući zarađenog novca oko 22. avgusta. U ovom ekstremnom mjesecu vjerovatno će se desiti da novac ipak stigne, ali uz puno napora i otežanih okolnosti. Može doći kao povišica ako ste zaposleni kod drugih ili ako ste samozaposleni, možete dovesti novog unosnog klijenta.

Mjesec vlada vašom prirodnom solarnom sedmom kućom partnera, koja uključuje vašeg bračnog druga ili neku drugu važnu osobu, kao i bilo kojeg od vaših poslovnih partnera i saradnika, a s punim mjesecom, 22. avgusta, u konjunkciji s Jupiterom, bilo koji od ovih odnosa mogao bi se poboljšati.

Cijeli mjesec imate želju da se malo osamite i pobjegnete od obaveza, a Mars u Djevici će vam dati izvanrednu priliku da malo više putujete u bilo kojem periodu ovog mjeseca. Ipak, imajući u vidu teške finansijske aspekte, bilo bi idealno planirati putovanje narednog mjeseca, kada se finansijsko stanje poboljša.

Pandemija još nije nestala, već je u porastu, pa provjerite unaprijed stepen zaraze lokacija koje biste htjeli posjetiti i odaberite onu koja je ipak najsigurnija. Skrivene lokacije, negdje u šumi, daleko od pogleda su uvijek najbolji izbor, još ako je more blizu, biće ovo idealno ljetovanje za vas.

Vodolija

vodolija
Ultra magazin

Kako mjesec počinje, možda ćete se suočiti s određenim izazovom, pokušavajući riješiti problem u vašoj romantičnoj vezi, na primjer sa supružnikom ili stalnim partnerom. Čini se da osjećate da vam svakodnevne obaveze mnogo teže padaju ovog mjeseca, jer nastojite ispuniti sve što ste obećali onima koji ovise o vama, a to nije uvijek lako učiniti. Ako niste u braku i nemate ozbiljnu vezu, poslovni partner ili stručnjak kojeg ste angažovali da radi sa vama, mogao bi da otežava svakodnevni rad.

Bilo da je vaš partner ljubavni ili poslovni,  zajedno težite ka ostvarenju određenih ciljeva, a kako se oni počinju realizovati, 6. avgusta ćete ipak shvatiti da će biti gotovo nemoguće pronaći idealan dogovor. Dok radite na detaljima svog plana, neočekivane prepreke uskoro će isplivati ​​na površinu jer će Uran, vaš vladar i planeta neočekivanih događaja, djelovati i izazvati Sunce. Vjerovatno ćete biti šokirani ovim razvojem događaja i biće mnogo teže da razmislite o narednim koracima. Trebate više informacija, ali to će doći nekoliko dana kasnije.

Konkretno, informacije će stići 8. avgusta kada će se pojaviti mladi mjesec, a Uran će i dalje biti dovoljno blizu da se ruga mladom mjesecu u Lavu. U isto vrijeme, Saturn će se direktno suprotstaviti Suncu (i mladom mjesecu). Možda ćete osjećati da se saradnja u bilo kojem segmentu odvija otežano.

Početkom avgusta možda ćete pokušati da riješite i svoje stambeno pitanje. Moguće je da ćete razmišljati i o preseljenju ili se možete brinuti o nekom članu bliske porodice. Pomalo ćete biti pod stresom, razvučeni između očekivanja poslovnih partnera ili šefa, te ispunjenja želja ukućana u ovom periodu.

Ovo stanje će potrajati određeno vrijeme, ali naravno i ovom periodu će doći kraj. Budite strpljivi, jer mladi mjesec rješava ovu tešku situaciju. Budite ipak veseli, jer uskoro stižu veoma dobre vijesti, u trećoj sedmici avgusta. Potrudite se ugoditi drugima koji zavise od vas, uvjereni da ćete na kraju pronaći dobra rješenja i istovremeno stvoriti bolju životnu ravnotežu.

Pun mjesec u Vodoliji 22. avgusta donosi lijepe i iznenadne vijesti, koje će vas oduševiti. Ovaj pun mjesec će vam donijeti dodatno samopouzdanje u rješavanju pitanja, koja se pojavljuju i poboljšati aspekte. Ukoliko težite da pronađete novi posao, bićete u prilici da pronađete bolje i srećnije radno okruženje. Težite ka svom cilju i uspjeh stiže veoma brzo, vjerovatno oko 22. avgusta, kada ćete zasijati u punom sjaju.

Imaćete dodatne troškove tokom cijelog mjeseca, koje ipak niste očekivali. Kupovina automobila, računara ili možda nekretnine, stvoriće određene izazove kada su finansije u pitanju. Ipak, Merkur će se kretati retrogradno sljedećeg mjeseca, od 26. septembra do 18. oktobra, pa obavite najveće kupovine sada, mnogo prije nego što Merkur postane retrogradan.

U periodu od 20. do 23. avgusta, dobićete veoma lijepe vijesti kada je novac u pitanju. Mars će poslati prijateljsku poruku da iznenadi planetu Uran, a sve što budete čuli će vas oduševiti, te još mnogo više ako su vijesti vezane za nekretnine ili porodična pitanja. Sporedni bonus do ovog datuma je to što ćete uživati ​​u snažnoj i entuzijastičnoj podršci porodice za sve vaše planove – ako vam treba novac, možda će vam roditelji biti spremni pomoći.

