Ultra Kreativno

Uz dobru ideju osvoji vrijedne nagrade!

Kompanija Molson Coors BH, brend Jelen pivo i CERK već šestu godinu u nizu nastavljaju saradnju sa studentima u okviru projekta „Jelen Business Case Challenge“. Cilj ovog sada već tradicionalnog studentskog takmičenja je da podstakne kreativnost i timski rad mladih sticanjem praktičnih znanja, a najboljim timovima omogući i vrijedne novčane nagrade.

Foto Jelen pivo

Ukoliko imaš orginalne i inovativne ideje za koje smatraš da mogu biti prepoznate na tržištu, ovo je idealna prilika da ih zajedno sa svojim timom predstaviš. Stekni neprocjenjivo praktično iskustvo i probudi svoj takmičarski duh.

Teme, koje su ove godine ponuđene studentima su: Digitalni Jelen, Jelen u lokalnoj zajednici (regionalni pristup, društveno odgovorna kampanja/ projekti), i Jelen u posebnim prilikama.

Foto Freepik

Ove godine prvoplasirani tim očekuje novčana nagrada od 1,000 KM, drugoplasirani 500 KM, dok će trećeplasirana ekipa dobiti 300 KM. Organizatori su pripremili i specijalnu nagradu, koja očekuje najkreativniji tim.  Rok za prijavu timova je produžen do 08. 12. 2019. (zaključno sa 23:59h), nakon čega timovi rade na rješenju do 15. 12. 2019. godine! Timovi koji broje do 4 člana, se mogu prijaviti putem e-maila na jelen.bcc@cerk.info. Prijave se mogu preuzeti na linku. Finale takmičenja će se održati u Banjoj Luci, o čemu će biti upoznati timovi sa uspješno poslatim potpunim rješenjem. Finalisti koji nisu iz Banjaluke će imati pokrivene putne troškove i smještaj.

Foto Freepik

Više informacija o kompaniji Molson Coors, brendovima i problemima studije slučaja, kao i temama možeš pronaći u prezentaciji koja se nalazi na linku. Više informacija dostupno i na Facebook događaju i na portalu www.cerk.info.

Slični članci

Najljepše fotografije sa vjenčanja 2019. godine

Ultra magazin

PR trendovi za 2020. godinu

Ultra magazin

Nevjerovatno savršen dizajn snježnih pahulja

Ultra magazin