• Home
  • Ultra Popularno
  • Urnebesni muzički video Camile Cabello za „Liar“ u osnovi je naša najgora noćna mora!
Ultra Popularno

Urnebesni muzički video Camile Cabello za „Liar“ u osnovi je naša najgora noćna mora!

Camila Cabello izbacila je svoj drugi novi muzički video u jednoj sedmici. Ovaj put za novu pjesmu „Liar“, koji u nama izaziva mnogo osjećaja. Video nam za početak donosi ozbiljne vibracije filma „Dan mrmota (Groundhog Day)“, a Cabello u njemu proživljava istu noćnu moru opet i ispočetka.

Sve počinje kada Cabello sjedi za ručkom sa svojim zaručnikom, koji je nepopustiljivi milijarder koji je vidi samo kao trofej i veoma je nepristojan prema  konobaru, jedna od univerzalno omraženih osobina ličnosti, svih vremena.

Foto: mtv

Nakon što se odigra početna scena, pjesma počinje baš kada Cabello počne da se davi od laži; i tako počinje niz scenarija koji prikazuje kako Cabello više puta umire, a zatim se budi u krevetu sa svojim groznim zaručnikom. Video je mješavina slatkih slika i scena smrti, ali ne brini, srećan je kraj prije nego što se video završi.

Cabello je izbacila „Liar“ nekoliko dana od objavljivanja singla „Shameless“, obe pjesme sa njenog novog albuma, Romance, a video možeš pogledati u nastavku.

Izvor: popsugar.com

Slični članci

Olivia Colman se transformiše u kraljicu Elizabetu II u novoj sezoni The Crown

Ultra magazin

Simbol Londona na No Sleep Festivalu: Fabric slavi jubilej u Beogradu uz Bicep i Mind Against!

Ultra magazin

Slađana Zrnić: Najveći neuspjeh je nikad ne pokušati, ali ponekad treba znati i stati

Ultra magazin