Ultra Popularno

„Ultra bazar“ – pun pogodak za podršku mjesecu ženskog zdravlja!

Humanitarni „Ultra bazar“ održan 24. oktobra u TC Delta Planet Banja Luka ostvario je svoj cilj i nadmašio očekivanja organizatora, kreativne agencije Play Team i Ultra magazina. Veliki broj posjetilaca podržao je humanitarnu akciju, koja je za cilj imala prikupiti novčana sredstva za Savez žena oboljelih od raka dojke „Iskra“. Drugi rođendan Ultra magazina proslavljen je na najbolji mogući način – organizacijom događaja, koji je privukao veliku pažnju posjetilaca!

Foto Igor Kelečević

U četvoročasovnom shoppingu, koliko je trajao „Ultra bazar“, donirane stvari naših poznatih influenserki, blogerki, glumica, sportistkinja i umjetnica, pronašle su svoje nove „vlasnike“. Svečanom otvaranju bazara upriličenom u 12 časova, prisustvovale su mnoge od njih, a akciju su dodatno podržale kupovinom izložene odjeće.

Foto Igor Kelečević

Ujedinjeni sa istim ciljem, mnogobrojne žene, majke, prijateljice i sestre, izabrale su odjevne komade, aksesoar i obuću, koji su se našli u ponudi po simboličnim cijenama, te na taj način, sa užitkom učestovale u humanitarnom događaju.

Kada se spoje dobar shopping, human gest i odlična energija, tada i ishod mora biti pozitivan. Odličnu atmosferu, koja je trajala od početka do kraja događaja, dodatno je popravila ugodna muzika koju je pripremio „Ultra DJ“ Vladimir Mačkić, uz koju je shopping bio još ugodniji. Pored toga, mnogobrojni partneri događaja izložili su na bazaru svoje proizvode, te na taj način dali svoj doprinos, ali i pripremili poklone za sve kupce. Zaposleni u UniCredit Bank Banja Luka su pokrenuli posebnu inicijativu, te na samom bazaru donirali mnogobrojne igračke za djecu oboljelih žena iz „Iskre“.

Foto Igor Kelečević

Banjaluka je pokazala da je uprkos situaciji u kojoj se nalazimo, moguće uspješno održati događaj sa višim ciljem. Uz poštovanje svih epidemiloških mjera, ovaj grad je danas pokazao da humanost ne poznaje granice, ali i da nam nedostaje više sličnih aktivnosti. Pored javnih ličnosti, svojim donacijama raznovrsnijoj ponudi samog bazara doprinijeli su i Miss S Design, Lollita Fashion House, Oxette, Treehana, Modesta, Cacao Beauty Center Banja Luka, Kiara i mnogi drugi mali biznisi.

Foto Igor Kelečević

„Ultra bazar“ su podržali TC Delta Planet, Play Team, UniCredit Bank Banja Luka, Prointer, Violeta, Avon, Jysk BiH, Frutela.

Foto Ultra magazin

Play Team i Ultra magazin su već drugu godinu u nizu dio mjeseca podrške ženskom zdravlju, te obećavaju da će se tradicija nastaviti.

Slični članci

John Travolta i Samuel L. Jackson ponovo zajedno u reklami ispunjenoj referencama ‘Pulp Fiction’

Ultra magazin

5 novih serija koje dolaze na Netflix u decembru

Ultra magazin

Glumica Kristen Stewart se priprema za ulogu princeze Diane u novom filmu Spencer

Ultra magazin