• Home
  • Ultra Kreativno
  • Upoznaj Willa Rusta, kreativca koji je Pandora nakit učinio neodoljivim za žene širom svijeta
Ultra Kreativno

Upoznaj Willa Rusta, kreativca koji je Pandora nakit učinio neodoljivim za žene širom svijeta

Najbolja garancija da ćeš na devetoj Brending konferenciji pronaći inspiraciju i otkriti nove kreativne prostore za transformaciju svog poslovnog razmišljanja je dolazak Willa Rusta. To je čovjek kojeg kroz život vodi isključivo srce, a ovaj put srce ga dovodi u Sarajevo. Budimo sigurni da to nije slučajno. Čovjek koji pliva sa morskim psima, surfa i poznaje sve autostoperske rute, zna slušati i svoju intuiciju. Osim toga, sigurni smo da će Will osvojiti naša srca, jer mu je to već uspjelo sa brojnim damama širom planete.

Foto: Branding Conference

Ovaj avanturista i slobodni kreativac dolazi iz San Diega, zemlje prirodnih čuda, pa ne čudi što je njegov profesionalni opus u potpunosti prožet prirodom. Njegova nevjerovatna kreativnost mu je prokrčila put i do klijenata kao što su NASA, Phillips, Tuborg, ili IBM, za koje je radio kampanje nagrađivane na najprestižnijim svjetskim festivalima, poput Cannes Lions, D&Ad, Clio i dr.

Zbog svega rečenog, ali i mnogo toga nerečenog, upravo Will Rust može da nas na Brending konferenciji nauči kako da ostanemo ili ponovo postanemo djeca. To, po njegovom mišljenju, moramo učiniti ukoliko želimo biti kreativni. A ima Will odgovor za nas i ako se ne slažemo s njim. U tom slučaju smo jednostavno “veliki, smrdljivi slonovi”.

Ovaj, neko će reći djetinjast, pristup poslu i životu nije smetao Pandori, jednom od najjačih svjetskih brendova nakita za žene, da Willu povjeri poziciju direktora brend dizajna. To o brendu, ali i o samom Willu govori mnogo. Ono što je nama najznačajnije je činjenica da je Will, kroz Pandora nakit, pronašao tajni put do srca mnogih žena širom planete, a sigurni smo da tu tajnu žele znati svi.

Ne propusti priliku da upoznaš Willa, jer on je – svojim duhom, pristupom, znanjem i iskustvom – sigurno u stanju da nam pokaže pejzaže koje nismo ranije vidjeli i da nas nauči da izgradimo sasvim novi način na koji ćemo naš brend približiti zajednici. Svoju kartu za kreativno igralište na kojem ćeš ga sresti možeš pronaći na www.branding.ba.

Ukoliko, iz nekog razloga, ne stigneš 31. maja na Brending konferenciju, ostaje ti nada da ćeš Willa Rusta sresti na nekoj autostoperskoj ruti, na planini, ili negdje među ajkulama, jer ipak, mali je ovo svijet.

Slični članci

Koreanske tetovaže koje će te oduševiti

Ultra magazin

Humor u digitalnom marketingu pomaže da publika više zavoli brend

Ultra magazin

Imati hobi je važnije nego što misliš, smatraju stručnjaci

Ultra magazin