Ribe

ribe
Ultra magazin

Mlad Mjesec 8. avgusta u Lavu (i dani i sedmice koje slijede) će vas možda prisliti da obavite medicinske preglede i testove za koje znate da ih morate redovno obavljati. Budući da se Saturn suprotstavlja vašem Suncu na ovom mladom mjesecu, morate se još više brinuti o sebi. Ovi pregledi mogu vam skinuti teret sa srca ili dati odgovore na određeno stanje u kojem ste trenutno.

Mladi mjesec u Lavu 8. avgusta vjerovatno će vas učiniti izuzetno zauzetim na poslu, sa novim i bivšim klijentima koji šalju projekte koje je potrebno obaviti i poslati na vrijeme. Ako ste se nadali da ćete u avgustu uzeti godišnji odmor, možda ćete ga morati odjednom odgoditi, ali budite sretni što imate posla i što su vaše usluge tražene.

Ipak, tokom ovog mladog mjeseca postoji mnogo struja, koje mogu varirati od dosadnih do šokantnih, pa moramo ipak biti oprezni. Kada je Uran loše volje (kao što će biti tokom ovog mladog mjeseca), nemoguće je pogoditi šta će učiniti, jer je njegova priroda nepredvidiva. Možda bi vam moglo pomoći da znate da će se i drugi ljudi oko vas osjećati više iscrpljeno ovog mjeseca, pa im dopustite da se malo relaksiraju.

Tokom vikenda ćete ipak imati dovoljno vremena za sebe i odmor. Ako krenete negdje van grada, možda ćete se morati fokusirati na projekat na kojem radite, pa ponesite računar sa sobom, za svaki slučaj. To ne znači da nećete imati vremena za opuštanje – hoćete definitivno. Možete krenuti na spontano putovanje od 20. do 21. avgusta što bi se pokazalo fantastičnim. Ako možete, otiđite malo ranije, 19. avgusta, i uzmite produženi vikend.

Kada su u pitanju vaši odnosi sa najbližima, planeta akcije Mars nedavno se preselila u vaš suprotni znak Djevice krajem prošlog mjeseca i ostaće u toj poziciji do 14. septembra. Mars će vam pružiti vrijeme i motivaciju da svom supružniku poklonite kvalitetno vrijeme i pažnju.

Nemate partnera? Mars će vam dati hrabrost da budete otvoreni i spremni za upoznavanje novih ljudi. Poznato je da je Mars sposoban učiniti vas magnetičnijim i šarmantnijim, pa budite sigurni da je sreća na vašoj strani, ukoliko se odvažite na flert.

Partnerski odnosi će vam u ovom periodu takođe i kada je posao u pitanju donijeti pozitivne rezultate. Neko od vaših bliskih saradnika će briljirati tokom avgusta i dati vam do znanja zašto upravo vi sarađujete sa tom osobom i zašto trebate više da je poštujete u svom radnom okruženju.

Jupiter, koji uvijek donosi poklone i dobre vijesti, boravio je u kratkoj posjeti Ribama od 13. maja do 28. jula, ali se sada vratio u Vodoliju, gdje će biti do kraja 2021. Ovo je veoma bitna vijest za vas, jer Jupiter nije bio u Ribama 12 godina. Čini se da su poslovne aktivnosti koje ste realizovali u prethodnom periodu, posebno u julu, na dobrom putu da donesu velike plodove. Nema razloga da budete tužni što se Jupiter vratio u Vodoliju, jer drage Ribe, Jupiter će se 29. decembra ove godine preseliti u Ribe, a on će upravo narednu, 2022. učiniti jednom od najboljih godina u vašem životu.

Ako vam rođendan pada krajem februara ili imate natalne planete u ranim stepenima Riba, Jupiter će i dalje biti dovoljno blizu izvan znaka u konjunkciji s nebeskim aspektom da možete vidjeti veličinu pozitivnih događaja, koje Jupiter može donijeti na pun mjesec, 22. avgusta. Ovo je jedan sretan pun mjesec za vas, u godini koja nije ponudila mnogo posebnih.

Pun mjesec 22. avgusta sladak je kao breskva – jedan od najboljih 2021. Doći će sa Jupiterom u vašu dvanaestu kuću, područje koje prirodno vlada Ribama. Biće mnogo nezaboravnih trenutaka krajem avgusta za vas.

Provedite malo vremena sami, daleko od gradske vreve, te se fokusirajte na kreativne projekte koji vam predstoje. Takođe, provedite vrijeme razmišljajući o svojoj budućnosti, jer svemir vam ne može dati ono šta želite ako ne znate šta bi to moglo biti.

Ući ćete u svoju Smaragdnu godinu 29. decembra ove godine kako biste 2022. godinu učinili najljepšom godinom koju ste ikada doživjeli. Znajte šta želite i univerzum će se potruditi da to i ostvari. Pred vama je fantastična budućnost.

 

Izvor: astrologyzone.com

Slični članci

Šta najčešće kupujemo na osnovu našeg horoskopskog znaka?

Ultra magazin

Pun mjesec u Ribama 20. septembra poručuje – Zaboravi logiku, mašta i intuicija su glavne

Ultra magazin

Ovo su najvjerniji horoskopski znakovi u ljubavi

Ultra magazin