Ultra Zanimljivo

Udomi jednog od pasa sa Vlašića i osvoji odmor na lijepoj planini

„Dom za njih, odmor za vas“ je akcija koju su pokrenuli Hotel Blanca i Hotel Sunce na planini Vlašić, sa humanitarnim karakterom – pružanjem doma psima lutalicama sa planine u Srednjoj Bosni.

Unsplash

Oni su na svojim društvenim mrežama objavili da, u želji da djeluju društveno odgovorno, pokreću  akciju kojom će pružiti besplatan smještaj u ova dva hotela udomiteljima koji odluče otvoriti vrata svog doma psima, koji se trenutno nalaze na ulicama ove planine.

„Pozivamo sve ljubitelje životinja koji su spremni da udome jednog od pasa Vlašića da nam se jave direktnom porukom na našem Instagramu. Psi Vlašića su socijalizovani i naviknuti na ljude, te su nevjerovatno umiljati i vjerni kućni ljubimci koji će vam donijeti mnogo radosti.”

Unsplash

Svim udomiteljima koji se odazovu, poklanjaju odmor na Vlašiću u Hotelu Blanca Resort & Spa ili Hotelu Sunce Vlašić. Organizatori pozivaju samo ozbiljne i odgovorne udomitelje da im se jave, a svi budući kućni ljubimci će biti besplatno veterinarski tretirani nakon odabira.

Fantastična ideja kojom će zbrinuti veliki broj pasa lutalica, a njihovim budućim vlasnicima pružiti kratki predah i bijeg u prirodu, kao i novog najboljeg prijatelja.

Slični članci

Snovi koje najčešće sanjamo i njihovo značenje

Ultra magazin

Znaš li šta psi poručuju pružanjem šape?

Ultra magazin

Šta nam donosi mladi mjesec u Djevici?

Ultra magazin