• Home
  • Ultra Moderno
  • Ultra webshop predstavlja “10 veličanstvenih”, “Betty” i “Ramonu”
Ultra Moderno

Ultra webshop predstavlja “10 veličanstvenih”, “Betty” i “Ramonu”

Ultra webshop je nastao iz želje da pratiocima i publici, ponudi nešto drugačije i zanimljivo, odjevne predmete u kojima će se pronaći svaka žena, ali možda će nešto i pokloniti nekoj dragoj ženi u svom životu. U web shopu se nalaze majice i duksevi, putem kojih će žene moći iskazati svoj karakter i osobnost, koristeći samo jednu riječ iz naše palete ili ilustracije, kojom smo pokušali da opišemo gotovo sve ženske tipove na originalan i dopadljiv način. Pomoću samo jedne riječi, potrudili smo se da pogodimo u samu srž i vjerujemo, da će se svaka od vas prepoznati u minimalno jednoj kategoriji. Srećni smo što je došlo vrijeme da predstavimo Ultra WebShop.

Pored majica, u Ultra webshopu će se naći i dvije posebne dame – Betty i Ramona. Riječ je o autentičnim duksevima u crnoj ili bijeloj boji, a ko su zapravo njih dvije, saznaj u nastavku teksta.

Odlučili smo se za minimalistički pristup, jer smatramo da je došlo do prezasićenosti složenim i komplikovanim tržištem, te da je u jednostavnosti u stvari istinska ljepota. Napravili smo klasike, koji će preživjeti bez obzira na aktuelne trendove i prolaznu modu. Napravili smo nešto što će trajati, jer nosi poruku koja je univerzalna.

Odijelo ne čini čovjeka, ali utiče na prvi utisak, a uz Ultra majice i dukseve govorićeš bez riječi. Zanimljivi natpisi koji su dio tvoje ličnosti, pomoći će drugima da prva slika koju stvore o tebi bude pozitivna. Kroz njih ćeš poručiti da si žena sa karakterom, svoja i posebna. Naših deset veličanstvenih su: Spavalica, Drugarica, Kraljica, Ljepotica, Pametica, Šefica, Šminkerica, Putnica, Buntovnica i Zavodnica. Koja od njih si ti?

Spavalica

Spavalica ne računa da je spavala, ako nije u komadu odmorila 10 sati. Na razgovoru za posao, vrsta posla joj nije bitna, prvo pita za radno vrijeme i računa do koliko može spavati. Magistrirala je odgađanje alarma, a teško onom, ko joj prekine san na slobodan dan.

Drugarica

Drugarica je najbolja titula rođena iz prijateljstva. Ona na koju prvu pomisliš kada imaš problem, kojoj možeš priznati i ono što sebi nisi mogla naglas reći. Ona koja će ti reći da nove bijele hlače nisu bile dobra ideja, ali ti i odmah poslati plan kako smršati tri kilograma za 7 dana, kako bi ih mogla obući kada si planirala. Ona koja je bila tu juče, danas, a znaš da će biti i sutra.

Kraljica

Nijedno društvo nije potpuno, ako nema svoju kraljicu. Onu koja je podizač energije, onu po kojoj pamte cijelo društvo, gdje god da se pojave. Asocijacija za smijeh, pozitivu i ljubav. Za neraspoloženje još nije čula, a u danima kada nedostaje sunca, ona je tu kao prirodni izvor svjetlosti i toplote.

Ljepotica

Ljepotica će jednim pogledom ispod obrva uvesti svoju ekipu u najnoviji klub u gradu. Nerijetko je tako i oslovljavaju, a biti u njenom društvu podrazumijeva ne biti u centru pažnje. Kada vidiš nju poslije treninga, pomislis da i nije toliko teško provesti dva sata u teretani. Ona ujutro izgleda kao da se probudila dosta prije ostalih da bi se dovela u red, ali onda shvatiš da je to njen prirodni izgled.

