• Home
  • Ultra Zanimljivo
  • Ukoliko imaš znak ili podznak u ovim horoskopskim znakovima avgust će za tebe biti ekstra mjesec
Ultra Zanimljivo

Ukoliko imaš znak ili podznak u ovim horoskopskim znakovima avgust će za tebe biti ekstra mjesec

IuteCredit
IuteCredit

Avgust rasplamsava plamen vruće sezone Lava. Prihvatite zlatne i blistave vibracije ovog vatrenog znaka, jer bi vam mogao pomoći da iskoristite svoju kreativnost, kao i da podstakne vašu sposobnost da se oslobodite i zabavite. Jednostavno se sve osjeća življe kada je sunce u Lavu, što je vjerojatno posljedica činjenice da sunce doslovno vlada Lavom. U ovom horoskopskom znaku, sunce uvijek sija najjače i najsmjelije, što je jedan od razloga zašto će avgust biti najbolji mjesec za neke horoskopske znakove. Otkrivamo ti za koji znak i podznak će ovaj avgust biti zaista poseban!

Foto: instagram.com/dreamingincollages

Od 03. avgusta, Venera – planeta romantike praviće dobre aspekte sa ekscentričnim, iznenadnim i individualističkim Uranom, što bi vas moglo dovesti do potpuno novih iskustava u ljubavnom životu. Mogli biste se zaljubiti u nekog novog; neko za koga nikada niste mislili da će biti vaš „tip“. Možda ćete čak otkriti dublju radost zbog toga što ste slobodni, dok dopuštate svojoj nezavisnosti i slobodi da blista.

Zaista ćete osjetiti divlje i neukroćeno uzbuđenje sezone Lava sve do 19. avgusta, kada sunce stvara opoziciju s prostranim i avanturističkim Jupiterom. Ovo bi moglo povećati vašu želju da se prepustite svakoj vrsti ljepote oko sebe; da dopustite da vam riječi “carpe diem”, vode svaki vaš pokret. Zapravo nema ograničenja na nivou zabave, plesa, druženja, iazlazaka, zato iskoristite ovaj čarobni talas.

Foto: instagram.com/dreamingincollages
IuteCredit
IuteCredit

Sunce ulazi u prizemljenu, analitičku i produktivnu Djevicu 22. avgusta, dovodeći vaš fokus ka samousavršavanju, disciplini, učenju, čišćenju, brizi za druge i ohrabrujući vas da zadovoljstvo pronađete u organizaciji i pomoći drugima. Dok Venera 23. avgusta formira trigon sa snažnim i sposobnim Saturnom, usred haosa moći ćete čak pronaći stabilnost, istrajnost i zrelost. Odvojite vrijeme i energiju za rad na sebi, za rad na odnosima sa drugim ljudima, kao i o karijeri o kakvoj ste oduvijek sanjali.  A ako imate znak ili podznak u ovim horoskopskim znakovima, ovaj avgust će za vas biti posebno sjajan! Saznaj više u nastavku…

Ovan – Vrijeme je za ljubav i kreativnost

Energija koja vas okružuje je pozitivna, iskonska i strastvena, dragi Ovnovi. Ovog mjeseca vas kosmos podstiče da oslobodite sve svoje kreativne instinkte. Svijet je vaše igralište i ponovo se povezujete sa svojim unutrašnjim djetetom; dio vas koji se želi samo zabaviti, družiti, izlaziti, putovati i stvoriti divne uspomene. Opustite se i oslobodite, vjerujte u magiju ovog mjeseca, jer će vas svemir očarati.

Foto: instagram.com/dreamingincollages

Lav – Ti si glavna zvijezda ljeta

Vrijeme je da zablistate, dragi Lavovi. Volite biti na sceni, hvaliti ​​se svojim talentima, upijati svu pažnju, srediti se za izlazak, očarati novim modnim dodacima. Ovog mjeseca sve što trebate je da nastavite biti svoji, jer ste super dobri u tome. Kad uđete u prostoriju, svi to primjećuju. Kad nešto zacrtate, vaše prirodno samopouzdanje vodi vas do vrha. Ovog mjeseca osjetićete, kako je to biti kralj zodijaka.

Djevica – Osjećate se privlačnije i poželjnije nego ikad

Energija vas pokreće ovog mjeseca, a luksuzna Venera i strastveni Mars provešće avgust u vašem horoskopskom znaku, izlivajući svoje moćne vibracije direktno na vas. Možda ćete se poželjeti počastiti nečim lijepim, nekom masažom, nekim spa tretmanom, dok uživate u dodatnoj pažnji koju dobivate. Mogli biste se čak osjećati inspirisano naletom motivacije, koja vas tjera da ostvarite svoje snove.

Slični članci

Šta najčešće kupujemo na osnovu našeg horoskopskog znaka?

Ultra magazin

Pun mjesec u Ribama 20. septembra poručuje – Zaboravi logiku, mašta i intuicija su glavne

Ultra magazin

Ovo su najvjerniji horoskopski znakovi u ljubavi

Ultra magazin