Ultra Inspirativno

Trener muzičarke Adele otkriva motivacione savjete za mršavljenje

Adele je šokirala fanove svojom novom figurom nakon mršavljenja, zahvaljujući rigoroznoj ishrani i rutini vježbanja i treninga. Trener Pete Geracimo muzičarke Adele, objasnio je jednu tajnu koja je pomogla muzičkoj zvijezdi, a to je snaga pozitivnog razmišljanja, koja se pokazala kao ključan faktor u mršavljenju i fokusiranju na naporne treninge.

Foto: instagram.com/adele/

Londonski stručnjak za fitnes, radi sa Adele već godinama i kaže da je ponosan, što je vidio njen stalni napredak.

“Kad smo imali malo vremena na raspolaganju, promijenio bih vježbu tako da joj olakšam trening, pomogao bih joj i da oslobodi um od onoga što je muči, jer je mentalna snaga ustvari ključna, koja motiviše za napredak i dobre rezultate”, poručuje on.

Foto: petegeracimo/Instagram

Takođe je rekao, da se nikada nije osjećao neprijatno radeći sa Adele – uprkos njenom bogatstvu i uspjehu, ona je vrlo jednostavna osoba s kojom je zadovoljstvo raditi. „Smiješno je što nikada nisam postupao s njom drugačije, nego prema bilo kojem drugom klijentu”.

“Ne želim da se ponašam prema njoj kao prema zvijezdi, jer sam je trenirao i kada nije bila poznata kao danas. Volim njen smisao za humor i mnogo vremena smo proveli u smijanju”.

Trener Pete Geracimo je trenirao Adele po sat vremena, nekoliko puta sedmično.

Pogledaj primjere vježbi 

Muzička zvijezda Adele, doživela je radikalnu transformaciju posljednjih mjeseci, nakon razvoda braka sa biznismenom Simonom Koneckijem.

Adele je rekla, da je razvod braka prevazišla napornim treninzima: „Ranije sam plakala, ali sada se znojim vježbajući”, poručuje ona.

Strpljivi obožavatelji Adele, nadaju se da će do kraja 2020. godine, dočekati novo izdanje njenog dugo očekivanog četvrtog studijskog albuma.

Izvor: mirror.co.uk

Slični članci

13 osobina koje trebaju imati sve zdrave veze

Ultra magazin

Preporuka za knjigu: “Prizori budućnosti”

Ultra magazin

Volimo životinje: Mr. Louie je 7-godišnja “beba” koja je za keksić spremna da uradi sve

Ultra magazin