Ultra Inspirativno

Učestvuj u online yoga & oils radionici i dovedi organizam u balans

Certifikovana joga instruktorka Bojana Mila Blažević, održaće radionicu u kojoj će svi učesnici imati priliku da kroz moćnu sinergiju daha, joga položaja i čistih eteričnih ulja, nauče kako da organizam dovedu u prirodni balans.

Instagram: mila.blazevic

Online yoga & oils radionica, biće održana putem aplikacije Zoom u subotu 13. februara, a Bojana je preporučuje svima, koji pate od bilo kakvog hormonalnog disbalansa, kao i mladima u pubertetu, te ženama u menopauzi.

„Balans je tema mog života i zato sam posebno srećna, da te podučim dragocjene joga položaje i vježbe disanja, te upoznam sa blagodetima nevjerovatne mješavine eteričnih ulja, kreirane od strane svjetskih stručnjaka“, poručila je Bojana.

Na ovaj način, učesnici će dobiti:

  • više kiseonika i životne energije u području štitne žlijezde
  • više razumijevanja i ljubavi prema svom tijelu i time doprinos iscjeljenju
  • aktvirane glavne energetske centre važne za horomonski i prirodni balans
  • doprinos ravnoteži polnih hormona
  • bolju povezanost sa svojim tijelom kroz moć biljaka
  • pažnju i ljubav prema svom tijelu koju zaslužuje
Instagram: bojana blazevic

Tačnije, sve ono što nam u stvarnom životu nedostaje, a to je kontakt sa prirodom, svježa domaća hrana, zdrava kozmetika, sporiji tempo, disanje punim plućima, sigurnost i smirenost, koji dovode do poremećaja u tijelu i patnje u duši.

Tako nastaje i većina savremenih poremećaja, autoimunih oboljenja i poznatih ženskih boljki, koje je Bojana i sama iskusila u vidu Hashimoto poremećaja.

Na osnovu vlastitog iskustva, odabrala je drugačiji životni put, put u središte sebe kroz jogu, disanje i moć eteričnih ulja, a kroz online radionicu će naučeno prenijeti svima, koji žele da prođu kroz put promjene.

Napominje da ove tehnike, kao i bilo koje druge tehnike, ne mogu biti zamjena za hormonsku dopunu ili doktorsko savjetovanje i najbolji efekat imaju uz sinergiju holističke i tradicionalne medicine i predanost zdravijem načinu života.

Rezerviši svoje mjesto za radionicu, tako što ćeš prijavu poslati na mail: bojana@zivotniatelje.com. Cijena učešća na online yoga & oils radionici je 9 eura za prvih 15 učesnica i 13 eura nakon toga.

Slični članci

Iskoristi akcijske cijene Ultra majica i dukseva za Dan žena

Ultra magazin

5 načina da budeš sebi najbolji prijatelj

Ultra magazin

Znaš li zašto ne ostvaruješ zacrtane ciljeve?

Ultra magazin