Ultra horoskop

Veliki godišnji horoskop za 2022. godinu!

Dok zavirujemo u 2022. godinu, postoje naznake da ulazimo u važnu godinu. Protekla godina bila je prelazna kada su tradicionalne ideje dovedene u pitanje. Sada možemo početi da ugrađujemo nastale promjene u svakodnevni život.

ULTRA MAGAZIN

Godinu počinjemo sa retrogradnom Venerom, ciklusom koji dolazi otprilike svakih 19 mjeseci i traje oko šest sedmica, a završava se 29. januara. Međutim, uticaj Venere neće nestati do početka marta, a pošto je u Jarcu, to će uticati na odnose i finansije i natjerati nas da preispitamo svoje vrijednosti.

To znači da biste trebali obratiti posebnu pažnju na odnose sa svojim romantičnim partnerima, voljenim osobama, poslovnim partnerima i prijateljima. Biće napetih trenutaka, ali Jarčev uticaj zapravo pomaže u izgradnji dugotrajnih veza. Što se tiče finansija, budite štedljivi i oprezni. Radite na načinima da povećate svoju štednju. Isplatite dugove umjesto da ih gomilate.

Ekspanzivna moć Jupitera i saosećajna energija Neptuna će se zbližiti tokom većeg dijela 2022. godine u znaku iscjeljenja Riba. Ovo će podstaći kreativnost i svaki željeni rast u oblastima umjetnosti i muzike. Jupiterov uticaj u Ribama dostiže kritičnu tačku kada se Jupiter poravna sa Neptunom u Ribama 12. aprila, konjunkcija koja se poslednji put dogodila u Ribama prije 150 godina. U maju, Jupiter se udaljava od poznate teritorije i klizi u Ovna. Pod zvijezdama kardinalnog i inicijalnog Ovna, Jupiterova energija se obnavlja i preusmjerava. Kakve god mogućnosti da se pojave, Jupiter u Ovnu želi da ih prati, uticaj koji je značajan, ako ne i ohrabrujući.

Mars će biti retrogradan od 30. oktobra 2022. do 12. januara 2023. On je Herkul Sunčevog sistema. Njegova moć će rasti tokom njegove retrogradnosti i neće samo podstaći vašu strast i želju da ostvarite svoje ambicije – već će vam pomoći da izgradite mišiće i izdržljivost da to učinite. Mars u Blizancima voli da uči iz sopstvenih grešaka i ide naprijed konsenzusom, ali sa retrogradnim Merkurom u Jarcu, dogovor je proces koji zahtijeva vrijeme i kompromis.

Merkur, majstor strategije, izvršiće svoja uobičajena tri puna retrogradna ciklusa. Svaki će trajati oko tri sedmice:

  • Od 14. januara do 3. februara
  • Od 10. maja do 3. juna
  • Od 9. septembra do 2. oktobra

Označite ove dane u svom kalendaru. Oni su važni datumi, jer vam omogućavaju da pritisnete dugme za resetovanje vaših planova i strategija. Uprkos komunikacijskim problemima i kvarovima tokom retrogradnog Merkura, ovo su u suštini pozitivna vremena. Imperativ je da zadržite smisao za humor i bezbrižan pristup. Međutim, ako je moguće, pokušajte ne donositi nikakve važne konačne odluke niti pokretati bilo kakve inicijative dok se Merkur ne vrati u direktno kretanje.

Šta god da gradimo 2022. godine, gradimo polako jer gradimo da traje.

Klikni na svoj znak da pročitaš detaljnu prognozu za 2022. godinu.

OVAN

Foto: Ultra magazin

BIK

Foto: Ultra magazin

BLIZANCI

Foto: Ultra magazin

RAK

Foto: Ultra magazin

LAV

Foto: Ultra magazin

DJEVICA

Foto: Ultra magazin

VAGA

Foto: Ultra magazin

ŠKORPIJA 

Foto: Ultra magazin

STRIJELAC

Foto: Ultra magazin

JARAC

Foto: Ultra magazin

VODOLIJA

Foto: Ultra magazin

RIBE

Foto: Ultra magazin

Slični članci

Šta nam donosi sezona Vodolije?

Ultra magazin

Uran, planeta promjena, konačno kreće direktno!

Ultra magazin

Kada je najsretniji datum za vjenčanje 2022. godine?

Ultra magazin