Putnica

Nema veze ako jutos nije imala za doručak, bitno da je sinoć uhvatila last minute jeftini let. Danju joj se u glavi vrti milion opcija kako najpovoljnije otići na godišnji odmor, a noću sanja first minute i all inclusive ponude. Najveća noćna mora joj je izgubljen prtljag, a u avionu se osjeća kao riba u vodi. Jedino što računa u istinsko uživanje, jesu pune stranice pasoša.

Šefica

Ona je šefica na poslu, u kući, društvu – u svakoj prilici u kojoj se nađe. To nije opis njenog posla, već crta njenog karaktera. Prirodno stanje za nju je ono u kojem je lider, dominantna i vođa. Organizovanost je prioritet, a odgovornost sastavni dio svih njenih odluka. Stub i oslonac svakog kolektiva, bez obzira da li je riječ o privatnim ili poslovnim stvarima.

Buntovnica

Buntovnica je rođena da mijenja svijet. Svoja, neustrašiva, uvijek bez dlake na jeziku, direktna i iskrena. Njeno buntovništvo je nastalo iz ljubavi i dobrote, a cilj je stvaranje iskrenog i pozitivnog društva. Život priznaje samo ako se živi po sopstvenim uvjerenjima i načelima, a ne nametnumim pravilima ponašanja.

Pametnica

Pametnica je pola godine unaprijed isplanirala, gdje ćete ručati na osmomartovskom putovanju. Zna odgovor na pitanje i prije nego ga čuje, a u školi je hiljadu puta spasila svoj razred tako što je ušla u polemiku sa nastavnikom i potrošila 45 minuta na raspravu. Ako slučajno nemaš pristup Google-u, nazovi nju i dobićeš doktorsku disertaciju o kojoj god temi da je riječ.

Šminkerica

Šminkerica je od treće godine krala mamine haljine i ruž za usne, a sa pet godina je bolje hodala u sestrinim štiklama od većine današnjih punoljetnih dama. Zna sve najnovije recenzije kozmetičkih proizvoda od Japana do Amerike, a sedmice mode prati sa istim uzbuđenjem kao muškarci Svjetsko prvenstvo u fudbalu.

Zavodnica 

Zavodnica možda nije najljepša, najzgodnija ili najpametnija. Ali je ona zbog čije energije niko neće ostati ravnodušan. Ona ima ono nešto, taj faktor X, urođenu dopadljivost. Kroz život prolazi koketirajući, ne samo sa suprotnim polom, već sa svim životnim situacijama. Flert je njen način izražavanja.

Upoznali smo te sa deset veličanstvenih, a sada je vrijeme da otkrijemo ko su Betty i Ramona.

Betty

Betty je kulerka sa stavom, koja jednim pogledom može vratiti svakoga na njegovo mjesto. Gdje god da se pojavi, prirodno izaziva reakcije ljudi, do kojih joj je stalo kao do lanjskog snijega.

Ramona

Značenje imena Ramona je temperamentna i velikodušna, a naša Ramona je uz to hrabra i odvažna.  Slobodna i svoja, neustrašiva, ona koja briše granice i uvijek cilja visine, koje drugi ne mogu ni sanjati.

Naravno da nismo zaboravili na muški dio populacije, za koje smo spremili duks koji će moći nositi u različitim prilikama. Kako je u pitanju unisex duks, i dame koje se „zaljube“ u njegov dizajn, moći će isti naručiti. Kaktus je oduvijek imao poseban status među cvijećem, baš kao što je ovaj duks namijenjen svim “drugačijim” i posebnim dušama. Izvana opasan i nedodirljiv, a iznutra simbol sreće i blagosti, vjerujemo da će pronaći put do sličnih individua. Naruči odmah svoj omiljeni duks ili majicu OVDJE.

 

Slični članci

Zendaya novo lice Valentina

Ultra magazin

Saznaj koji je omiljeni brend trenera iz okoline

Ultra magazin

Jennifer Lopez otkriva proizvode u novoj liniji za njegu kože JLo Beauty

Ultra magazin