Ultra Inspirativno

Uživaj sa svojom porodicom i kućnim ljubimcima u najboljim “psećim filmovima”

Pripremi veliku količinu kokica, udobno se smjesti sa svojom porodicom i kućnim ljubimcima i uživaj u najljepšim filmovima i serijama, u kojima glavne uloge tumače čovjekovi najbolji prijatelji, psi! Donosimo ti listu filmova i serija, sa psećim avanturama, koje će te oduševiti, nasmijati, a možda i rasplakati. Uživaj u našoj listi “psećih” filmova i serija, idealnih za svaku porodicu!
Foto: netflixdogs

DOGS

Psi svakim danom mijenjaju naše živote na bolje, a ova dirljiva serija “Dogs”, pokazuje koliko nam psi zapravo znače. Zaviri u neraskidivu vezu između pasa i njihovih prijatelja ljudi, na ovom emotivnom rolekosteru. Tokom 6 epizoda, nasmijaćeš se, plakati i potpuno se još više zaljubiti u pse!

Foto: Facebook.com/Bidibulproductions

WHITE FANG

Ova animirana verzija klasične kratke priče Jacka Londona, odvešće te u epsku avanturu u Kanadu, početkom 20. vijeka. U režiji oskarovca ​​Alexandera Espigaresa, ova priča govori o psu-vuku, koji mora prevladati očajne i stresne situacije i zle negativce, kako bi pronašao svoj put, od snježne pustinje do porodice pune ljubavi, za kojom je oduvijek čeznuo.

Foto. Facebook.com/tobeofservicefilm

TO BE OF SERVICE

Mnogo ljudi na svijetu pati od PTSP-a. Za mnoge, koji se prilagođavaju redovnom svakodnevnom životu, nakon boravka u ratnom području, život predstavlja napornu borbu. Ova priča istražuje njihov put ka oporavku i kako psi mogu pomoći u rehabilitaciji, pružanjem usluga i ljubavi, čime mijenjaju život. Ovaj emotivni film, prikazuje kako čovjekov najbolji prijatelj pas, može pomoći i uljepšati svakodnevni život.

Foto: Facebook.com/GenuineBenji

BENJI

Benji je ulični pas sa zlatnim srcem, koji spašava svoje prijatelje od otmičara. Prepusti se avanturama ovog četveronožnog super heroja i uživaj.

Foto: Facebook.com/TheHealingPowersofDudeNetflix

THE HEALING POWERS OF DUDE

Istraživanje svijeta srednje škole, može biti izazovno, pogotovo ako patiš od socijalno – anksioznog poremećaja, poput glavnog junaka Noah. Srećom, neuspjeli službeni pas Dude, je tu da smiri svog prijatelja i pomogne mu u svakodnevnim izazovima. Emotivna veza između mladića i psa, je nešto posebno što se doživljava kroz ovaj film.

Foto: Facebook.com/DisneyBolt “Bolt”

BOLT

“Bolt” je pas koji kreće u avanture uz pomoć mačke “Mittens”. Ova animirana avantura puna je smijeha, ljubavi i prijetaljstva, koju ne smiješ propustiti.

Foto: Illumination Entertainment / Universal Pictures

THE SECRET LIFE OF PETS 1 i 2

The Secret Life of Pets 1 i 2, odgovorili su na pitanje, koje je svaki vlasnik kućnih ljubimaca postavio sebi: “Šta moj kućni ljubimac radi, dok ja nisam kod kuće?” Nevjerovatna avantura, koja priča priču o kućnim ljubimcima i njihovim anegdotama, od super heroja do emotivnih scena prijateljstva, hrabrosti i ljubavi.

Foto: Facebook.com/pupstarmovie

PUP STAR

Idealan porodični film, s kojim će posebno biti oduševljena djeca, koja mogu i zapjevati uz muzičke avanture glavnih psećih junaka.

Foto: Poster design by Creative Partnership

PATRICK

“Patrick” priča poznatu priču o psu, koji dolazi u pravo vrijeme ženi, koju je napustio partner. Pas Patrick postaje njen životni saputnik, kakvog nije mogla ni zamisliti. Pridruži se njihovim avanturama!

Nadamo se da ti se naša lista “psećih” filmova i serija sviđa, a koji je tvoj omijeni “pseći” film?

Slični članci

Naučnici imaju rješenje kako da budeš i ostaneš optimistična osoba

Ultra magazin

Zašto je jačanje jezgra tijela najvažniji korak kod vježbanja?

Ultra magazin

3 vježbe dubokog disanja za bolji san i opuštanje

Ultra magazin